Knižná šifra na Martinuse
Ak hladate knižky v knižnej šifre na martinus.sk, mohli by sme vždy napisať knižku ktorá bola objavena 🙂 Spolu je ukrytych 64 názvov kníh....
@magician diskusiu som objavila až po vylúštení šifry aj bonusov. nehovorím, že nemajú dostať pomôcky, ale žiaľ tu pýtajú a odpisujú hotové odpovede a podľa gramatiky podaktorí ani nevedia ako kniha vyzerá! My sme sa pri tom zabavili celá rodina a som rada, že moja 14 ročná dcéra poznala 47 kníh!! 🙂 Nemusí vedieť všetky diela, ale mal by si ich vedieť zistiť a nie odpísať názov z diskusie!
Veď ta tretia bonusova hadanka je ľahka :D len som na to pozrel a do minuty sme to s priateľkou uhadli :D
Nesúhlasím, tretia bonusová hádanka nie je ľahká, treba pohnúť rozumom teda aspoň pri tom druhom autorovi, prvý je jasný 😝
ahoj 🙂 prosím poradte s knihou kt je vedla stara a mora ... s tymi planetami :D dakujem aspon indiciu
Dakujem 🙂 uz mam vsetky .. a neviete tu 3 bonusovu ulohu aspon nejake indicie .. dakujem
Myslíme si dvoch autorov.
Ten prvý je slávny po celom svete, aj keď nikdy nenapísal žiadnu knihu.
Ten druhý má v názve svojej najznámejšej knihy otázku o živote bez dvoch písmen.
Mená oboch sa začínajú na rovnaké písmeno a majú aj rovnaký počet hlások. Vyberte len tie písmená, ktoré sú spoločné pre obe mená.
pomôžete mi prosííííííííííííííííííííííííííím
@kristyface skvelu pomocku dala pietra o koment vyssie
ahojte, chyba mi jedna kniha, ale neviem ju najst, ani netusim podla toho obrazka ktora mi chyba...vie mi niekto pomoct?
@ihkuiwih84 a pozerala si v tejto teme obrazok, kde su zakrizikovane vsetky obrazky, co znamenaju knihu? ostava len porovnat
@pietra hej hej pozerala som ved prave preto ze som uz bola zufala som napisala 🙂 ale uz mam vsetky 🙂
@kristyface Prvý je autor výroku: Viem, že nič neviem, druhý je američan a pýtal sa: kto chytá..... ďalej je to ľahké: 🙂
Prosím Vás a ten lev je čo? vpravo v strede obrázka?
Ahojte, inak poviem Vám, tretí bonus ma dosť potrápil. Stále som ako meno brala celé meno druhého autora, ktorý ma napadol hneď, nielen jeho priezvisko, preto som nemohla prísť na toho prvého autora a ani na božstvo, i keď grécka mytológia bola vždy moja obľúbená. Preto veľké ďakujem aj za Vaše indície.
ľudkovia, prosím vás, posledná mi chýba, ten "človek v televízore", čo to je?
prosím, čo je ten krvavý meč pod obrazom doriana greya?
už netreba, už to mám 🙂
ja viem, že to vyznie zvláštne,alev počítačoch sa nevyznám, preto nevedel by mi niekto povedať, ako mam tú knižnú šifru odoslať ? Ďakujem 🙂
Knižnú šifru neodosielaš, iba sa prihlásiš cez mail a oni si to evidujú. Teda, ak som ťa dobre pochopila 😉
@myslienka1201 tak ako uz pisala @cmuq , nikam nic neodosielas. Staci, ze si prihlasena svojim mailom na stranke
@1mariannka11 čo je ten bubon?
@dadaniela23 bubon je maly a z niecoho vyrobeny
Ahojte, prosím, mohli by ste mi poradiť? mám poslednú knihu, ktorú potrebujem uhádnuť. Sú to tí dvaja psi s ľudskými telami v košeliach... Budem Vám veľmi vďačná. V minulých príspevkoch som to nenašla... Ďakujem Vám ešte raz 🙂 🙂 🙂 🙂

a teda na situaciu, ze padne otazka, na nu odpoved a nasledujuci prispevok zas ta ista otazka od ineho cloveka a potom zas to iste od dalsieho a odpovede su na poslednych par stranach niekolkokrat .... to mi ozaj ostava rozum stat.
ti ludia su lenivi pohnut rozumom, lenivi alebo neschopni pouzit vyhladavac, lenivi precitat si ine odpovede. Uz len cakam, kedy niekto pride s poziadavkou, ze ma taky a taky mail a nech sa niekto aj registruje zanho a vsetko to tam natuka 🙄