Knižná odysea 2018
Ahojte, už tradične patrí mesiacu marec prívlastok mesiac knihy. Po minulé roky kníhkupectvo Martinus vymyslelo knižnú šifru, kde boli v obraze ukryté názvy kníh. Tentokrát je to knižná odysea a každý deň sa háda názov knihy pomocou pantomímy/kreslenia... Mohli by sme si tu pomáhať objaviť ukryté názvy kníh. Nemyslím prezradiť názov, ale aspoň nejaké indície, pomocou ktorých na to prídeme 🙂Akurát uvažujem nad dnešnou knihou, čo to môže byt? 🙂
@03121966 rysave pehave dievca, kon a opica, obrovska sila 😊
niekto poradi s tym waldemartom matouskom ? nasiel som par mien ale ani jedno mi nezobralo
prosím, prosím, aké meno to je? neviem to dohľadať 😢
@maggda1 jedna z dcer k. Farkasovej sa tak vola, nie Ella ale M.
Ďakujem! 😘
Teraz som si precitala, ze Martinusaci si pre nas na zajtra pripravili drobne prekvapko a robia anketu na FB, ktore ulohy sa nam pacili najviac - ci opis, obrazok alebo pantomima....takze zajtra bude asi este jedna uloha 😅 tesim sa
jáááj prosím ešte s tým kopcom? ja už som vyčerpala všetky mozgove spojenia 😃
@everelitot nevyčerpala, či tu, či tam, stačí čítať posledné príspevky...
@everelitot Bronte: turbulentny vztah je....a 2. slovo opak niziny
Ahojte. Planuje niekto v najblizsej dobe nakup na Martinus ? Prisiel mi narodeninovy 2€ zlavovy kod a ma len 15 dnovu platnost. Za 1 euro na ucet alebo paypal posuniem dalej.
ahojte riešime aj novú odyseu?
@etnatn pismena mam, no neviem ich poskladat 🙂
@andreakotesova ja uz mam pomoz si nazom planety
@etnatn aj ja uz mam 🙂
aj ja mám
@etnatn ani ja netusim, chyba mi druhe pismenko, ale neviem to spojit
@aadulik2110 v tej knihe podla ktorej je nazov planety je to chlieb elfov
@radusiq uz mam, dakujem
Baby, dnesnu uz mate? Ja som ako tak vylustila krizovku, ale vysla mi daka blbost a neviem, co tam zadat...
Dnes celkom pohoda, co poviete?
prosim prosim neviem si rady s pantomímou ady hajdu
pomôžete mi prosim ?
@monikafarkasova
takže ide o knihu na temu suvisiacu s atronautom a moholo by ti pomôcť to gesto so zdvihnutým palcom - koho to označuje? a potom už nájdeš ľahko. Inak tá kniha sa objavila aj v knižnej šifre 2018. Sú to tri slová.

Hotovo, dakujem za napovedy, snad som aj ja niekomu pomohla s tymi svojimi a prajem vela stastia v zrebovani. Hadam o chvilu sa tu stretneme pri dalsej martinusackej prilezitosti.