Knižná šifra na Martinuse
Ak hladate knižky v knižnej šifre na martinus.sk, mohli by sme vždy napisať knižku ktorá bola objavena 🙂 Spolu je ukrytych 64 názvov kníh....
@jana7 ahoj,newies nahodou ako sa vola kniha ,obrazok je chobot:
vopred dakujem
@jana7 kde su tie výsledky?
Mam už 62 , len neviem toho muza s pivom v ruke a ešte jednoo ale neviem čo. poradte prosim...:(
s pivom v ruke ?
Hej pod americkou vlajkou.
môže mi niekto poradiť s knihou s tým čertom a názvom spojeným s tým okom pri tigrovi
jaj jasne, no to je vojak , vtipny, aj film je
@pepka78 kde byvaju čerti ? ...... a to je prsten
pomozte mi pls s robotom, mesiacom,ujkami na konoch ktory idu k mlynu, televiziou a knihou na ktorej je ruka s palcom hore. 🙂
A este mi treba toho ujka s pivom v ruke
Jaroslav Hašek-je ten vojak
3 mi chýbajú:(
a už som celá zamotaná..neviem, čo som prehliadla. neporovná si niekto so mnou?
prosím vás, ten lev na skrini, v skrini ruka s metlou na obrázku vpravo ??
už som na to prišla🙂
ahojte, chýba mi posledná kniha, zrejme to budú tí traja páni na lodi, pod zlatým kompasom.. viete mi dať nejakú indíciu? 🙂
Chcem vás poprosiť nemohli by ste mi niekto poslať na mail všetky knihy mám ich 63 a tú jednu neviem nájsť a vôbec netuším. že ktorá mi chýba 🙂 Mail mám lailylackova@gmail.com. Ďakujem
Tie cintoriny si iba spoj kniha a mies
to kde su hroby a tam dolu to oranzove je nejaky pomaranc
@slenieeecko_553 dakujem 🙂 oranz. mam uz davno len som ho zabudla oznacit, skor neviem kde su ukryte tie posledne dve ale hadam ze mozno ten dom pod pinochiom a to mracno pri pive? ci?
pozeram ze co nemas a neviem najst :/ ale ta strecha patri ku macke nieje samostatna kniha ani mracno
@biancabianca ten cintorín je vlastne "kniha o.... "
@1mariannka11 a našla si ju lebo aj mne chýba len jedna
@barunka cintorin som rozlustila nastastie ale neviem co mi este chyba :(
@biancabianca pozerám tvoj obrázok, keď zistím, čo nemáš napíšem 😀
kokos ja som asi slepa pozeram na to 10min, a stale neviem co ti chýba
išla som jedno po druhom, ale máš vyškrtané všetky knihy... Všetko čo mám ja som našla u teba na obrázku... Tak ja teda neviem 😀

Ďakujem pekne za pomoc. S tými nápovedami to bolo fakt zábavné. Lepšie, ako písať odrazu názvy. Mám hotovo, dokonca aj bonusovú úlohu. 😉