Knižná šifra na Martinuse
Ak hladate knižky v knižnej šifre na martinus.sk, mohli by sme vždy napisať knižku ktorá bola objavena 🙂 Spolu je ukrytych 64 názvov kníh....
čo je ten lev?
a čo sú tie hodiny?
Prosiiim co znamena ten pohar s vinom..uz len 2 knihy mi chybaju 😒
@helenanovakova ten lev je na skrini .... bolo to aj sfilmované ... začína to na N...
@petinkask pohar z vinom a to vino je akej farby? 😉
@stanley1234 díky 🙂 včera som to tam dávala a urobila som preklep vo farbe, tak mi to neuznalo...tak som hladala nejakú inú alternatívu 🙂 ešte raz diky, lebo by som nad tým premýšľala ešte ďalší deň :D
kto by mi bol do správy ochotný poslať zoznam všetkých kníh? (áno nechce sa mi už namáhať nad tým :D)
@helenanovakova hodiny len pomenuj 😉
@pauliesivackova tak si daj aspon namahu prelistovat tuto temu, par dni dozadu ho sem pridali 🙄
ahojte prosim vas to s tym placom hore je co zac??Posledna kniha mi chyba :D
Prosím moc pěkně 🙂 Nemůžu přijít na 4 knihy 🙂 Nemám ty koně vlevo dole, papírový draky vlevo nahoře, tu starou vosu nebo včelu nebo co to je :D a ten buben ☹ může někdo hodný poradit prosím???
1000 rocna vcela Plechovy bubienok Tri gastanove kone a Majster sarkanov
No děkuju moc šla mi z toho hlava kolem :D
ahojte,toto tu tak celkom nepatrí-vyplňaním dotazníkov môžte získať darčekové poukážky do Martinusu,ja to robím už dlho,vyplňam dotazníky a za nazbierané body môžem nakupovať v Martinuse,pár krát som si už takto nakúpila a veľmi potešilo,ak by ste mali záujem pošlite mi váš mail do IP,pošlem vám pozvánku
a nevíte ještě někdo odpověď na tu bonusovou otázku?? nebo aspon nějakou nápovědu?? 😠
@pauliesivackova ak sa ti nechce namáhať tak to nerieš
@vladimirovna ja som terryho uhadla aj bez slonov 🙂
prosim indeicie k poslednej knizke ktora mi chyba su - slon a slonica hore nad chramom.
toto jedine neviem ako lamem si nad tym cely den hlavu.. 😠
Prosim co je ta budova vlavo dole od Svejka?

@bublinam ano ta co je na rakve ano 🙂