icon

Kocúr čúra mimo záchod

martabalalajka
3. máj 2021

Mame 5 mesačného kocúrika. Prišiel k nám 12tt plne vycvičený na zachodik. Avšak po čase začal curat na postele, do synovej a jednej dcéry. Skúšala som dať alobal tam kde sa vycural ale nezabralo to. Vycural sa na alobal. Do našej nikdy, spi s nami. Neviem si s tým rady. Pri veterinarovi sme boli. Dobral ATB a robí to stále. Dnes dokonca sa vycural pri záchode. Zachodik každý deň cistim a má tu istú podstielku odkedy prišiel k nám. Neviem čo s tým. Viete mi poradiť? Dakujem

Strana
z2
simonabelj
4. máj 2021

Nečítam celú diskusiu, neviem, či to tu už niekto písal, ale moj muž ešte keď bol s exfrajerkou tak mal kocúra, ktorý cikal na jej oblečenie zo žiarlivosti 🤷🏻‍♀️

simonabelj
4. máj 2021

A dopĺňam, že bol už vtedy kastrovaný..aj keď nemal gulky tak cikal pred záchodik schválne a aj do vane

martabalalajka
autor
5. máj 2021

@nika523 mne tiež povedal že po dovŕšení 6 mes môžeme prísť kastrovat

martabalalajka
autor
5. máj 2021

@simonabelj to fakt? Ja odpadnem ☺️ Tak snáď to nebude nás pripad, aby žiarlil na deti.

sonulikus
5. máj 2021

@nika523 záleží od kazdeho lekara osobne ako k tomu pristupuje... Nasa takto... Ale je vela takych veterinarov ze kseft je kseft..

nika523
5. máj 2021

@sonulikus no neviem či je to o kšefte my zachranujeme mačičky a náš veterinár nám kastruje za polovičnú cenu keď je to mačička z ulice.

sonulikus
6. máj 2021

@nika523 No my mame s PP kocura bol dost drahy a nechceli sme potom riesit problem so zdravim ked nam to vysvetlil sam veterinar, brali sme to ako hodnovernu informaciu pre nas ..Asi si nevymyslal..

Strana
z2