Knižná šifra na Martinuse
Ak hladate knižky v knižnej šifre na martinus.sk, mohli by sme vždy napisať knižku ktorá bola objavena 🙂 Spolu je ukrytych 64 názvov kníh....
@tarinka18 indície prosím?? 🙂)
Prveho autora hladajte vo filozofii starovekeho Grecka a druhy autor napisal americky roman - staci zo slova "živote" odobrat dve pismenka a mate cast nazvu jeho knihy
@tarinka18 ešte nejakú prosím..asi som blbá ale vôbec neviem to slovo bez dvoch písmen..
mas najst dve mena jeden je grecky filozof ktory nezanechal pisomne dielo a je s ním spájaný typ dialógu ktorý sa volá Jeho meno dialog
dhure meno je autor ktorý niečo chytá v živote /vynechaj stred slova/
ked si zoberies obe mena teda filozofa a priezvisko toho kto chyta v .... tak z oboch slovo /z kazdeho zvlast / dokázes poskladat /nepouzijes vsetky pismena/ meno stareho boha
Prosim vas pomozte mi s tym tretim bonusom prosim ja som uplne tupa
Aj mne tu dost ludi pomohlo,tak odplacam🙂
je to pismeno A? to začiatočne oboch autorov?
Prosim ja som este nevyriesila ani jeden ☹
prosim viem ma niekto navigovat na tu skrinu na nej lev a ruka s metlou?
chyba mi 7 ale neviem co 😠
@silvika910 pouzi google a hladaj,hladaj. Uz mas indicie, podla tych to najdes. Filozof, co nic nenapisal. roman, co ma v nazve "žite", pozri na spolocne pismena, poprehadzuj ich a vyjde nazov boha. Tych si vies tiez vsetkych vygooglit. Hladaj medzi tymi greckymi
Prosím vás čo je ten obrázok s teplomerom ?
a len cierny pan leziaci v truhle ci co to je ?dakujem
ako sa volá tá kniha pod knihou voda pre slony ten chrám alebo čo je to ?? 🙂
@pauqa201ad chram sa nachadza v Parizi
Myslíme si dvoch autorov.
Ten prvý je slávny po celom svete, aj keď nikdy nenapísal žiadnu knihu.
Ten druhý má v názve svojej najznámejšej knihy otázku o živote bez dvoch písmen.
Mená oboch sa začínajú na rovnaké písmeno a majú aj rovnaký počet hlások. Vyberte len tie písmená, ktoré sú spoločné pre obe mená.
Keď z nich poskladáte meno starého božstva, máte správnu odpoveď. Veľa šťastia.
PROSÍM VAS pomoc ..:/ dakujem
@pietra ahoj 🙂 počuj mohla by si mi pomoct z 3 indiciou? 🙂prosímm
@smoulinka16 teda tajny bonus 🙂 @pietra
@smoulinka16 pozri posledne tri strany, velakrat sa to tu opakovalo. Aj na tejto strane som davala indicie
@walacci prosím ta tajny bonus 3
MAAAM TO :D bolo to lahke 🙂 @pietra
ahojte, kto potrebuje pomoc, poradím 😉
@pietra ďakujem už mám všetky. dáš mi nejakú nápovedu na bonusovku? 🙂
@pauqa201ad pozri tuto stranu, o 17,33 som pisala indicie k bonusovke

huráááá 3 bonusík mám vo vrecku 😀 🙂