icon

Knižná šifra na Martinuse

smme
9. mar 2015

Ak hladate knižky v knižnej šifre na martinus.sk, mohli by sme vždy napisať knižku ktorá bola objavena 🙂 Spolu je ukrytych 64 názvov kníh....

ladhor
22. mar 2015

uz viem...chram z francuzska 🙂

ladhor
22. mar 2015

@bbzb dik

nastenka_123
22. mar 2015

@pietra ďakujem.

peterssi
22. mar 2015

tak bonusovka cislo 3 bola az za 30 minut :----)

nastenka_123
23. mar 2015

nevedel by mi ešte niekto poradiť so zemou, bubnom, s teplomerom a tou budovou na pravo. 🙂

rhobus
23. mar 2015

@nastenka_123 zem nie je taká hrboľatá, ako by sa zdalo. Bubon nie je taký veľký a nie je z plastu ani z dreva. Teplomer nemeria stupne celziove a nameral 451. A neviem čo myslíš tou budovou napravo.

rhobus
23. mar 2015

@rhobus možno myslíš budovu kde býval Quasimodo?

rhobus
23. mar 2015

@nastenka_123 a možno myslíš budovu kde býval Quasimodo?

rhobus
23. mar 2015

@peterssi ja sa ešte trápim...

kexo874
23. mar 2015

tak ja som mal šťastie náhodným tipovaním starých bohov som sa trafil do správnej odpovede čas 15 min., ale spätne neviem odvodiť autorov a ani názov knihy 🙂

sona76
23. mar 2015

škoda, že takto verejne sa bavíte o konkrétnych tituloch, lebo celá súťaž stráca zmysel

tratoriena
23. mar 2015

@peterssi ..tak to si frajer...na toho autora , čo napísal o živote...bez dvoch písmen som asi prišla..../niekto..niekde chytá/ ale to prvé mi ešte neťuklo..... 😒

viera27
23. mar 2015

@kexo874 napodobne :D

kahlan1
23. mar 2015

@tratoriena nebude to Ježiš ? iný mi nanepadol len o nom som nasla ze je slávny a nenapísal ziadnu knihu a ten druhy vies kto to je?

rhobus
23. mar 2015

@kahlan1 ja sa trápim nad tým, že je slávny autor, aj keď nenapísal žiadnu knihu. John Lennon? Tápem...

kahlan1
23. mar 2015

@rhobus ak to bude spevak tak tych je kopec 🙂

andraska
23. mar 2015

he trvalo mi to asi 5minut ta knizna bonusova dnesna😀
boze ja som chytra😀 😉 😀 😀 😀 akoze ma vazne bavi tato sutaz, lebo uhadnut tie obrazkove sifry , nebolo jednoduche ale prvych 40 kniziek mi islo , a potom ostatne uz trosku horsie ale pohla som rozumom najhorsie bolo najst asi posledne 4knihy... hladala som aj tam kde indicie neboli ale vdaka @pietra som pochopila ze si zbytocne nad niektorymi lamem hlavu... cele je to velka zabava, neprecitala som vsetky samozrejme ze nie al e ako brazdim po martinuse a citavam si o com su niektore knihy co by ma zaujali tak som vedela, ze kde hladat, alebo autor mi bol znamy len tie diela som nevedela presne 🙂 akoze dobra sutaz🙂

andraska
23. mar 2015

@rhobus da sa to aj len z jedneho vyvodit🙂 tie inicialy...k bozstvu🙂

tratoriena
23. mar 2015

@kahlan1 ..ja si mylím,že to bude postava spisovateľa z dákej slávnej knihy..ale momentálne ma nič nenapadá.............a to druhé autor knihy......? chytá.................

margir
23. mar 2015

@kexo874
a z akej mytologie je? :D

margir
23. mar 2015

na 6ty pokus to vyslo 🙂)

rhobus
23. mar 2015

@kahlan1 nie spevák, autor

weja753
23. mar 2015

@pietra
dakujem uz som to zvladla ale az na druhy den mi dovolilo odoslat to,neviem preco.dakujem .

andraska
23. mar 2015

@rhobus staci kto chyta kde ? autora a z teho ked si kuknes pismena tak sa da vyskladat grecke bozstvo🙂
@tratoriena

thebinka
23. mar 2015

došla som na toho prvého, mám vylúštená, šťastná jak malé decko 😀 inak k tomu prvému autorovi , čo nič nenapísal - taká pomôcka - je to filozof.... 🙂

rhobus
23. mar 2015

@andraska už mám, dík :D

weja753
23. mar 2015

Dostala som ten bonus ale neviem sa ani trochu pohnúť.Možno nie som na takéto hlavolamy 🙂 skušala som aj Cyrila a Metoda ,pozerala som to aj cez google ale našlo hlúposti.Môže to byť aj v knihách čo predáva Martinus?Poradíte aspoň kúsok nápovedi tým nešikovnejším?Dakujem

luhli
23. mar 2015

Konečne mi zaplo! To trvalo! Ale ja nerada myslím na vojnu! 🙂

rhobus
23. mar 2015

@weja753 ešte sa potráp 🙂
Alebo si prečítaj komentáre povyše.

kliara
23. mar 2015

Mám odpoveď na tú bonusovú otázku. Dá sa to vyčítať z tých pomôcok, čo ste už napísali.