Knižná šifra na Martinuse
Ak hladate knižky v knižnej šifre na martinus.sk, mohli by sme vždy napisať knižku ktorá bola objavena 🙂 Spolu je ukrytych 64 názvov kníh....
@dia696 ten mrak neni dielo a ten peň hneď pozriem počkaj
@dia696 je to nórska vlajka nie svedska a z coho je peň? čiže nórske d...
dakujem ti neviem co by som bez teba robola uz len tan pen nemam mam 63/64 a vobec netusim,
Vieš?
@poslednaknizkachlapimlyn us mam vsetko dakujem ti velmi pekne 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
🙂
Neni začo raada som pomohla
existuje aj nejaka EXTRA otazka na konci? ci staci najst vsetky predlohy a poslat mail? .... stacili na to 2 dni :D
@poslednaknizkachlapimlyn diky, uz sa mi to podarilo cele 🙂
Prosím pomôžte chýba mi len tá dáždovka ktorá vychádza zo zeme
prosím. ☹
@nebster3100 autorom je Frank Herbert, nazov zacina na D 😉
ostatne uz teda mas?
Ahojte, prosím o pomoc, posledné tri knihy, prešla som celú diskusiu a neviem si poradiť s tou cestou v ľavo, vietor nad Quichotom, vajce v hniezde, kukučku mi neberie. Prosííím o pomoc
cestu už mám 🙂
@adulik1975 kukučie hniezdo mám 🙂 už len ten vietor s tými papiermi 🙂
@adulik1975 ten vietor s nimi nieco robi. Cize su ............ (dopln ake a cim)
@pietra asi mi to už nepáli 🙂 vyskúšala som kombinovať asi všetko 🙂 niečo bližšie by nebolo? 🙂
@pietra aspoň autor
@adulik1975 vietor ich odvieva, cize su ........ urob z toho trpny rod
@adulik1975 W. Shakespear - je to počasie. 😉
@pietra Ďakujem 🙂 Ďakujem 🙂 Ďakujem 🙂
@bbzb Ďakujem 🙂 Ďakujem 🙂 Ďakujem 🙂
Ináč zajtra budú žrebovať výhercu? A hoci držím všetkým palce, dúfam, že sa šťastie usmeje na mňa ... raz darmo - som sebecká 😉
A neviete kedy uz bude znami vyherca
Aj ja vyčkávam... 🙂
Výhercom sa sal M.Hajdúch. Každý to nájde keď si otvorí to herné ,,pole"". neviem ako to nazvať. Proste kde ste hladali knihy.
@poslednaknizkachlapimlyn Ináč graulujem :-P
Dobrý deň aký lit.druh,lit.žaner,lit.forma,je dielo Alica a strelenná sestra od Karin McCombieovej.

jedna kniha posledna ten pen... na ktorom je svedska vlajka