icon

Knižná šifra na Martinuse

smme
9. mar 2015

Ak hladate knižky v knižnej šifre na martinus.sk, mohli by sme vždy napisať knižku ktorá bola objavena 🙂 Spolu je ukrytych 64 názvov kníh....

rozpravkaa
23. mar 2015

@andraska dik za tip, trafila som na prvy pokus 🙂)))))

novaly
23. mar 2015

už aj ja som prišla na odpoveď tretej bonusovej otázky vďaka vašim indíciam. ďakujem za pomoc 🙂

sima8594
23. mar 2015

Tú tretiu bonusovku mi nechce zobrať, prečo ? Určite je to, to čo si myslím že to je ? 😀 Nechcem sem písať ani začiatočné písmeno pre istotu 😀 😀

anusikjakubik
23. mar 2015

Mozte mi ešte dat nejake indicie k tej tretej bonusovke lebo nejak stale mi nedochadza. Dakujem

peterssi
23. mar 2015

@peterssi no len sa tolko nechval 😉

onvoh
23. mar 2015

kto vie ten bonus č.3 lebo ja nemam ani potuchy 🙄

weja753
23. mar 2015

Pochopila som že to bude niečo súvisieť s knihou kto chytá v žite...asi.ale toho filozofa...to už je ťažke.a to mam tam teda napísat to božstvo alebo tých autorov.dakujem.

dariia
23. mar 2015

@cmuq ahoj prosim potrebujem vediet dve stolicky,pomaranc stol s perom a fazulami,otaznik.,lutna,traja na lodi,chobot v piesku , bubon a kusok kmena dakujem...dakujem 🙂

weja753
23. mar 2015

@dariia
pomaranc je aky,s coho...stolicky su scoho... .bubon je aky...stol s perom patri k tej nadobke vedla...otaznik sami zda patri k tej ruzi...lutna to neni ale mandolina...sforuluj tych na lodi kto su to a kolko ich je...ten chobot v piesku je duna...ten kmen sani zda patri k tomu kvetu.snad som kusok pomohla

dariia
23. mar 2015

@weja753 s tou antenou,pri pinokiovi...ti traja na lodi maju klobuky a modrobiele paskovane tricko...dakujem🙂

dariia
23. mar 2015

@weja753 tie dve kresla su z dreva a pri tom je stol s flasom

neviem12
23. mar 2015

pomože mi niekto s 3. tajným kódom?

sima8594
23. mar 2015

@neviem12 Mená sa začínajú na S, majú 8 hlások, dielo jedného tu bolo spomenuté. Toho druhého stačí vygoogliť podľa otázky v tajnom kode 🙂

hasky25
23. mar 2015

už mám skoro všetko, no ani za toho neviem čo je vľavo hore :( vie poradiť niekto?

pietra
23. mar 2015

@weja753 napisat mas bozstvo, takze ti uplne staci, ak mas toho autora, filozofa nepotrebujes

pietra
23. mar 2015

@hasky25 a co z toho vlavo hore potrebujes?

pietra
23. mar 2015

@dariia skus na tie kresla ist inak, nie z dreva, ale z ..... a potom z toho vytvor pridavne meno

pietra
23. mar 2015

@dariia k pomarancu daj pridavne meno, pozri nanho aky je. Fazule nie su fazule, ale petriho miska a v nej nejaka choroba, nazov tej choroby je nazov knihy. Otaznik nie je kniha. Lutna je mandolina a niekomu patri. Traja na lodi nie su zeny, ale ........ Bubon je malicky a z niecho vyrobeny.
Ktory kusok pna myslis? ten so zastavou? Ak ten, tak zastava symbolizuje stat, z toho urob pridavne meno a pridaj surovinu, co sa ziskava zo stromov

hasky25
23. mar 2015

už nič...prišiel som na to ;)
teraz už len počkať si na bonusovku

ak320
23. mar 2015

ahojte nevie čo je ten meč ?? mne chýba už jedine on a mm všetko 🙂

evikz
23. mar 2015

ahaaaaa tak tretia bonusovka mi dala zabrat ale keby som poriadne čitala zadanie tak sa to da :D

pietra
23. mar 2015

@ak320 aky mec? 😕

majky8
23. mar 2015

ja si lámem hlavu nad tym tretím bonusom.. ☹ poradte nápovedy ☹

pietra
23. mar 2015

@majky8 jeden je filozof, druhy jej autor romanu, ktory ma v nazve nieco so zitom. Z mien tychto autor skombinuj meno boha (zameraj sa na greckych bohov)

majky8
23. mar 2015

@pietra už to mam vďaka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ak320
23. mar 2015

pietra mám 63 kníh a neviem prísť na tú poslednú

pietra
23. mar 2015

@ak320 na strane 3 je obrazok, kde su zakrizikovane vsetky obrazky, co znazornuju nejaku knihu. Skus porovnat

nicholl
23. mar 2015

Vôbec mi nejde ten 3. bonus.. Vie mi niekto pomôcť..? Ďakujem 🙂

pietra
23. mar 2015

@nicholl precitaj si posledne dve strany tejto diskusie, je tu napovied viac ako dost 😉

nicholl
23. mar 2015

Už sa stalo.. stále nič.. nejako logika nepracuje...