icon

Knižná šifra na Martinuse

smme
9. mar 2015

Ak hladate knižky v knižnej šifre na martinus.sk, mohli by sme vždy napisať knižku ktorá bola objavena 🙂 Spolu je ukrytych 64 názvov kníh....

dugyna
21. mar 2015

@bublinam ano ta co je na rakve ano 🙂

dugyna
21. mar 2015

@pilinka1 tak tu knihu mi nebre tu mandolinu...nechapem preco

dugyna
21. mar 2015

@margir tu druhu daj ako si napisala tu 🙂 a ta z hrobmi musis popisat knihu...o com je teda na obrazku

helenanovakova
21. mar 2015

čo je ten lev?

helenanovakova
21. mar 2015

a čo sú tie hodiny?

petinkask
21. mar 2015

Prosiiim co znamena ten pohar s vinom..uz len 2 knihy mi chybaju 😒

petinkask
21. mar 2015

@helenanovakova ten lev je na skrini .... bolo to aj sfilmované ... začína to na N...

stanley1234
21. mar 2015

@petinkask pohar z vinom a to vino je akej farby? 😉

petinkask
21. mar 2015

@stanley1234 díky 🙂 včera som to tam dávala a urobila som preklep vo farbe, tak mi to neuznalo...tak som hladala nejakú inú alternatívu 🙂 ešte raz diky, lebo by som nad tým premýšľala ešte ďalší deň :D

pauliesivackova
21. mar 2015

kto by mi bol do správy ochotný poslať zoznam všetkých kníh? (áno nechce sa mi už namáhať nad tým :D)

pietra
21. mar 2015

@helenanovakova hodiny len pomenuj 😉

pietra
21. mar 2015

@pauliesivackova tak si daj aspon namahu prelistovat tuto temu, par dni dozadu ho sem pridali 🙄

shanly
21. mar 2015

ahojte prosim vas to s tym placom hore je co zac??Posledna kniha mi chyba :D

petinkask
21. mar 2015

@shanly napísal douglas adams.... a ked stojíš pri ceste s palcom hore tak si čo??? napíš svoju odpoved s menom autora do googla a zistíš odpoved 🙂

shivaa
21. mar 2015

Prosím moc pěkně 🙂 Nemůžu přijít na 4 knihy 🙂 Nemám ty koně vlevo dole, papírový draky vlevo nahoře, tu starou vosu nebo včelu nebo co to je :D a ten buben ☹ může někdo hodný poradit prosím???

maznacik007
21. mar 2015

1000 rocna vcela Plechovy bubienok Tri gastanove kone a Majster sarkanov

@shivaa

shivaa
21. mar 2015

No děkuju moc šla mi z toho hlava kolem :D

martinaxx
21. mar 2015

ahojte,toto tu tak celkom nepatrí-vyplňaním dotazníkov môžte získať darčekové poukážky do Martinusu,ja to robím už dlho,vyplňam dotazníky a za nazbierané body môžem nakupovať v Martinuse,pár krát som si už takto nakúpila a veľmi potešilo,ak by ste mali záujem pošlite mi váš mail do IP,pošlem vám pozvánku

shivaa
21. mar 2015

a nevíte ještě někdo odpověď na tu bonusovou otázku?? nebo aspon nějakou nápovědu?? 😠

pietra
21. mar 2015

@shivaa hladaj v detektivkach. Je tam ukryty nazov diela, aj najznamejsia postava. Ale odpovedou je autor(-ka)

smme
autor
21. mar 2015

@martinaxx aj ja vyplnam dotazniky a poukazky pouzivam na nakup v martinuse, ale naozaj toto sem nepatri,..zaloz si prosim novu diskusiu, dakujem

dugyna
21. mar 2015

@pauliesivackova ak sa ti nechce namáhať tak to nerieš

dugyna
21. mar 2015

@vladimirovna ja som terryho uhadla aj bez slonov 🙂

dugyna
21. mar 2015

prosim indeicie k poslednej knizke ktora mi chyba su - slon a slonica hore nad chramom.
toto jedine neviem ako lamem si nad tym cely den hlavu.. 😠

pietra
21. mar 2015

@dugyna nieco je pre ti slony treba a na obrazku to uz maju 😉

dugyna
21. mar 2015

@pietra jedja dakujem tak toto ma nenapadlo..uz aj elzu som tam dala, tarzna..vsetko mozne ..ale toto mi nenapadlo :P diky

ladhor
22. mar 2015

Prosim co je ta budova vlavo dole od Svejka?

ladhor
22. mar 2015

@pietra A co prosim znamena ten hrad? (nalavo od parfumu)

bbzb
22. mar 2015

@x_mery_x Ak ide o prvú hádanku, tak skús postavu od: Plochozem od T. Pratchetta - vygoogli.

bbzb
22. mar 2015

@ladhor To je jeden Chrám..... vo Francúzsku.