Kofola, Pepsi alebo CocaCola. Čo je podľa vás naj?

zuzanka159
2. jan 2010

Čo je naj? podľa mňa Kofoláá 🙂

sabinatomas
2. jan 2010

Pre mňa pepsi 🙂 jednoznačne ale môže byť aj kofola 🙂 ale cocacola fuj neznášam 🙂

bihan
2. jan 2010

Kofča bez cukru 😵 a keď nie je kofča, tak Pepsi.

duska1122
2. jan 2010

ani ja kokakolu nemusim pepsi a kofola su ok. inak teraz som v lidli objavila freeway colu ta je super

helenkasabinka
2. jan 2010

no zalezi k comu.....ci len samotna alebo k vinku 😉 ja mam rada vsetky 3 ale asi najradsej coca cola 😉

duska ta freeway z lidla je vazne super,aj my ju niekedy kupujeme 🙂

helenkasabinka
2. jan 2010

ale zasa kofola mi najviac len čapovana chuti,v tych umelych flasiach,to nie uplne ono 😉

flamenga
2. jan 2010

teraz v tehotenstve jedine coca cola 😀

bambi09
2. jan 2010

u nás párkrát do roka Kofola,aspoň tá neobsahuje kyselinu fosforečnú 😅 😅 😅 a najlepšie v lete čapovaná,syn v Mc Donalde občas nejakú colu a inak máme najradšej zdravú vodu z vodovodu 😀 😀 😀 😀

bzzmajka
2. jan 2010

coca cola

misstka
2. jan 2010

Najlepšia je čapovaná Kofola 🙂

marianka79
2. jan 2010

kofola 😎 a vinea 😝

lamada181
2. jan 2010

baby moje to je jedno ci je pepsi ci cola ci cofola ked budete zvracat a vase deti tiez tak je to jedina vec ktroa vam pomoze a odporucaju to aj dr lespie ako smecta

zuzanockamt
2. jan 2010

jasne, ze kofola ... ked ju milujes, nie je co riesit 😀 😉 🙂

leniciatko
2. jan 2010

cocacola-nie,trnú mi z nej zuby. 😖

mirka099
2. jan 2010

Správne vychladená, čapovaná kofola 😵

barbyka
2. jan 2010

kofča čapovaná 🙂 najlepšia na svete 🙂 ale tiež je dobrá coca colaa ale pepsi fúúj 🙂

egyptanka
2. jan 2010

capovana Kofola ... ale teraz nic z toho nemozem, lebo dojcim a tesim sa ked prestanem dojcit a dam si taku velku chladenu capovanu Kofcu 😀
lamada, to fakt? colu detom?? 😲

mirka1308
2. jan 2010

Tak u mňa v lete občas čapovaná kofola, ostatné je pre mňa len presladená chémia, ktorú nemusím 😝 😝
A úplne najradšej mám vodu z vodovodu 😀 😀

rejocka
2. jan 2010

🙂 čapovaná kofola,ale takto cez sviatky aj pepsi aj coca cola,a na to vracanie poznám aj ja-zaberá a také množstvo ani detičkám neublíži 😉

zuzanockamt
2. jan 2010

mne ked je zle, tak do seba nedostanem ani vodu a nie to este kolu 😝

cmulinko
2. jan 2010

1.kofola,2.pepsi,3.coca cola

honey023
2. jan 2010

Tak prvé miesto patrí našej československej Kofole 😉 .
Druhé miesto určite Pepsi cola, ktorú posledné roky viac uprednostňujeme pred Coca colou - tá sa mi zdá, že je posledné roky nejaká sladšia a umelá. Ochutnali sme aj tú Freeway colu z Lidla a bola v pohode, chutná 😉

monkula
2. jan 2010

čapovaná kofola... a potom Pepsi..
A ako bývalý zamestnanec pepsi coly: Pepsi bola pôvodne vynájdená lekárnikom, nespomeniem si na meno 😝 ako liek proti žalúdočným problémom, preto ten názov, pepsi, odvodený od tráviaceho enzýmu - pepsín...

diddi
2. jan 2010

najlepsia na cistenie kuchynskeho dresu od kamena je coca cola....odporucam,osobna skusenost 😒 ...nechcem ani vediet,co tento sajrajt spravi v tele...a uz vobec nie tehotnym 😒

monkula
2. jan 2010

diddi, drahý odvápňovač... 😀
ja mám najradšj čistú vodu z vodovodu...

kisska
2. jan 2010

diddi kamoska colou cisti zachod 😉
pre mna v lete najlepsia capovana kofola, ked mam chut na bublinky tak Pepsi Twist (s citronom), ale na zavislost (obcasna nezvladnutelna chut na colu) mi najviac chuti Coca cola - v sklenenych flaskach nosi mi ju drahy z Metra 😉

diddi
2. jan 2010

uplne mi vycistila miesto kde bol kamen...tak ju teraz pouzivam cez noc,nalejem a rano splachnem...tomu asi nikto neuveri...ale skuste to!

marcca
2. jan 2010

jednoznačne kofola, tá u nás nesmie chýbať 😉

čo sa týka vracania, žalúdka a pod. - súhlas s lamadou a monkulou 😉 ...pravá cola vždy zaberie, odporúčajú to aj dr., malým deťom po lyžičkách...máme doma overené, zaberie rýchlejšie ako kulíšek a asi aj lepšie chutí 😀 😝

monkula
2. jan 2010

teraz ma napadlo, že MM hodil do CC starovekú mincu a ona sa mu vyčistila 😀

babula90
2. jan 2010

súhlas s diddi, viete, koľko cukru je v 2dcl coly? 😕 😝 nedávam zarábať týmto nadnárodným spoločnostiam 😀 , najlepší je čaj a voda. 😉
vdaka za rady do kupelne 😀

hasleerka
2. jan 2010

ja osobne tie vody nemusím, jednak to ide do peňazí a má to kopec kaloriii ... ale ked už tak radšej CC a tú mám aj odskúšanú ako liek v maličkom množstve