Knižná šifra na Martinuse
Ak hladate knižky v knižnej šifre na martinus.sk, mohli by sme vždy napisať knižku ktorá bola objavena 🙂 Spolu je ukrytych 64 názvov kníh....
„Hľadáte jej meno, n'est-ce pas?“
– ten prízvuk neznel francúzsky. (študovala operný spev v paríži táto nápoveda neviem či je tak myslená)
ale posledné dve nápovedy sú na 100 %
a ak toto už neuhádnete tak potom neviem 🙂))
Z desiatky však nezostal nik, - (názov knihy)
tak sa len usmial pod fúzky (ktorý detektív mal fúziky??? beží to aj každú nedelu v tv)
ako ved to som uz presne zadavala hned na zaciatkua nevzalo mi to.. lebo tie fuzky mi napadli ako prve.. aj na zaklade toho "n'est-ce pas".. :((
Maaam🙂
@miskabo je to anglická kráľovná detektívok
@wildstorm
@corneliacora dakujeeeeeem. Ja som stale sa tocila okolo poirota.
Ahojte, treba mi posledné dve knihy a neviem na ne prísť, čo je tá sopka, alebo vlastne vrch na ktorom vrchole je sneh?
chyba mi posledna kniha, obraz muza v televízore? nejakú indiciu dakujem
aha to uz mam ..tak musim hladat iny obrazok ...dakujem
chýba mi posledná kniha ako zistím ktorú ešte nemám ?
teda, s dnesnym bonusom ma potrapili. A to som si myslela, ze ake je to lahke, ale ked mi to potom nebralo meno s h, ostala som na pochybach, ci idem vobec spravnym smerom 😀 Vdaka tejto diskusii som to skusila bez h a uz to islo.
už m ám všetky 🙂
co je ten muž v tom televizore ??? prosím pekne 🙂))) posledne mi chyba
už viem asi čo mi chýba mi tá čo je ten ostrov pri stoličkách a pri koňoch , prosím poradiť 🙂)
@michallo64 mechanicky pomaranč
Ten bonus je ľahučký... iba poradím píšte Agata a nie Agatha 🙂 a druhe rovnako ako sa má písať. Čiže je to Agata Ch... :-P:-P:-P 😉😉😉
Ahojte. S tým dnešným bonusom som už skúsila všetky možné kombinácie písmen. Mám spisovateľku, mám detektíva len neviem či v tej knihe sa jedná o súkmeňovcov Ibiho Maigu
Pietra. Veeeľmi pekne ďakujem. Dúfam, že budeš mať šťastie a niečo vyhráš 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉 😉

@hanka264 ono to nie je jaro filip, len nápoveda, asi.. ale aj tak mi to nic nehovori 🙂)