Knižná šifra na Martinus 2017 alebo Knižná šifra 3
Po pridaní celej mapy, budú pripravené všetky správne odpovede z Knižnej šifry 3 Martinus 2017 🙂
baby, štvrtú nemám 🙂
posledna hadanka 😞 dakujem za napovedy, hadam som aj ja niekomu pomohol 🙂 a do skoreho videnia 😉 ... dufam teda, ze martinus zas nieco vymysli 🙂
Hotovo, dakujem za napovedy, snad som aj ja niekomu pomohla s tymi svojimi a prajem vela stastia v zrebovani. Hadam o chvilu sa tu stretneme pri dalsej martinusackej prilezitosti
super, dnešnú odyseu som dala celkom sama 😎🙂 ďakujem vám všetkým za pomoc, mnoho kníh by som bez vašej pomoci nedala😘 teším sa zase o rok😉😉
Pán Viewegh úplne geniálne. Ďakujem za podporu a krásne sviatky.
@lubka484 dávala som v češtine, a nebralo to, nenapadlo ma to dať v slovenčine😲😀
Prosim, knia dnesna c. 1?
@kattie1982 kôň a opica, rysave pehave dievca s obrovskou silou
@duracelka13 uplne jasne, ja dumala nad cizmami... dakujem...
A to zenske meno? mne neberie ziadne....viete niekto poradit, prosim?
@rustifina1 spieva to Karel Hála Hádej M.....o!
Ahaaaaa.... je to kniha od Roalda Dahla! A ja som stale davala Jezabel, Tereza, Babeta...no co uz...pre mna teda ta napoveda s Matuskom moc nesadla-🙂)) DAKUJEM!
Ani som si neuvedomila, že dnes boli posledné "hádanky", myslela som, že budú pokračovať ešte zajtra... snáď čoskoro niečo vymyslia, je to super 🙂 Ďakujem vám všetkým za spoluprácu, ste skvelí! 😘
@rustifina1 a Matuska ju ani nespieva...takze uplne zavadzajuca indicia
Ahojte spoluhadaci, dakujem Vam vsetkym, ktori ste mi pomohli. Bez Vas by som to castokrat nedala a zufala si mozno doteraz 🙂 Bolo to super, dakujem a prajem Vam krasne sviatky 🙂
Mam hotovo. Dakujem za pomoc, velakrat mi vase napovedy pomohli. Krasne sviatky
Teraz som si precitala, ze Martinusaci si pre nas na zajtra pripravili drobne prekvapko a robia anketu na FB, ktore ulohy sa nam pacili najviac - ci opis, obrazok alebo pantomima....takze zajtra bude asi este jedna uloha 😅 tesim sa
jáááj prosím ešte s tým kopcom? ja už som vyčerpala všetky mozgove spojenia :D
@everelitot skús si prečítať dnešné nápovedu, určite na to prídeš...😉
@everelitot Bronte: ine slovo znamenajuce turbulentny a nie nizina, ale v....
úplne posledné video je na fb https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=101...
@parvitas nie som FB pozitívna, teda pre mna nie😖

@mirus1311 čo meria čas a nosí to na ruke?