Knižná odysea 2018
Ahojte, už tradične patrí mesiacu marec prívlastok mesiac knihy. Po minulé roky kníhkupectvo Martinus vymyslelo knižnú šifru, kde boli v obraze ukryté názvy kníh. Tentokrát je to knižná odysea a každý deň sa háda názov knihy pomocou pantomímy/kreslenia... Mohli by sme si tu pomáhať objaviť ukryté názvy kníh. Nemyslím prezradiť názov, ale aspoň nejaké indície, pomocou ktorých na to prídeme 🙂Akurát uvažujem nad dnešnou knihou, čo to môže byt? 🙂
Mne mierne zamotali hlavu obydlia, ale inak vsetko opis na 1ku a hadanie z prvej, dnes to bola malina, keby sa to na takejto vlne viezlo dalej...
@everelitot
@duracelka13 dáš nápovedu na 3 a 5? Aká planéta konci na -in/-ij? A najznámejší cesky sluha nie je Jan Ditě z Obsluhoval sem anglického krále? Vôbec to neviem dať dokopy... A ani ten obraz 🙄
@doloresita keď niečo nevidíš očami, je to aké? A druhé slovo nie dedina, ale niečo, kde žije viacej ľudí (množné číslo)
Napovedy dobre, vsetko hned uhadnute ale nemozem si pomoct ten chlap ma normalne vytacal tym samolubym velmo dolezitym tonom 🙊
@mooonika1975 nehovorim ze nie je (vzivote som ho nevidela, nedovolujem si sudit) to bol len moj dojem z toho jedneho videa
Mohol dať do toho viac akčnosti, ale dalo sa uhádnuť ☺️ Mam ale takú technickú otázku, koľko kníh Vám ukazuje, že môžete vyhrať? Lebo ja som kupovala knižky od nich, zadala som mail aj všetko ako na knižnej odysei a nemám pocit, že by sa mi nejako zvýšil počet kníh, ktoré môžem vyhrať... Treba tam niečo zadať alebo ako?

všetky vyriešené 🙂 len so 4kou som sa piplala ale na koniec to bolo jednoduchšie než by som čakala :D