Kocúr močí na koberec pod stolom
@radeva2 a to sa chváliš, či sťažuješ? 😄😄 Prepáč, žartujem. ☺️ Kocúrik je buď v strese, ak to prišlo náhle, alebo mu tam nejako ušlo a teraz to tam cíti. Aj sa to snaží zahrabať? Alebo len značkuje? Skús riadne to miesto vytepovať. Som zvedavá na ostatné názory. Nemá bolesti? Zvieratká takto môžu prejavovať svoj nekomfort.
Môj kocúr je zaťažený na kúpeľňový koberček pri vani....ak to neustriehnem vždy mi ho oznackuje, najlepšie hneď ako ho tam dám opraty a voňavý 🙈 za tie roky mi už označkoval všeličo, ale tento kúpeľňový koberček je stálica....neprišla som na to ako si s tým rady, už som rezignovala na nejaké vychovávanie....myslím že ide z časti o nejaké teritoriálne správanie a z časti o volanie o pozornosť....ja už som postupne vyradila všetky koberce, najmä kvôli obtiaznemu čisteniu.
Sorry, že som nepomohla, ale nie si sama 😊
@radeva2 nam po 2 rokoch domaca macka zacala toto robit. Vysvitlo, ze si zmyslela, ze chce jeden zachod na cikanie a jeden na kakanie. Mate dva? Ak nie, v tom to bude, docitali sme sa na mackarskych forach tuto radu a bolo to presne to. A tiez predtym 2 roky nic, ziaden problem,en tak odrazu. Kamoske sa stalo to iste, vyskusala tiez tuto radu a tiez zabrala. Vraj teda niektorym mackam nestaci 1 zachod, musia byt 2, aby to mali podelene...
@nerya @katkamatka7 k tomu zaujímavému zoskupeniu slov - naša teta písala z dovolenky na Liptove: “Máme peknú izbu so sociálnym zariadením s výhľadom do doliny.” Nuž neviem, my doma nemáme WC misu s výhľadom do doliny… 😀😀😀

Je kastrovaný? Má pravidelne čistený záchod? Nie je vystavený stresu?