Kocúr môže byť v zime vonku?
Teraz v decembri zo dna na den? Ano bude mu zima a moze ochoriet. Trva mesiac kym bude mat taku srst,ako potrebuje.
zalezi ci bol stale dnu alebo aj vonku .. ak mate garaz pivnicu skuste ho dat tam inak mu zima bude a s velkou pravdepodobnostou ujde ... neviem ake boli dovody..ale neda sa len oddelit v izbe? moja macka je stale vedla mna a mala ma svoju izby-tam ma macka zakazane ... ale oni si celkovo jedna druhu nevsima
To vážne taká otázka ? Áno može chorieť..
Odhliadnuc od vsetkych info, ktore tu zazneli. Nie som si ista, ci kocur bude "v bude". Kocur nie je pes. Mam skusenost, ze macky si sami vyberaju pelech. Este ziadna nebola dobrovolne tam, kde som jej urobila pelech.
@erika268 Zima mu bude, a ano, mala by si sa citit zle. A je mi jedno preco, ale vyhodit bytoveho kocura z domu uprostred zimy je neludske. Hlavne nechapem preco sem pises, tu ti nikto so svedomim nepomoze.
@diewcatqoo naše sú obidve v domčeku.pár dní to trvalo kým sa to naučili ale už vedia kde im je teplejšie ☺️
Nas siel tiez po narodeni dietata von. Ale on uz aj predtym bol vonkajsi(noci travil vzdy vonku) a dieta sa narodilo v lete, cize to bolo ok. Ak ste ho vyhodili von ako bytovu macku, moze mat viacero problemov, najhlavnejsi bude nedostatocne osrstenie. Nas sa pred zimou presrti a naberie aj tuk, nwbyva mu zima. A spava v zateplenej budke, pripadne na terase. Ak mas moznost ho nechat aspon v noci prespavat v garazi/pivnici/zahradnom domceku, vsetko je lepsie, ako zo dna na den na zime vonku

@erika268 mali sme v byte kocúra, kvôli malej musel von, má zateplenu budú, všetko...nebude mu zima? Ja som z toho na nervy