Knižná odysea 2018
Ahojte, už tradične patrí mesiacu marec prívlastok mesiac knihy. Po minulé roky kníhkupectvo Martinus vymyslelo knižnú šifru, kde boli v obraze ukryté názvy kníh. Tentokrát je to knižná odysea a každý deň sa háda názov knihy pomocou pantomímy/kreslenia... Mohli by sme si tu pomáhať objaviť ukryté názvy kníh. Nemyslím prezradiť názov, ale aspoň nejaké indície, pomocou ktorých na to prídeme 🙂Akurát uvažujem nad dnešnou knihou, čo to môže byt? 🙂
@duracelka13
ďakujem za pomoc. JA sci-fi nemusím, sama som uhádla len tri ostatné som ani nepoznala.
Baby pomoc s dneškom, prosím, pochopila som len rybu
@malfurik a prve slovo je pridavne meno aj Gatsby je...
Dnes netuším, aká to je kniha. Nejaká pomoc, prosím vás? 🙂
staci sa sustredit na ten spodny symbol a dat ho do zenskeho rodu je to jedno slovo
Je to jedno slovo. Spisovateľka je H. K juhokórejská. Ta zelenina tam niečo znamená
@sassanera moc dakujem
za mna: ak nejes maso si.....i
Dnes lahulinke a krásna kresba
prosím vás, nebola by nejaká iná nápoveda k dnešnému?
@misacik777 zameraj sa na to čo je dole preškrnuté 🙂
@misacik777 clovek co neje maso v zenskom rode
No môže byť dvojka niečo ine ako Jedine Te...a? Lebo mne to neberie... 🙂
@aktivka123 nie, aj mňa potrápila, ale najlepšia näpoveda od jednej kočky, dcéra Farkašovej 😀
🙂)) asi som si pomylila pesnicku 🙂 už som na to prišla Ďakujem 🙂 A nahodou ešte 4-ku? Dávam vet... ho.. Ale asi tiez zle... zvyšne tri už mam 🙂
Super...moc d.a ta posledna? Hodiny, svah, duje, nic neberie. Poradis, pls?
@aktivka123
@tomkovae73 Baby, v slovenčine je to dvojslovný názov. On opisuje český.
1. Nie temperamentný, taliansky vzťah, ale B...
2. Nie nížiny, ale v...
ja mám všetky okrem jednotky fakt som to nepochopila asi :/
Super....
@lubka484 Moc ti dakujem... nebyt tvojej napovedy...to domrvil.... uz mam vsetko a idem spinkati
@lubka484 jeminecky a ta kniha patri k mojim oblubenym 🙂 dakujem 🙂
@alz_24 ja som raz ako dieta bola na karnevale a mamka mi davala drotiky do vlasov aby mi tak pekne staly vrkoče ako tej hlavnej predstavitelke 🙂
Tymto sa chcem vsetkym podakovat za vsetky doterajsie napovedy....bolo mi s vami fajn, o rok zas...
Vsetkym dakujem za spolupracu a prajem vela stastia 🙂

@nesula dakujem, rada pomozem, ked viem...toto som nasla v inej skupine, to svoje vyriesene som uz hodila do kosa😉