Knižná šifra na Martinuse
Ak hladate knižky v knižnej šifre na martinus.sk, mohli by sme vždy napisať knižku ktorá bola objavena 🙂 Spolu je ukrytych 64 názvov kníh....
Buona sera signorina, buona sera..
Už to mám! 🙂 Ďakujem veľmi pekne 🙂
Prosím mohli by ste mi poradiť čo je tá červená ruža pod tigrom a ten vták pod parfémom ? :(( už som z toho zúfalá 🙂
mne chýba už len jedno a nie a nie prísť na to že čo 2krát som všetko skontrolovala
tak už mám
Ahojte
píšem tak ako ste povedali Agata Ch... ale nechce mi to zobrat a neviem prečo ☹
nemôžete to povedať rovno nemožem na to prisť a už mi z toho šibe CO JE TA BONUSOVA C.3 ? prosssiiiiiim ☹
pietra napíš nám názov ak máš tu bonusovú č.3 prosím nech rozmýšlam a gúglim ako chcem nič
@ak320 prepac, nenapisem. Mam ju. Ale podla tych indicii, co tu odzneli a pomocou googla na to musi prist kazdy. Ja som tu uz niekolkokrat pisala, ze nesuhlasim s tym, aby sa sem pisali priame odpovede. Vsak ak na to neprides dnes, zajtra, tak na to prides ostatne dni. Mas na to tyzden. Uz len keby si isla bozstvo po bozstve, tak na to prist musis
citim sa ako idot ja nechapem asi som hlupa 😔
Tak ta tretia bonusovka je zatial najlahsia. Je to jeden z najznamejsich filozofov, napoviem, ze zo stareho Grecka. A potom je to uz malina
MMMam to !!!!! dosť dobre na to že mam iba 11 🙂
to je chobotnička 🙂
už ti ostava iba jedno ale aky obrazok lebo ja nevidim že by si nemal niečo vyškrtnute iba tu chobotničku a ta sa naozaj vola chobotnička 🙂
@onvoh ten pocit tu pozna kazdy. Myslim, ze tu nie je nikto taky genius, aby z fleku len naklepal nazvy vsetkych 64 knih, nikto to nemal vyriesene v priebehu par minut. Ti sikovnejsi hovoria o hodinach. Tak to nekaz. Navyse, ak je uz niekto lenivy si ponamahat mozog, tak tu par stran dozadu ma komplet cely zoznam knih. To, co robis, ozaj nie je nutne a len tak kazis hru

@weja753 nechcem byť sprostý, ale ak chceš vyhrať knihy v tejto súťaži, tak asi vieš čítať. A ak vieš čítať, vieš potom aj chápať. A ak vieš aj chápať, prečo si sa opýtala tak hlúpo???