Ketodieta (ketodiet/prodietix). Máte s kúsenosti?
Ahojte žienky, mate niektorá skúsenosti s touto dietou?
Skôr by ma zaujímalo či ste ich niektorá kombinovala ( lebo v podstate je to asi na tom istom princípe len si treba strážiť sacharidy).
A tiež by ma zaujímalo či ste niektorá prerušila tu dietu ešte v prvej fáze na daaku dobu ...či sa Vám hneď vrátilo všetko späť? ( lebo chcela by som ju už teraz začať držať ale cca za 2t idem na dovolenku na týždeň a vtedy
ju pravdepodobne držať nebudem 🤔😶)
Baby, ktore ste boli na keto, zaujimalo by ma, zhresili ste pocas diety? Odrazilo sa to na chudnuti??
@dorotelka ahoj. od začiatku to je 12,3 kg. momentálne mi to stojí aj štyri dni, nechce sa to pohnúť, tak budem musieť čosi vymyslieť. teoreticky som v pondelok mala končiť už tretiu fázu, ale keďže som počas Silvestra aj týždeň vypadla zo striktného, a vyhodilo ma to z ketózi, a potom som nabiehala zas (tam som aj pribrala 1,5 podľa váhy) tak sa mi to posunulo tak niekedy na budúci týždeň končím. ale priznávam že by som mala nahrádzať už vlastne dve stravy klasickou, a nahrádzam väčšinou len jednu. chcem aj domíňať produkty od prodietix. ale okolie si všimlo a chvália, a už aj tri baby z okolia uvažujú nad prodietixom - lebo že ako som to dala dole 🙂
@moom výborne. Tiež som posetrila produkty v prvej fáze, tak som v podstate ešte niekoľko dní dominavala a pomohlo. Je to super pocit, však, keď si to všíma aj okolie ale hlavne sa sama cítiš oveľa lepšie! Paráda! A co plánuješ po ukončení a zjedeni všetkého od Prodietix? Máš už nejakú stratégiu? 😊
Baby, tak hlasim, ze ja som sklamana... Za 1. tyzden prvej fazy bolo dole skoro 4 kg a za druhy tyzden ani gram menej... Preco???
@qwerty81 nezúfaj. porozmýšľaj či si dostatočne pila, či si jedla a jedlá nevynechávala, skús nejakú malú zmenu, či si nedala niečo z čoho ťa mohlo vyhodiť z ketozi. nemáš doma prúžky na meranie ketózi - dá sa kúpiť v lekárni. mne to stálo napr. teraz tiež 4 dni a dnes na ráno sa to pohlo dole. pokračuj ĎALEJ pôjde to 🙂 a náhodou neideš dostať svoje dni ? - vtedy to zvykne trochu pribrzdiť predsa nejaké hormonálne veci sa tam v tele dejú ale potom to zas pôjde.
@dorotelka ahoj. tak dnes sa váha pohla po 4 dňoch. vždy sa tak prihovorím váhe : no veď zato 😀 chcem držať ešte týždeň a potom len sa snažiť minimu sacharidov, min cukru - nejaké zdravé stravovanie a naďalej pohyb. uvidím ako sa bude váha a miery tváriť. Ak by váha stagnovala tak vo februári som ešte myslela že asi mi ostanú nejaké produkty, tak by som nejaký týždeň zaradila nech šoknem telo a možno sa to zas pohne o niečo nižšie 🙂
@moom Dakujem za povzbudenie, presne to teraz potrebujem 😉 😍 Myslim ze som pila dost, jedla som nevynechavala, len v sobotu sme boli na plese, tak tam som zhresila a dala si normalnu veceru. Bolo mi jasne, ze ma to spomali, ale necakala som, ze az takto... cakala som, ze ma to na 2-3 dni zabrzdi, ale ze nepojde dole ani gram, tak to som teda necakala... tak snad vydrzim a nevzdam to
@qwerty81 Keď som kontaktovala v prvej fáze poradcov v Prodietix, tak mi dali vyplniť dotazník, že či nerobím niečo zle. A popritom mi povedali, že paradoxne, niektorí klienti zhodia viac v druhej fáze ako v prvej. Podľa mňa treba len vydržať. Fyzika nepustí - akonáhle je príjem menší ako výdaj, kilá musia ubúdať.
@dorotelka Mam na teba este otazku, ked mozem: v ktorej faze si teraz a ake "normalne" jedla si zaradila? jedavas bezne chudu kuracinku s malom ryze, alebo jes uplne normalne bezne jedla? Ja rozmyslam, ze v ramci zachovania "psychickeho zdravia" 😀 budem jest to co zvysok rodiny, len v malych porciach.
@robin30 Tize som presla na Prodietix, ked som sama schudla nejakych 17kg a potom sa to akosi stoplo a prisla prokrastinacia.. mala som rovnaky program a dala som dole dalsich 11kg... k idealke mi chybaju este 2-3 kg, ale zatial nemam satnik na to nic, takze uz to beriem tak prirodzene.. hlavne pri prodietixe si aj clovek, ktory nema navyky riesit jedlo a pod. prirodzenou cestou zvykne co a ako a neopusti ho to ani po diete, to by som vytkla.
@dorotelka ahoj. No uz som na “normalnej strave”. Uz sa mi vaha nehla dole. Slo hore 2,5 kg ale mala som aj svoje dni a pomaly to ide uz dole. Snazim sa nejest chlieb a prilohy. Kde tu sladke dam. Momentalne necvicim som chora 🤦♀️ Chcem cvicenie trochu viac intenzivnejsie pridat a este si chcem koncom februara zaradit na dva tyzdne prodietix este. Uvidim ako to pojde este dole. Tebe to ide este dole ??
@evelyn0303 ďakujem za článok, ale nesúhlasím s názormi gastroenterológia, pretože liečebné hladovanie pod dohľadom odborníkov dokáže totálne reštartovať organizmus a vyhubit poškodené bunky a naopak podporiť tvorbu zdravých. Zhodou okolností som bola nedávno na takejto prednáške (kamoška podstúpila hladovku už 2x) a aj vďaka nej sa ma tak ako sa ma. Vždy po jej skončení sa cítila ako znovuzrodena. Samozrejme, nemohla ju absolvovať súbežne s chemo, ale až po ukončení cyklu. Aj výsledky onkomarkerov boli výborné. Len toto alternatívne liečenie naši lekári veľmi ťažko počúvajú a prijímajú. XY ľudí sa hladovku vyliečilo z rakoviny. A co sa týka ketozy, pokiaľ v nej človek nie je rok vkuse, tak tiež nemôže uškodiť. Vo všetkom si treba voliť zlatú strednú cestu. Pokiaľ mi má katoza za mesiac dva naštartovať metabolizmus, tak prečo nie. 😊
@dorotelka ahoj... Prepáč, ja nemám nič proti ketoze ani sem tam hladovke... Sama som keto držala pred cca. 4mi rokmi... V každom prípade by som chcela vidieť tých XY co sa z rakoviny vyliečil hladovkou - ty takých poznáš? Lebo ja sa teda žiaľ pohybujem v prostredí ľudí z rôznymi diagnózami nádorových ochorení a nepoznám jediného ktorý sa takto vyliečil... Žiaľ jedineho

@moom ako? Koľko je už kg preč?