Knižná šifra na Martinuse
Ak hladate knižky v knižnej šifre na martinus.sk, mohli by sme vždy napisať knižku ktorá bola objavena 🙂 Spolu je ukrytych 64 názvov kníh....
kto mi pomoze, neviem ten bonus 2 ani za nic, vraj je tam meno detektiva ale ja som v zivote ziadnu detektivku necitala :D
Caute baby, ten peň s havranom a hniezdom? A este neviem to vino s tym poharom. Poradi niekto? 😉 Vdaka
prelet nad kukučim hniezdom
Ahojte, trošku mimo témy, ale mám 15€ kupón na nákup v Martinuse cez internet. Ak má niekto záujem, predám za 10€. 🙂
inak dakujem vam za cely obrazok , lebo som ho nemal amat odkial a iba cakam na kazdy den , ked som nasla tunak obrazok tak vacsina knih bola hracka🙂 lebo alebo ja alebo muz sme ich citali a tak sme sa zabavali po veceroch ze co to moze byt za knihu a ta radost no ako deti....🙂
ahojte chýba mi už len jedna kniha a to je tá s tými drevenými veľkými hodinami 🙂 ďakujem za radu
Iba ich pomenuj 🙂 jednoslovne
@eliskatrincova
ešte nejakú radu ? :D
to ti nestaci?
Vďaka , a este tie sarkany hore vlavo a velke drevne hodiny? a Hotovo 🙂
Vďaka , a este tie sarkany hore vlavo a? a este jedno ale neviem ktore 😒
skus autora hosseini
Dik, mam vsetko 🙂
mne chýba posledná kniha - zdvihnutý palec hore na obálke tej knihy. odcením akúkoľvek radu 🙂
Kupila som knihu ale nepridalo mi to 2-krat preco???
@mehehehehe az keby ta vylosovali pozru ci si si objednala a vyhru ti potom zdvojnasobia 🙂
Aha dakujem 🙂

Prosím vás pomôžte mi 😢 čo je ten Bonus 2 PROSÍÍÍÍM 🙂