Knižná šifra na Martinuse
Ak hladate knižky v knižnej šifre na martinus.sk, mohli by sme vždy napisať knižku ktorá bola objavena 🙂 Spolu je ukrytych 64 názvov kníh....
@drobcova No mám jednoduché riešenie pre tých, ktorí chcú súťažiť bez rád. Nesledujte takéto diskusie 😎
A 64 kníh je dosť veľký počet na to, aby každý vedel úplne všetky. Niektoré názvy sú fakt primitívne ale iné sú dosť zložité, takže ja by som sa nerozčuľoval. Kto chce sám sebe ukázať, že to vie, nebude pozerať rady. Osobne si ale myslím, že je malé % ľudí, ktorí si nepozreli radu a všetko vedeli. Sčítaný človek nemusí vedieť všetky diela 🙂
@mimi121212 Majster šarkanov
@drobcova Súhlasím a veľmi sa mi nepáčil hlavne zoznam všetkých 64 kníh, ktoré sem niekto MÚDRY dal. A ináč aj on si to musel hladať tak neviem prečo napíše všetky knihy. A uhádnuť 40 kníh bez pomoci a dlhšieho rozmýšľania je v pohode a nad ostatnými skúste aj trošku porozmýšlať. Nie hneď pozerať a odpísať všetky knihy odtialto- veď je to nefér. A najlepšie by bolo ak by vyhral niekto kto si to opísal a ani sa mu nechce prelistovať komenty...
Poradte niekto toho tigra a tu zlto oramovanu knihu s oplakom pri psoch, len napovedat prosim, diky
Knižná šifra / Nápoveda: 64 knižných titulov - len a len pre Vás
https://www.youtube.com/watch?v=0x40y1GUcdA... čítajte,zdieľajte a vyhrajte - držím palce ...
ludia, jedna kniha mi ostala vysiet a je to asi to poleno s vlajkou, dajte napovedu, dik
@zuzkaa1985 VLajka tej krajiny a poleno povies inak a mas 🙂
uz mam, chyba mi jedna a neviem a autor je ian fleming len neviem dielo
@zuzkaa1985 ked vies autora, vies asi aj, ku ktoremu obrazku patri. Tak sa nanho pozri a pouzi zdrobneninu
@zuzkaa1985 tá vlajka patrí jednému severskému štátu a to poleno je z nejakého materiálu Ak spojíš názov krajiny v prídavnom mene (aké?) a názov materiálu polena máš to 😉
ahojte 🙂 mam 62 knih a chybaju mi uz len dve, obe tie co su v lavom hornom rohu, co maju znamenat pod tym zamkom zo sarkanmi tie dve stolicky s neakou flaskou na stole? a potom este ti dvaja na koni co idu k neakemu mlynu? inac zvysok poradim kto chce 🙂
tak uz nic mam vsetky :D to boli tie prutene kresla a don quijote 🙂 kto nema pytajte sa poradim 🙂
zuzka, pozri sa co to je za zvieratko a pouzi zdrobneninu toho zvieratka 🙂
@123majka123 Ahoj. Prosím ťa pomôž mi vyriešiť problém s poslednou knihou. Neviem, čo znamená ten portrét. Za odpoveď ďakujem 🙂
@jarmila3243 Keby si sa poriadne pozrela, našla by si správnu odpoveď v tejto diskusii ... 🙂 Kniha sa volá Portrét ................... (meno). Keď si dáš hľadať slovo portrét do Martinusu, je to cca 15-ty výsledok
viete niekto bonus 3?
@jarmila3243 no to portret ..... ..... o cloveku ktory v skutocnosti nestarol iba na obraze 🙂 napisal to oscar wilde 🙂
@timka86 aky bonus mne to vyhodilo len jeden :( ten so starym bozstvom :/ ako sa dostanem k dalsim bonusom?
@123majka123 tie su uz neaktualne.. platili pre predchadzajuce tyzdne
aha 🙂 lebo ja som to zacala hrat vcera vecer a dnes rano dokoncila 🙂
boh vojny 🙂
Ahoj mne už hýba posledná kniha ale nieviem čo to je je to tam nad draculom prosím poradte 😉 😀 😅
chyba mi posledna knizka,co ju drzi v labe ten pes....pomoze mi niekto?

@bibabony Čo je v tej hlavičke? A pri hlavičke nepouži zdrobneninu.