Knižná šifra na Martinuse
Ak hladate knižky v knižnej šifre na martinus.sk, mohli by sme vždy napisať knižku ktorá bola objavena 🙂 Spolu je ukrytych 64 názvov kníh....
no ja mam posledne dve knihy uhadnut...jednu neviem najst a druha je isto tych Dvanast stoliciek v rohu...alebo kolko ich je...lebo Dvanast nefunguje...poradte prosim😉
@katharina6 daj cislicu 12 🙂
Ahojte , neviete mi dať nejaké indície na stoličky vľavo hore pod šarkanmi? 🙂
@betuskaaa1254 nie su to stolicky, ale..... a z coho su?
@rozpravkaa Uz som na to prisla...len teraz ich mam 63 a fakt neviem co mi moze chybat ...mam vsetko co je a neviem si rady😢
@rozpravkaa tu mam tento obrazok zo vsetkymi knihami ocislovane a vsetko vyzera ze mam http://postimg.org/image/jjr2t82j1/full/...fakt nechapem
@katharina6 nie su tam ocislovane letiace listy vlavo hore
@rozpravkaa uz to maam...vojak Svejk bol taky evidentny ze som ho tam zabudla dat...😉...
@andraska Mate prosim indicie na odpoved Tajnej bonusovej hadanky...„Hľadáte jej meno, n'est-ce pas?“
– ten prízvuk neznel francúzsky.
Z desiatky však nezostal nik,
tak sa len usmial pod fúzky.
Dakujem
@katharina6 ten prizvuk neznel francuzky = nehladaj vo fr. literature, z desiatky .... = kniha, dalsi riadok je napoveda na postavu detektiva, ktoru autorka vytvorila
ludia pohnem rozumom agatha christie
Ahojte 🙂 Prosím Vás, chýba mi posledná kniha : Ten žltý kompas pri Hlave 22. Viem mi niekto prosím Vás pomôcť? Ďakujem moc pekne 🙂
Už mám...tak nič 🙂 Dikes
Ahoj
Nevie niekto tú ženu z tetovaním?
Vopred Dik
millenium
Ahojte všetci.Uhádla som 62 kníh.mam problém s dvomi.Dona Quichota mi nechce vziať skušala som už asi všetko.poradte
Videla som tu celý zoznam kníh a je to podľa mňa úplne nefér . Ani to nie je zábava však ak za polhodinu máte všetky knihy uhádnuté je to na nič , úplná blbosť. A neberte to v zlom - je to len môj názor... 😖 😕
Ludia mam všetko len neviem prist na tu cestu :P alebo ta chobotnica vobec neviem :D ktoré mám 63 :D
Prosím pomôžte mi s tým ja si vôbec neviem dať rady :(
@neznama007 Ten muž v truhlici či v čom čo je pri ňom chobotnica a norske drevo

@maiana so zdvihnutym palcom stopujes. Ak ta pri cestovani niekto sprevadza, je to s........ A este treba doplnit kade (pozri za knihu)