Knižná odysea 2018
Ahojte, už tradične patrí mesiacu marec prívlastok mesiac knihy. Po minulé roky kníhkupectvo Martinus vymyslelo knižnú šifru, kde boli v obraze ukryté názvy kníh. Tentokrát je to knižná odysea a každý deň sa háda názov knihy pomocou pantomímy/kreslenia... Mohli by sme si tu pomáhať objaviť ukryté názvy kníh. Nemyslím prezradiť názov, ale aspoň nejaké indície, pomocou ktorých na to prídeme 🙂Akurát uvažujem nad dnešnou knihou, čo to môže byt? 🙂
@duracelka13 no fakt to dnes krásne ukázala, nám prvý sup som to dala, každý deň by mohlo byt takto 😁
Pridala by som k nápovede magický realizmus, ale myslím si, že to bude dnes aj bez nápovedy 🙂
Dnes perfektne prevedene ....zabralo sekundu
Dnes jednoduche, este cakam na tajny bonus...
tajný bonus bol ľahší ako minule
dajte napovedu na 5tku zrak predpokladam film
dakujem mam hotovo 🙂
No odpoved na tajny bonus mam, ale vsetky indicia ani z daleka - chyba mi Cuch a Zrak (zrak predpokladam ze bude nieco s Game of Thrones mozno?)
3 indicia najdes pod Kava Hamlet
už mám , díky
našla som všetke indície, ale knihu z nich určiť nedokážem :( :( :(
ešte potrebujem pomoc 😕 zo včerajšej odysey nemám 2 a 3
@rosesofia zname dielo - mladucke dievcatko a stary pan...takym dievcatam sa hovori L....... autor A. N.
@rosesofia 1.slovo nie zena ale ..., 2 predlozka, 3.slivo nie nizky, ale ....,4slovo nie chatrc, ale .....
veľmi pekne prosím nejakú nápovedu k dnešnému tajnému bonusu a konkrétne k ZRAKU...
tajný bonus už mám len nebudem kľudný pokiaľ nebudem mať aj piatu nápovedu 🙂

Napoveda: Jeden z najslávnejších románov 20. storočia, ktorý bol preložený do viac ako 37 jazykov, a vyšiel v počte vyše 30 miliónov kusov.
Príbeh je komponovaný z množstva reálnych aj fantazijných epizód a rozpráva o pôvabných i krutých príhodách šiestich generácií rodiny Buendíovcov z fiktívneho mestečka Macondo.