icon

Kocúr močí na koberec pod stolom

radeva2
26. sep 2021
ella_price
26. sep 2021

Je kastrovaný? Má pravidelne čistený záchod? Nie je vystavený stresu?

margotka33
26. sep 2021

@radeva2 Dobru chuť.

mijunik
26. sep 2021

@radeva2 a to sa chváliš, či sťažuješ? 😄😄 Prepáč, žartujem. ☺️ Kocúrik je buď v strese, ak to prišlo náhle, alebo mu tam nejako ušlo a teraz to tam cíti. Aj sa to snaží zahrabať? Alebo len značkuje? Skús riadne to miesto vytepovať. Som zvedavá na ostatné názory. Nemá bolesti? Zvieratká takto môžu prejavovať svoj nekomfort.

0silvia0
26. sep 2021

@radeva2 treba dopisat viac info...mate viac maciek? Kolko mate zachodov? Boli nejake zmeny v rodine? Kolko ma rokov/mesiacov?

radeva2
autor
26. sep 2021

@0silvia0 je kastrovaný má 2 roky zachod mu čistíme pravidelne.V strese nie aspoň si myslím.Nikde inde neciká len na koberec pod stolom.Včera som kúpila nový a už do rána ocikaný.neviete nejaký odpudzovač ktorým by so nastriekaka koberec.Ďakujem

katkamatka7
Autor odpoveď zmazal
katkamatka7
Autor odpoveď zmazal
radeva2
autor
26. sep 2021

@katkamatka7 ďakujem skúsim🐈

lllenuli
26. sep 2021

Môj kocúr je zaťažený na kúpeľňový koberček pri vani....ak to neustriehnem vždy mi ho oznackuje, najlepšie hneď ako ho tam dám opraty a voňavý 🙈 za tie roky mi už označkoval všeličo, ale tento kúpeľňový koberček je stálica....neprišla som na to ako si s tým rady, už som rezignovala na nejaké vychovávanie....myslím že ide z časti o nejaké teritoriálne správanie a z časti o volanie o pozornosť....ja už som postupne vyradila všetky koberce, najmä kvôli obtiaznemu čisteniu.
Sorry, že som nepomohla, ale nie si sama 😊

katkamatka7
Autor odpoveď zmazal
aandrea9
26. sep 2021

@radeva2 nesťahovali ste sa? Nemenili podstielku? Ak nie, možno má zdravotný problém. Záchodík vtedy predstavuje niečo spojené s bolesťou a preto ciká inde.

0silvia0
26. sep 2021

@radeva2 skusila by som pridat este jeden zachod, ak nepomoze, moze mat zdravotny problem.
Mne jedna macka obcuravala gauc. Nejaky cas som gauc na noc prikryvala igelitom, pridala este jeden zachod a preslo to. Mame 2 macky a 3 zachody

nerya
26. sep 2021

@katkamatka7 vravíš, že oprať mačky pomohlo, hej? 😂😂😂

katkamatka7
Autor odpoveď zmazal
missviolet
26. sep 2021

@radeva2 nam po 2 rokoch domaca macka zacala toto robit. Vysvitlo, ze si zmyslela, ze chce jeden zachod na cikanie a jeden na kakanie. Mate dva? Ak nie, v tom to bude, docitali sme sa na mackarskych forach tuto radu a bolo to presne to. A tiez predtym 2 roky nic, ziaden problem,en tak odrazu. Kamoske sa stalo to iste, vyskusala tiez tuto radu a tiez zabrala. Vraj teda niektorym mackam nestaci 1 zachod, musia byt 2, aby to mali podelene...

slniecko_12
26. sep 2021

@radeva2 stres

mijunik
26. sep 2021

@nerya @katkamatka7 k tomu zaujímavému zoskupeniu slov - naša teta písala z dovolenky na Liptove: “Máme peknú izbu so sociálnym zariadením s výhľadom do doliny.” Nuž neviem, my doma nemáme WC misu s výhľadom do doliny… 😀😀😀

mijunik
26. sep 2021

@0silvia0 toto hovoril aj nejaký vetrinár, že počet záchodíkov má byť počet mačiek plus jeden. Verím, že to @radeva2 pomôže.

katkamatka7
Autor odpoveď zmazal