Knižná šifra na Martinuse
Ak hladate knižky v knižnej šifre na martinus.sk, mohli by sme vždy napisať knižku ktorá bola objavena 🙂 Spolu je ukrytych 64 názvov kníh....
nie je náhodou ten prvý autor Ježiš?
kniha je: Kto chytá .... autor začína na S-------
filozof tiez zacína na S-------
spoločné majú 4 písmená A--- . čo je grecky boh
takže 3. bonusová úloha je zvládnutá , sú to písmená SRAE, SAER.
poprehadzujeme a je to tam.
mam ten bonus nie je to take tazke 🙂 ten spisovatel bol american a jeho dielo sa zaraduje medzi povinnu literaturu kto chyta... a filozof staci hodit do googlu filozof ktory nic nenapisal a najde vam milion clankov 🙂 potom uz len z mena filozofa a priezviska spisovatela vybrat spolocne pismena usporiadat a mate greckeho boha
Mohli by ste mi pomôcť s knihou, v ktorej je teplomer a mužom s čertom v hrnci, prosím? 🙂
Ahojte 🙂 ja sa trápim už len s poslednou knihou a to s tým blonďákom na mesiaci čo čo je to :D ak by bol niekto taký dobrý a dal mi dáku nápovedu tak ho nedám za nič :P :D
no ale ja nechápem ☹ to akože je názov? Ja viem ako sa to volá ale nejde mi to ☹
skus dat ten nazov do martinusu co ti vybehne
Už to mám vďaka 🙂 ale kde sa tam zobrazujú tie bonusové otázky? 😕
refreshni stranku
ja už to mam!!!!!!!!!!!! som taká šťastná že ma to nenapadlo skôr.a že neviem lúštiť len sa mi o tom musí snívať .hehe.myslím tu bonusovku hehe
prosím o pomoc, už som úplne zúfalá. chýbajú mi tieto a neviem s nimi pohnúť: televizor, lutna a ten čert čo vari človeka. Ďakujem moc
@lapekabaki ten čert čo varí človeka sa nachádza kde?nie je to lutna ale niečo iné-začína to na písmeno m a ten televízor-názov je v číslach,pomohla som niečo? 🙂
ten cert je dante aligieri- bozska komedia (cast PEKLO)
@ulapopken
Blondak na mesiaci je maly princ
@lukas37519 a keby si nechal nech to uhadnu same?? 🙂 vacsina sme sa snazili sami plus nejake tie indicie navyse a nie hned pisat odpovede 🙂
Podarilo sa mi rozlustit tretiu bonusovku - chcete indicie na pomoc??? 😉

už to ide
fuuuuuuuuuuu to je riadna hadanka 😉 😀 😀