icon

Kniha Plodnosť, cykly a výživa od Marilyn M. Shannon

hadassah
5. okt 2011

Veľa som už o tejto knihe čítala, no nikde nie je dostupná a nedá sa zakúpiť. Máte niekto túto knižku doma, prípadne v pdf formáte napr? Rada by som ju nejakým spôsobom získala, kúpila od niekoho, kto ju už nepotrebuje, alebo si ju požičala a nafotila. Vďaka za odpovede.

hadassah
autor
4. feb 2013

@odyna preposlané

odyna
5. feb 2013

@hadassah ďakujem, si veľmi zlatá! Odyna

odyna
5. feb 2013

@hadassah ďakujem, si veľmi zlatá!

olivia31
5. feb 2013

@hadassah Ahoj náhodou som natrafila na túto tému pošleš ju aj mňe pekne prosím ĎAKUJEM krásne 🙂

hadassah
autor
5. feb 2013

@olivia31 máš to v maili.

olivia31
5. feb 2013

@hadassah Ďakujem ti krásne si poklad. 🙂 😉

nikussska12
10. feb 2013

@hadassah aj ja poprosiť o zaslanie knihy Plodnosť, cykly a výživa na adresu nikussska1210@gmail.com, ďakujem

nikussska12
10. feb 2013

🙂

mimi000
25. feb 2013

@hadassah ahoj , dala som si vyhladávať tiež knihu - plodnosť cykly .... a našlo mi tu diskusiu v koníkovi, prosím ta mohla by si aj mne zaslať tú knihu cez mail? Každopádne dakujem ( mirusf@centrum.sk)

hadassah
autor
25. feb 2013

@mimi000 preposlané

mimi000
26. feb 2013

@hadassah ešte raz vďaka 😉

motuzik7
7. mar 2013

@hadassah , aj ja by som chcela poprosiť poslať na mail: zuzana.hac@gmail.com. Ďakujem!

evcis
15. mar 2013

@hadassah ahoj...prave hladam na nete tuto knihu. Prosim bola by si taka zlata a poslala to aj na moj mail: evcis@azet.sk Dakujem velmi pekne

kacatko12345
18. mar 2013

Ahojte, aj ja zhanam knizku Plodnost, cykly a vyziva. Prosim, nasla by sa tu nejaka dobra dusa, ktora by mi to poslala na mail: lucuska100@gmail.com. Dakujeeem 🙂

domenika11
2. apr 2013

ahoj žienky, tiež sme s manželom v štádiu každomesačného očakávania a ešte stále nič :( preto každá rada je nad zlato..prosím, prosím ak je to možné prepošlite aj mne tú knižôčku v elektronickej podobe domi.liskova@gmail.com Ďakujem

bjanulienka
31. máj 2013

ahojte, mohli by ste mi tiež poslať tú knižku ... na mail bjanulienka@centrum.sk Ďakujem moooc.

sarianah
31. máj 2013

Ahojte,
prosím pošlite aj mne tú knižku..ďakujeeem

kamila.k.
26. jún 2013

Dobrá správa pre všetkých, ktorí zhánaú túto knižku 🙂 vyšlo druhé vydanie http://www.lpp.sk/index.php? 🙂 option=com_content&task=view&id=326&Itemid=152 @kacatko12345 @sarianah @bjanulienka @domenika11 @evcis @motuzik7 @mimi000 @nikussska12 @olivia31 @odyna

kalianka
6. júl 2013

@hadassah ak ešte je knižočka, i ja poprosim link

ewinecka
13. aug 2013

@hadassah ahoj ak by sa ti este dalo,mozes mi ju prosim poslat na ewinkakm@gmail.com,dakujem moc.

ennynka
30. aug 2013

@hadassah ahoj.prosim ta mohla by si aj mne poslat tu knihu v elektronickej podobe?bola by som ti vdacna kedze sa uz rok snazime o babätko...a ak ti pomohla tak by si k tomu tiez mohla pripisat co ti z toho konkretne pomohlo.Vopred ti velmi pekne dakujem

samanthapo
13. okt 2013

@hadassah .. pisala som ti sukromnu spravicku, ci by si mi tiez mohla preposlat tu knihu na skulkova@gmail.com... velmi pekne dakujem 🙂

linduliii
30. okt 2013

ahojte! prosim vás pekne pošlite mi nikto túto knizku na adresu:linduliii@gmail.com. dakujem pekne

gizel
5. feb 2014

@linduliii
@samanthapo
@ennynka
Ahojte, mohol by mi niekto z Vás poslať knižočku Plodnosť,cykly vyživa na moj mail Smejka1606@azet.sk Čitala som tu , že vam ju poslala @hadassah. Tak dúfam, že sa nájde niekto kto mi ju pošle, budem Vám vdačná kočky 😉

samanthapo
5. feb 2014

@gizel ahojky, ku mne sa knizka zatial nedostala... tak skusam sa aj ja pripomenut, ak niekto mate, poslete ju aj mne? na skulkova@gmail.com.... diki baby 🙂

gizel
5. feb 2014

@samanthapo tak skusim kontaktovať niekoho vyššie 😀 ak budem mať prepošlem 😉

gizel
5. feb 2014

@odyna
@olivia31
@nikussska12
dievčata, pošlite mi niekto knihu Plodnosť,cykly,vyživa na mail Smejka1606@azet.sk
Ďakujeeeem krasne 😀

ennynka
5. feb 2014

@gizel ani mne nikto nic neposlal...

gizel
5. feb 2014

@samanthapo poslala som ti knižočku 🙂