icon

Knižná šifra na Martinuse

smme
9. mar 2015

Ak hladate knižky v knižnej šifre na martinus.sk, mohli by sme vždy napisať knižku ktorá bola objavena 🙂 Spolu je ukrytych 64 názvov kníh....

rhobus
23. mar 2015

@weja753 nechcem byť sprostý, ale ak chceš vyhrať knihy v tejto súťaži, tak asi vieš čítať. A ak vieš čítať, vieš potom aj chápať. A ak vieš aj chápať, prečo si sa opýtala tak hlúpo???

rhobus
23. mar 2015

@hasky25 refrešni stránku 🙂

pietra
23. mar 2015

@nicholl ak si si precitala napovedy, mas urcite minimalne jedno meno (odznel tu aj kompletny nazov jeho romanu). Tak uz len staci googlit a najst meno greckeho boha, ktory obsahuje vo svojom mene len pismena ako ten autor

rhobus
23. mar 2015

@nicholl toto nie je o logike...

rhobus
23. mar 2015

Buona sera signorina, buona sera..

nicholl
23. mar 2015

Už to mám! 🙂 Ďakujem veľmi pekne 🙂

arya88
23. mar 2015

Prosím mohli by ste mi poradiť čo je tá červená ruža pod tigrom a ten vták pod parfémom ? :(( už som z toho zúfalá 🙂

pietra
23. mar 2015

@arya88 na ruzi je otaznik, cize niekto hlada jej nazov. Povedz nazov inym slovom a spoj to dokopy.
Na vtacika sa lepsie pozri, na letnych dovolenkach si ich uz asi videla stovky

ak320
23. mar 2015

mne chýba už len jedno a nie a nie prísť na to že čo 2krát som všetko skontrolovala

ak320
23. mar 2015

tak už mám

nataly666
23. mar 2015

Ahojte
píšem tak ako ste povedali Agata Ch... ale nechce mi to zobrat a neviem prečo ☹

onvoh
23. mar 2015

nemôžete to povedať rovno nemožem na to prisť a už mi z toho šibe CO JE TA BONUSOVA C.3 ? prosssiiiiiim ☹

pietra
23. mar 2015

@nataly666 pretoze uz je nova bonusova otazka, na tu predchadzajucu sa dalo odpovedat len do vcera. Teraz uz musis hadat novu otazku.
To ti inak nebolo cudne, ze mas napisat meno bozstva a ty tam chces dat A. Christie? 😕

pietra
23. mar 2015

@onvoh pouzi google, ten ti najde vsetkych greckych bohov. nie je vela moznosti, aby sa pismenami zhodovali s autormi uvedenymi v hadanke

ak320
23. mar 2015

pietra napíš nám názov ak máš tu bonusovú č.3 prosím nech rozmýšlam a gúglim ako chcem nič

pietra
23. mar 2015

@ak320 prepac, nenapisem. Mam ju. Ale podla tych indicii, co tu odzneli a pomocou googla na to musi prist kazdy. Ja som tu uz niekolkokrat pisala, ze nesuhlasim s tym, aby sa sem pisali priame odpovede. Vsak ak na to neprides dnes, zajtra, tak na to prides ostatne dni. Mas na to tyzden. Uz len keby si isla bozstvo po bozstve, tak na to prist musis

onvoh
23. mar 2015

citim sa ako idot ja nechapem asi som hlupa 😔

owenka3
23. mar 2015

Tak ta tretia bonusovka je zatial najlahsia. Je to jeden z najznamejsich filozofov, napoviem, ze zo stareho Grecka. A potom je to uz malina

plecho666
23. mar 2015

chybaju mi posledne dve , obrazok je zo strany 3 a vyskrtal som si cervenou ktore mam... Nevidim tie dve posledne

onvoh
23. mar 2015

MMMam to !!!!! dosť dobre na to že mam iba 11 🙂

onvoh
23. mar 2015

@plecho666 a čo na nich je lebo mne sa zda že si poškrtal všetky ja ti poradím ja to už davno mam
😉

pietra
23. mar 2015

@plecho666 pri velrybe a upirovi je jedno morske zviera. to ti chyba 😉

onvoh
23. mar 2015

to je chobotnička 🙂

plecho666
23. mar 2015

@pietra ta chobotnica , len ma nenapadlo nic a tu druhu nic ... @onvoh no vyskrtal podla toho co som uhadol 🙂

plecho666
23. mar 2015

@onvoh uz mam , dakujem 🙂 uz len jedna 😒

pietra
23. mar 2015

@onvoh nepis sem cele nazvy. Zhodli sme sa tu viaceri, ze treba davat len indicie

pietra
23. mar 2015

@plecho666 skontroluj si to este raz, ja som to kontrolovala knihu po knihe a vsetky ostatne tam mas zaskrtane

onvoh
23. mar 2015

už ti ostava iba jedno ale aky obrazok lebo ja nevidim že by si nemal niečo vyškrtnute iba tu chobotničku a ta sa naozaj vola chobotnička 🙂

onvoh
23. mar 2015

@pietra ja viem aky je to pocit ked ti chybaju posledne dva a ty si už nervozny z tych indicii tak ja to poviem rovno 🙂

pietra
23. mar 2015

@onvoh ten pocit tu pozna kazdy. Myslim, ze tu nie je nikto taky genius, aby z fleku len naklepal nazvy vsetkych 64 knih, nikto to nemal vyriesene v priebehu par minut. Ti sikovnejsi hovoria o hodinach. Tak to nekaz. Navyse, ak je uz niekto lenivy si ponamahat mozog, tak tu par stran dozadu ma komplet cely zoznam knih. To, co robis, ozaj nie je nutne a len tak kazis hru