Knižná šifra na Martinuse
Ak hladate knižky v knižnej šifre na martinus.sk, mohli by sme vždy napisať knižku ktorá bola objavena 🙂 Spolu je ukrytych 64 názvov kníh....
Bonusovka č.3 - je to ARES,
aj tak by to šťastie muselo byť veľmi unavené, aby ma vyžrebovali,
nech skúsia iní a napíšu bonusovú úlohu. 😉 možno icj vyžrebujú. 🤐
@sloww je to neaky atlas a coho zistis ked sa pozries co je na tej knihe nakreslene 🙂
neviete mi prosim vas niekto poradit, co je ten chlapik v telke a tie oblaky so ziarou alebo co to je ? dakujem
Pietra dakujem už to máme. 🙂 🙂
Ahojte, poradili by ste my s prvým bonusom?
@fornelli 19.. od autora George Orwell
dakujem a vitam sa v klube 64 a bonusovke c.3 😀 tolko som davno negooglila 🙂 dakujem este raz ludkovia, a kludne napiste, pomozem, poradim ....velmi rada 🙂
@peterm16 traja muzi - autorJerome Klapka Jerome
psickovia - autor Alois Jirásek
@maria1234567890 na prvy bonus sa uz predsa neda odpovedat. Aktualny je treti
a mozete mi este poradit s tou mačkou na streche . Ďakujem
Vobec neviem .... nenapada ma to :D
@peterm16 z coho je ta strecha? ..mimochodom Williams
Ďakujem veľmi pekne :D za radu.
@vladimirovna tú sériu mám úplne celú doma kúpenú a aj ďalšie knihy od toho autora ale podľa obrázka ktorý k tomu dali tú sopku a vodu a vo vode ponorku alebo čo to je som hádala knihy ako 20 tisíc míľ pod morom alebo Ponorka alebo som rozmýšľala či to bude nejaká Cesta do stredu zeme...ale vôbec mi ani len nenapadlo, že by to bola táto séria! Veď keby tam dali napr. jednu z hlavných postáv čo sa číta veľkými tlačenými písmenami alebo skutočne ako svet vyzerá alebo niečo také. Ale toto? Vďaka za radu, lebo na toto by som určite neprišla. A pritom tie knihy zbožňujem.
prosím vás, mala by v obraze byť kniha úžasná plochozem, to je posledná čo mi chýba, ale píše mi že túto knihu maliar do obrazu nezašifroval.. je tam či nie je a mám pátrať dalej?
ale nechápem teda prečo mi dáva, že túto knihu maliar nezašifroval..
😒
už mám, boože aké ľahké, a mňa to nenapadlo
ďakujem
Ahojte pomozete mi niekto s tretou bonusovou hadankou ? Ďakujem vopred
Uz mi netreba prisiel som nato aj sam :D
ja doprajem tu vyhru kludne aj takemu, co na malo knih prisiel sam. Nehovorim, zeby ma vyhra nepotesila, ale hry som sa zucastnila nie kvoli vyhre, ale kvoli zabave. Lebo mam knihy a literaturu rada.
Ja len stale nechapem a nikto z tych, co pytaju komplet nazvy, mi este neodpovedal, aj ked som sa pytala viackrat, aky je dovod, ze sa do tejto sutaze zapojili. Ak niekto po indiciach, s pomocou googlu a vyhladavaca na martinuse nevie prist na spravne nazvy, tak mu knihy asi vela nehovoria. A preto mi ozaj nie je jasne, preco sa zapaja do sutaze o knihy 😕

@sloww je to atlas. A coho, zistis, ked sa pozries nanho