Knižná šifra na Martinuse
Ak hladate knižky v knižnej šifre na martinus.sk, mohli by sme vždy napisať knižku ktorá bola objavena 🙂 Spolu je ukrytych 64 názvov kníh....
Prišla vám 4. bonusová hádanka? chodí mailom v newsletteri 🙂
Čože? Aká ? 🙂
@pietra mne nič na mail neprišlo. =-O Vám áno? A kedy prosím ? 🙂
mám to 😵 co mi niekto doteraz na kabli stal? 😀
@poslednaknizkachlapimlyn vcera mi to prislo. Oni posielaju pravidelne novinky o knihach a v tejto bola aj ta hadanka. Aj v predmete spravy je uvedene, ze hadanka, vstupenky a knizna novinka
aha - jasné - Nesbo naopak je Obsen a zmeni sa to O na I
adresa na hadanku, snad vam pojde: http://www.martinus.sk/hadanka/?utm_source=nlh&...
Nemôže niekto napísať presné znenie hádanky, mne to neprišlo a rada by som si zasúťažila 🙂
Tu je znenie 4. bonusovej hádanky:
Dán ťa len popletie
a Švéd s Fínom taja,
že správna odpoveď
je z iného kraja.
Tušíš tu návštevu
na šiesteho mája?
Tak to máš naopak,
hoci zem ich spája.
Zameň však písmeno
pri čítaní skraja.
kocky asi to tu nepatri ale mozno mi bude niektora z vas vediet poradit...uz davno som citala knihu ktoru by som si precitala rada zas ale neviem autora ani nazov knihy... viem len ze hlavnu hrdinku tusim uniesli a cestovali potom lodou k domu co bol na utese...odtial ju tusim tiez uniesol niekto iny no ona utiekla a pri tom ho poranila na tvari, bola zima a ona sa dostala k utesu ale z druhej strany a jej krik nik z domu nepocul, tusim bola aj tehotna a byvala niekde v chatrci lebo jej povodny veznitel do ktoreho sa samozrejme zamilovala jej neveril ze to dieta je jeho, vsetko sa na koniec vyriesilo vdaka tomu skriabancu na tvari tusim to bol jeho bratranec,,,, neviete niekto o aku knihu ide....zaner romantika 😀
:D Nie, ale rada si ju prečítam, znie to ako príjemná knižka na relax :D
už začala nová šifra!
:D tešíme sa! Martinus je super
ano akurat som to aj ja citala uz sa tesiiim: 🙂
Už mám 1. knižku.... dáme názvy, alebo chcete na to prísť sami? Nevisí celá šifra niekde v kníhkupectve ako naposledy ?
@111andy111 podla mna aj tak budu vysledky niekde na nete tak je jedno ci to tu bude aspon si budeme pomahat 🙂
Ja by som povedala že najprv stačia nejaké nápovedy. :D Ja som sa zasekla na tej dáme na kartách či čo to je a na tej vlajke. Ak to niekto má. prosím poraďte.
@araavdva pólku odpovede si už sama napísala (dielo slávneho ruského autora 😉 )
Ahojte, máte niekto celý plagát? Nechce sa mi čakať kým to postupne odkryjú 🙂 Ďakujem
Damu na karte napisal rusky autor, vedla vlajky sedi kral (sfilmoval Menzl).
máte niečo okrem karty? dajte typ.. 😉
@111andy111 tie chrobáky znázorňujú názoknihy od Jo nesbo. :D
Chcete typ aj na knižky zo zahmlenej sekcie ? Niečo som trafil...(ináč niesom baba 😉 )

Druh: epika
Forma: próza
Žáner: dievčenský román