Knižná šifra na Martinuse
Ak hladate knižky v knižnej šifre na martinus.sk, mohli by sme vždy napisať knižku ktorá bola objavena 🙂 Spolu je ukrytych 64 názvov kníh....
rozmyslam ten otaznik nad ruzou je tiez nejaka kniha???
@biancabianca áno, už mám všetky... čumím tu na to až mi idú oči vypadnúť, ale nič som nenašla...
@biancabianca nie, to je spolu s tou ružou...
@ankov uz som nasla. Bol to ten bubon pri pinocchiovi, ja som si myslela, ze to patri k nemu.
Prosííím, čo je za knihu ten čierny vták?
@biancabianca vyskrtane mas vsetko okrem cintorina a pomaranca takze chyba musi byt niekde inde. Asi si zaskrtla aj nieco cosi nenahodila nic ine mi z toho nevychadza.
@santiagooo cierny vtak na 5. Ludia si ju mylia s havranom 😉
@santiagooo
@1mariannka11 ale ten čierny vták nie je vrana, ale práve naopak 😀 😀 kniha od A.E. Poe
ďakujem barunka a 1mariannka11 :D
Aha tak naopak uz som mimo 😂 sorry 😂
@barunka dako som to poplietla s filmom 😂
@1mariannka11 neviem, pred chvilou som to kontrolovala. a vsetko som mala
ked som to presla nemala som nic zaskrtnute co by som nemala :(
ahojte, nejaka indicia k vyseku s horou pod starcom? vdaka!
Ľudia, prosím vás, mohol by mi niekto napísať a poradiť?? Mám 63 kníh a na tú poslednú vôbec neviem prísť.. ☹
Ja som si to nezaškrtávala..
@nicholl tak si ich vsetky oznac teraz lebo inak sa v tom stratis, ja si to teraz 3x oznacujem vypisala som si vsetko na 3 papiere a dufam ze tie dva posledne uz najdem
@biancabianca nejaky nazov ti to asi nezobralo, ale ty si si ho odciarkla na obrazku. lebo podla obrazku nemas ziaciarknutu len knihu o cintorine a pomaranc a to si pisala, ze uz mas napisane. ale mas 62 krizikov plus tie dve, takze zaznacene mas vsetky.
@jana7 akA je tá kniha?meno?náboženská tematika
@vjarka111 mechanicky pomaranč
.
jak je to s tym tigrom??
je to niekoho tiger..TT
@pauliesivackova ahoj ,pomohla bý si mi so snehuliakom a ,to v tom pekle ta vana.
vopred vdaka
@biancabianca ahoj! pomohla by si mi so snehuliakom a v tom pekle v tej vani
vopred vdaka
@ivaninkalopinkova dik za tigra 🙂
( Jo Nesbo k snehuliakovi a k peklu Dante Alighieri) :D
@ivaninkalopinkova sama si si napisala nazvy

@barunka a mas ich ty uz vsetkych 64? ja neviem mne stale ukazuje len 62 knih