Knižná šifra na Martinus 2017 alebo Knižná šifra 3
Po pridaní celej mapy, budú pripravené všetky správne odpovede z Knižnej šifry 3 Martinus 2017 🙂
prosim vas pomozete mi niekto s tym tajnym bonusom c. 7? Uz viem ze je to Roald Dhal ale tu knihu vobec neviem...
@veronika675 Malovany dom
ďakujem,mám to 🙂 ešte ma zaujíma ten Moskovský chrám na stoličke,asi je navyše
@tecko28 dakujem🙂
neviete niekto prosim vas este tu druhu ulohu tajneho bonusu 7?
@veronika675 no ved Roald Dhal ,
@tecko28 nooo mne to neberie...
Roald Dahl
baby, vám berie Roald Dahl: Maľovaný dom? Mne píše: ľutujeme, 65. kniha sa volá inak
Dobry chcela by som sa opytat ci neviete ako sa vola 65 kniha a bonus knej 🙂
@retiazka
@ivkasendy dievčatá, nevzalo mi to 😢... vyhodilo mi:
„Však je ťažké pristáť v púšti?“
ironicky zuby cerí,
schvaľuje tú inšpiráciu
Antoine de Saint-Exupéry.
„Dal horory do rúk deťom!“
pri prechádzke tmou
udivene premýšľa
Mr. Edgar Allan Poe.
„Pointa ma prekvapila,“
píše chvály plné listy
o majstrovi poviedok
pani Agatha Christie.
„Tú knižku na veľké plátno...“
zvažoval svoj ďalší krok,
kým ho nepredbehol Spielberg,
režisér Alfred Hitchcock.
„Mal muzikál až v Amerike!“
uznanlivý volí tón
na vikingskom pohrebe
kapitán Leif Eriksson.
Ako sa volá autor, o ktorom je reč?
a som mimo...
@10zabka Tento bonus mal dve casti: prva bolo uhadnut tu knizku, ktora je na obraze a nie je v tych 64 a toto, co mas teraz, je ta druha cast hadanky. Pisalo sa, ze tento bonus ma dve casti. Meno autora je to co si sa snazila zadat ako autora toho Malovaneho domu.
Ja nechcem byt nejaka hnusna, ale to si ani nemozete poriadne, pomaly precitat tie zadania...
@liana242424 prečítala som... napísalo mi, že na prvú časť som neodpovedala správne, hoci som tam dala Maľovaný dom a autora Robert Grisham. Toto mi vyhodilo po treťom pokuse. Včera som písala na fórum prvýkrát, doteraz som si vystačila sama... ale ďakujem, čítať viem a už dosť dlho 😉
@10zabka No ale naco toho autora, ked chcelo len knihu? Ale ved ono je to vlastne jedno... A tu druhu cast som nemyslela konkretne na Teba (preto som to aj oddelila odstavcom), ale len taky povzdych.
@10zabka v prvej casti si autora nemala pisat, len nazov knihy Malovany dom (autor je John Grisham, nie Robert, tak asi preto ti neuznali, ale vobec to netrebalo) https://www.martinus.sk/?uItem=4413
v druhej casti je odpoved Roald Dahl - mne osobne to meno nic nevravelo, len som googlila Spielbergove filmy a natocil Kamos obor podla knihy tohto Dahla, tak som na to prisla... inac, je aj autorom Charlie a tovaren na cokoladu, aspon nieco teda od neho poznam 🙂
@ivkasendy ja som sa kopla... napísala som John Grisham, však ho mám doma komplet 🙂... napísala som to sem nesprávne (veľa hodín a ja po 12-tke v práci)... jj, ten Kamoš obor aj Charlie mi na um prišli, len tie ostatné rýmovačky ma zmiatli 🙂 Rada by som to dokončiť, keďže zajtra už bude neskoro. Ďakujem ti krásne 😘
No čo vyhrala ste niektorá? Ja nie ani manžel ani svokra 😑
Ďakujem všetkým za pomoc.
babule, tiež som nevyhrala 🙂... však z počtu vyše 100 000 lúštiteľov bola len mizivá nádej na výhru 🙂... ja mám radosť z toho, že som okrem posledného bonusu takmer všetko uhádla sama 🙂
Dievcata nevidela som ze by ste niektora pisala knihy: revizor , koniec hry, lovec kralikov, portret umelca v mladych rokoch..ak ste to tu uz mali tak sorry 🙂
Mám všetky dakujem 🙂
Je nová súťaž.
Hráme?
Hrajme

@geokatka ale, ved ospravedlnovat sa nemusis 😉
@kata18122003 je to tu par prispevkov hore, staci si precitat.