Knižná šifra na Martinuse
Ak hladate knižky v knižnej šifre na martinus.sk, mohli by sme vždy napisať knižku ktorá bola objavena 🙂 Spolu je ukrytych 64 názvov kníh....
@majkalajka ktore potrebujes? Petriho misku, alebo ten satnik?
@viera27 petriho misku
@viera27 dakujem 🙂 mam hotovo
prosim vas... co je to ta zena s drakom na chrbate? prosim to je posledne co mi chyba
dakujem za tych namornikov,mam 62,potreboval by som pomocť-televizor a nad nim je kamera,ak niekto može pomocť.
chcem sa vas spytat,je niekto ochotný poradit jednu knihu,vobec neviem,kde ju hladať,mam pocit,ze vsetko mam a stale mi jedna chyba.
Ahojte, vie mi niekto dat nejaku indiciu co znamena ta zlta gitara dolu pod hniezdom s vajciami? Ta gitara ma trapi uz takmer tyzden neviem si s nou rady. vdaka 🙂
Aaa, velka vdaka 🙂 a ja furt, ze gitara, to ma miatlo...a pri tom som to aj sfilmovane videla
prosím už mi chýbaju len tie šarkany..ten zelený muž pri včele...a tá zelená tvar z 22 za hlave...prosím poradte
toho prvého som skušala no nejde mi to...
Ďakujem veľmi pekne
nie je to skoda pisat rovno spravne odpovede? vsak to ma byt o zabave,hladani, hadani, skusani ..... Jasne, trosku nakopnut, nasmerovat potrebovala vacsina
poprosim televizor a nad nim kamera
no, chyba mi posledna kniha, je to doslova kniha, ktoru drzia psohlavci..nejaka indicia? 🙂 nepiste priamu odpoved, s napovedami je to vacsia zabava, dakujem 😉
prosím vás ten bubon je samostatná kniha? ak áno,tak nejakú indíciu poprosím,lebo je to posledné čo mi chýba a horí mi hlava :D dakujem.
@evelline13 bubon je malicky a je vyrobeny z nejakeho materialu
Už mi chýba len jedna, ten kapitán s pivom v ruke, či čo to je :D Nejaká nápoveda? 🙂
@sweetheart1 to nie je kapitan, ale vojak. Cesky a popleteny, ale dobry

@marian00 pozri s.larssona a ako sa vola cela triologia na M , jarome klapka a nazov knihy je jednoduchy .... mne by si vedel poradit s tym obrazkom za tromi konmi?