Kniha Plodnosť, cykly a výživa od Marilyn M. Shannon
Veľa som už o tejto knihe čítala, no nikde nie je dostupná a nedá sa zakúpiť. Máte niekto túto knižku doma, prípadne v pdf formáte napr? Rada by som ju nejakým spôsobom získala, kúpila od niekoho, kto ju už nepotrebuje, alebo si ju požičala a nafotila. Vďaka za odpovede.
prosim vas moze mi niekto poslat tuto knizku? katarinaklus@yahoo.com dakujem moc pekne 🙂
ahojte , mohla by som aj ja poprosiť o knihu 2010bambulka@gmail.com dakujem velmi pekne
ahojte, tiez neviem zohnat tuto knizku. mozem poprosit, ci by mi ju niekto neposlal v pdf? mail napisem do IP. Vopred dakujem 🙂
Knihu mam na predaj, aby niekto mal este zaujem, aj ked je toto stary prispevok. Cena 6,- Je to prve vydanie rok 2008
prosim muzete me nekdo pomoai a zaslat mi na email knihu plodnost cykly vyziva ve slovenstine? lucci.f@email.cz diky moc je to dulezite
@ennynka mohla by si ju poslat aj mne? dakujem
@modraplaneta nemam tvoju mailovu adresu...
@ennynka modraplaneta centrum sk
@modraplaneta mas to poslane...
@ennynka dakujem 🙂
@hadassah mohla by som ťa pekne poprosiť o knihu v pdf...na môj e-mail: maria.salnicka@gmail.com
Ďakujem veľmi pekne
@modraplaneta dobrý deň, mohla by som poprosiť o zaslanie knižky na e-mail veronikastrniskova@gmail.com? ďakujem veľmi pekne 🙂
baby, teraz LPP vydala nove 4 kompletne preracovane vydanie! za nejakych 10e tusim...je to uzasna kniha... a ja som si objednala vitaminy z takej usa stranky - tak ak by ste chceli niektora info a zlavovy kupon na prvy nakup, napiste 🙂
ahojte dievcata, mohla by som vas poprosit o ochotu poskytnut knizku v PDF formate? Dakujem krasne 😉 email : sramkova.katarina21@gmail.com
ahojte dievčatá, ak máte niektorá knižku v pdf formáte, mohli by ste mi prosím čo najskôr zaslať na mail: w.alena@azet.sk, ? bola by som moc vďačná 😉

@gizel jeeej, dakujem ti krasne gizel!!! super!!!