icon

Kniha Plodnosť, cykly a výživa od Marilyn M. Shannon

hadassah
5. okt 2011

Veľa som už o tejto knihe čítala, no nikde nie je dostupná a nedá sa zakúpiť. Máte niekto túto knižku doma, prípadne v pdf formáte napr? Rada by som ju nejakým spôsobom získala, kúpila od niekoho, kto ju už nepotrebuje, alebo si ju požičala a nafotila. Vďaka za odpovede.

samanthapo
5. feb 2014

@gizel jeeej, dakujem ti krasne gizel!!! super!!!

ennynka
6. feb 2014

@gizel aj ja si prosim knizocku 🙂

gizel
6. feb 2014

@ennynka napiš e-mail

ennynka
6. feb 2014

@gizel pisnem ti ho do IP

joannah13
16. mar 2014

@gizel
@ennynka ahoj holky... mohla bych poprosit o zaslání e-knihy, pokud ji teda ještě máte? docela bych o ni stála.. předem děkuji.. joannah13@seznam.cz

ennynka
16. mar 2014

@joannah13 mas to poslane 😉

joannah13
16. mar 2014

@ennynka mnohokrat dekujiiii.. Hned ju jdu prelouskat 🙂

kluska1979
15. apr 2014

prosim vas moze mi niekto poslat tuto knizku? katarinaklus@yahoo.com dakujem moc pekne 🙂

gingerie
5. máj 2014

@hadassah , mohla by som Ta aj ja poprosit o knizku na mail? vdaka!! a vieme mi niekto povedat, ci Vam pomohla?

gingerie
5. máj 2014

resp.. ked tak citam dalej.. @ennynka , mozem Ta poprosit o knizku? ginger.squirrel.bulaka @ gmail. com
Dakujem moc!!

licia
22. máj 2014

my sme cerstvi manzelia, ale velmi by som si chcela precitat knihu, mohli by ste ju poslat aj mne - na adresu januska8@gmail.com, velmi dakujem

2010bambulka
6. sep 2014

ahojte , mohla by som aj ja poprosiť o knihu 2010bambulka@gmail.com dakujem velmi pekne

meca
8. jan 2015

@hadassah Mozem poprosit o knihu v pdf Plodnost, cykly, vyziva dakujem 🙂

vso10
4. feb 2015

ahojte, tiez neviem zohnat tuto knizku. mozem poprosit, ci by mi ju niekto neposlal v pdf? mail napisem do IP. Vopred dakujem 🙂

jarka781
17. jún 2015

Knihu mam na predaj, aby niekto mal este zaujem, aj ked je toto stary prispevok. Cena 6,- Je to prve vydanie rok 2008

breeenda
30. aug 2015

Ahojte dievčence, boli by ste niektorá ochotná poslať mi tú knižočku na mail prosím 🙂 bebiss@azet.sk Moooc ďakujem 🙂

meca
30. okt 2015

@hadassah aj ja Ťa poprosím o knihu na mail jgrencikova@gmail.com ďakujem

kalamata
12. jan 2016

prosim muzete me nekdo pomoai a zaslat mi na email knihu plodnost cykly vyziva ve slovenstine? lucci.f@email.cz diky moc je to dulezite

modraplaneta
7. feb 2016

@ennynka mohla by si ju poslat aj mne? dakujem

ennynka
7. feb 2016

@modraplaneta nemam tvoju mailovu adresu...

modraplaneta
7. feb 2016

@ennynka modraplaneta centrum sk

ennynka
7. feb 2016

@modraplaneta mas to poslane...

modraplaneta
7. feb 2016

@ennynka dakujem 🙂

mooojko
10. feb 2016

@hadassah mohla by som ťa pekne poprosiť o knihu v pdf...na môj e-mail: maria.salnicka@gmail.com

Ďakujem veľmi pekne

222vera
16. mar 2016

@modraplaneta dobrý deň, mohla by som poprosiť o zaslanie knižky na e-mail veronikastrniskova@gmail.com? ďakujem veľmi pekne 🙂

giuseppina33
26. máj 2016

baby, teraz LPP vydala nove 4 kompletne preracovane vydanie! za nejakych 10e tusim...je to uzasna kniha... a ja som si objednala vitaminy z takej usa stranky - tak ak by ste chceli niektora info a zlavovy kupon na prvy nakup, napiste 🙂

http://www.lpp.sk/ponuka/produkt/8-plodnost-cyk...

katyess
30. jún 2016

ahojte dievcata, mohla by som vas poprosit o ochotu poskytnut knizku v PDF formate? Dakujem krasne 😉 email : sramkova.katarina21@gmail.com

ala2110
1. júl 2016

@ennynka ahoj, mohla by som poprosiť o zaslanie knihy na mail: w.alena@azet.sk? ďakujem moc

marguay
2. júl 2016

@ennynka ahojky mozes aj mne prosim ta poslat knihu v pdf formate na 22miauka@azet.sk
moc dakujem velmi ju potrebujem 🙂

ala2110
6. júl 2016

ahojte dievčatá, ak máte niektorá knižku v pdf formáte, mohli by ste mi prosím čo najskôr zaslať na mail: w.alena@azet.sk, ? bola by som moc vďačná 😉