Koho plánujete voliť do NR SR?
Koho plánujete voliť do NRSR? A prečo? Čo sa Vám páči na danej strane? Nerada by som premárnila svoj volebný hlas, takže chcem ísť voliť, ale akosi sa nemôžem rozhodnúť koho tak by ma zaujímali vaše postrehy/názory
ak matovič pretlačí 500e za účasť, tak osobne budem krúžkovať práve jeho 😀 nech je sranda...
@paradajkova isto nie toľko ako pri plosnom testovaní, očkovacej lotérii, sputniku...
@evamarek77
🤔🤣
fakt v tom máš guláš keď nepoznáš základné pojmy.
@evamarek77 nie sú ľavicoví ani to nikdy o sebe netvrdil oni sú konzervativci
Osobne neviem ako silne veriaca krestanka katolícka by som mala voliť krestanske strany. Ale naše krestanske strany akoze majú predstavovať smer, hlas, republiku a kotlebu? No ďakujem pekne neprosím. Takze budem voliť prvú liberalnu stranu v prieskume, lebo ten fasisticky zlepenec (smer+hlas+republika) si tu teda vážne neprosím.
@evamarek77 nič v zlom,ale všimla som si že ľudia,ktorí sú značne frustrovaní svojou životnou situáciou alebo finančne,tak to zvluju na terajšiu vládu,na matovica. A pritom rovnako by to bolo za Fica a iných,rovnako by si mala obrazne povedané holé zadky. To čo sa rozkradlo za x rokov predtým nespasi ina vlád hneď, každý si myseľ ,keď vyhrali olano,že hneď tu bude o 500% lepšie,ale to nejde zo dňa na den (to teraz neobhajujem matovica,)
@evamarek77 ja zas vidím zvýšenie príspevkov na deti, zvýšenie dôchodcom, práca polície, konkrétne NAKA je obdivuhodná. Neviem neviem, ale táto vláda pocas krízy (covid a vojna) pridala ľuďom viac a pomohla ľuďom viac ako Fico za 12 rokov blahobytu. Ten nezabudol pomôcť hlavne svojim ľuďom. Fico jedine co vedel a robil vždy boli sluby a tie teda boli obdibuhodne, diaľnicu sľuboval už asi od začiatku svojho vládnutia.
@macik34 len na informatizaciu sa za Pelleho minula MILIARDA, o dalsich investiciach pomlcime. Pridana hodnota tiez pomlcime. Cize ano, rozhodne to stalo obcanov viac a benefit z toho nevidno. A to nepisem ako obhajobu Matovicovych uletenych napadov, len ako neprehliadnutelny fakt, co sa dialo, ked mal Pelle nieco dolezite na starost.
@evamarek77 Nie, ja som o ziadnu slobodu neprisla, netusim, ci vies, co znamena prist o slobodu. Mala si urcite obmedzenia, ktore mali mnohe krajiny, z jasneho dovodu. A momentalne si zase mozes robit, co chces, chodit kam chces, kedy chces. Vidim, ze zavrete obchody ti velmi ublizili, ale vacsina ludi z toho bohuzial taku traumu nema. Ty zrejme nerozumies viacerym pojmom, ale hlavne, ze ti je jasne, ze za tvoje neuspechy moze vlada, liberali a vlastne ktokolvek iny, len nie ty. Takyto ludia budu mat problem asi s kazdou vladou.
@evamarek77 A ani ekonomike nerozumies. Zlepsenie a zhorsenie vzdy prichadza v cykloch a ty mas byt na ne pripravena, nie tu plakat, ze sa ma o teba starat stat. Ked sa nastavis, ze sa o seba budes starat sama, nebudes musiet vyplakavat, ze ti stat nedava dostatocne vela penazi.
@ramzes1980 no napríklad dôchodcom dali 2% z daní deti a plus aj zvýšili príspevky a samozrejme, ze je to oveľa viac ako Ficove centy, či jednorazove vianočné prispevky.
Mame na celom svete vojnu, to co rozpútal putin je vojna demokracie a totality, takže áno ta vojna je aj naša. Jedine šťastie mame v tom, ze Ukrajinci sú ako národ bojovnych ludi a sú ochotní ten boj bojovatza celú Európu. No moje deti zadlzil ešte Fico lacnými bytmi a nehnutelnostami predavanymi svojim a tunelovanim eurofondov. Ďakujem neprosím mafiána, ktorý za 12 rokov obrovskej pomoci zo strany EÚ nedokázal ani blbú diaľnicu vybudovať.
@evamarek77 v inych krajinach boli obmedzenia velmi podobne, ale boli lepsie zmanazovane. Zato mohla pandemia. Asi si tu este vsetci pamatame fotky z inych krajin, napr. z francuzskych skol, kde deti rano stali na dvore v 2-metrovych odstupoch, kazde vo svojom namalovanom kruhu alebo ze deti v Spanielsku nemohli vyjst mesiac z bytu. Johnson chcel zavriet dochodcov na pol roka doma. Keby tam sedel niekto iny tak by charakter tych opatreni nebol iny, mozno by bola ina dlzka ich trvania.
Tragedia tejto vlady spociva hlavne v tom, ze vobec nekompenzuje ekonomicke dopady covidu ani vojny a v totalnom diletantizme co sa tyka riadenia statnych financii.
@evamarek77 inflácia klesá. Inflácia stúpa práve kvôli kríze a vojne na Ukrajine, našťastie trhy sa upokojuju. A dane a odvody, za koho sa to dvíhalo? Kto zničil podnikateľské odvetie svojimi nezmyselnymi a obrovskými odvodmi? Lepšie podmienky pre podnikateľov v celkovom dôsledku znamenajú aj lepšie podmienky pre obyčajných ľudí. Lenze to by znamenalo predsa menej peňazí jemu do vrecka.
@evamarek77 Ty si myslis, ze vo vacsich mestach dostavame od statu nejaky specialny prispevok? Ze pri tabuli Bratislava dostanes pracu s platom nad 3000 a byt? Nikto ta nedrzi tam, kde si, ak ti je tam zle. Ale plackat doma je asi lahsie, ako nieco urobit
Republiku alebo SMER, ešte sa musím rozhodnúť.
@evamarek77 ak mas holy zadok, je to vysledok len a len tvojej cinnosti.
@evamarek77 byvala vlada na cele s Pellem, este ked bol v Smere, tak prva vyhlasila nudzovy stav, zavrela obchody, zrusila lety. Keby nepride Matovic, ale ostal by Pelle, resp. Smer, tak by boli obmedzenia velmi podobne, mozno aj horsie, kedze za Smeru urobili totalnu paniku, ked tu bolo par desiatok nakazenych. Kazda vlada, co by tu bola tieto posledne roky, by nejake opatrenia prijala.