icon

Koho plánujete voliť do NR SR?

28. feb 2023

Koho plánujete voliť do NRSR? A prečo? Čo sa Vám páči na danej strane? Nerada by som premárnila svoj volebný hlas, takže chcem ísť voliť, ale akosi sa nemôžem rozhodnúť koho tak by ma zaujímali vaše postrehy/názory

mima172
1. mar 2023

Nešla som prispieť, len si zo zvedavosti prečítať zopár odpovedí... Kokso!!!! Som zdesená!!!
Realita je taká, že nie je koho voliť. A až sa mi otvára nožík vo vrecku, keď si predstavím, že opäť bude treba vybrať len menšie zlo a nikoho naozaj vhodného na výber mať nebudeme. Žiaľ, asi je to tak, že dobrí ľudia s chrbtovou kosťou do politiky proste nejdú a ak to aj skúsia, tak nie je možné, aby sa im darilo a naozaj mohli pre nás niečo spraviť.
PS: posledný nech zhasne, prosím.

fireman666
1. mar 2023

@hefo Tak lahko dokazu media manipulovat s ludmi,ze je to smutne...

simca06022011
1. mar 2023

@mamula20 preco myslis? tie migy su realne nepouzitelne, ja nie som za rozdavanie a posielanie zbrani, tiez myslim, ze je to prilievanie oleja do ohna, ale migy nepouzivame, realne madarsko ich roky nevie predat vraj, a teda ak nam za ne da EU nahradu, tak preco ich nedat? na co nam budu? co s nimi budeme robit? Servisovat ich nevieme tiez.
(nepamatam sumu, dost to bolo, co je tiez inak zaujimave, co si budem musiet dostudovat, ze eu z neviem coho, bude vyplacat pomoc, zbrane.. kto to zaplati?)
Jednoznacne, na modernizaciu techniky, je posielanie tychto nami nepouzitelnych zbrani fajn. Lepsie ako len tak posielat miliony eur...

angelinja
1. mar 2023

@iv007 lebo tgito nekradnu vsak?co mate stale lebo f.co uz vam fakt sibe...co vas po ficovi to chcete aby nas zatiahli tito do vojny???

angelinja
1. mar 2023

myslis ze tito nekradnu?robila som na mirri aj pred aj po remisovej by sa ti oci otvarali co tam stvaraju

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
angelinja
1. mar 2023

@andreakotesova dobre a to ich dokedy budeme provokovat???

mamula20
Odpoveď bola odstránená
angelinja
1. mar 2023

@evamarek77 slovac je nepoucitelna,rimitivna bohuzial asi potrebuje naozaj zazit vojnu a nemat co uz zrat ani lebo ani to im nestaci co vidia okolo seba oni maju stale lebo fico a kradnutie v podate to co stale remiska opakuje s tymito dokola ako taku mantru a taki co tak zmyslaju sa nato chytili a nemaju uz ozaj rozum

viestta
1. mar 2023

@fireman666 preco myslis, ze manipuluju len mainstreemove media a politici co su pri moci? Ti druhi to neovladaju? Kazdy manipuluje, kazdy ma svoje portfolio vdacnych a nerozmyslajucich prijemcov, ktori zjedia vsetko co dostanu na tacke. Vsak to vidime aj v tejto diskusii.

andreakotesova
1. mar 2023

@angelinja neboj sa, cez nás len prebehnú 😅

viestta
1. mar 2023

@danyelia ano, mas pravdu. Treba ho dostat hore, aby dohnal co doteraz nestihol 😀

angelinja
1. mar 2023

@mamula20 tato vlada nEDODRUZUJE NIC!!! kde si kto dovoli povedat na narod nejaky politik ze su dezolati ze su opice a podobne?,? uz len to...inde by zato musel politik odist ak by takto urazal volicov...tu??nic sa nedeje ska uz je to normalne vlastne je normalne ze sa nadava, ze sa v parlamente chodi v rifloch, ze proste nedodrzuju nic, je normalne ze na zdravocntive sa naozaj ale naozaj nic neriesi..!!!!proste tychto nic nezaujima!!!! a neodrzhuju naozaj nic ci je to zakon, ustava nic proste nic a este aj tato slovac je ochotna ich zas volit nonsens!!!

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
angelinja
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
1. mar 2023

@mima172 presne, nie je koho. Nie je ani mensie zlo, vsetko su to mladi, neskuseni amateri, tak ako bol matovic (je). Na politiku treba viac ako idealy, to som pochopila po poslednych volbach, pretoze to ze na slovensku niekto povie "ze toto viem lepsie, toto urobim, som super, ostatni boli neschopni zlodeji" = figu viem, naucim sa za pochodu, vinu hodim na minule vlady, nejako sa to pozliepa. Paulinka mi riadi financie, nevadi, budem minister financii. Okrem chrbtovej kosti, ta masineria, nevinneho novacika zmangluje. Treba sa vediet spravat ako politik a jednat tak. Nestaci si mysliet, ze to viem. Diplomacia, slusnost, vedomosti. Ked zvysism toto , niekde bude chybat, ked urobim v ekonomike takyto krok, vyvola to takuto reakciu... toto ako keby ti ludia nevedeli niektori. aj ked myslim, ze zase urcite aj nieco spravili dobre, len sa to cez tieto vsetko hluposti, ktore narobia von ani nedostane..
@mamula20 ano to je druha vec, ale tak robit nieco musia a teda toto mne osobne najmenej vadi. Keby mala nasa Zuza chrbtovu kost, tak uz je uradnicka vlada. Tak ako mala byt. DO septembra cakat, je dlho.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
adrianajozko
1. mar 2023

@mima172 toto je moja reč

milanemila
1. mar 2023

Mna by velmi zaujimal prieskum resp korelacia: volebna preferencia cloveka vs. IQ, dosiahnute vzdelanie, vyska mzdy 🙈

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
vevesh
1. mar 2023

Ja by som privitala na harku kolonku "nie je koho volit/ s volebnym programom ziadnej strany sa nestotoznujem" a ak by tato kolonka sa umiestnila do 3 miesta, nove volby s novymi stranami🙈🙉🙊🙈 ano, viem, nerealna moznost🙃🙃
A teda ked by som mala volit, bola by to proeuropska, antinato, nabozensky/etnicky neutralna strana, pro-mierova.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
danyelia
1. mar 2023

@viestta No veď daj tip, koho tam treba dostať, aby dokončil to, čo začal alebo nám ukázal ako sa to má robiť dobre...žeby pán ,,vantájm, neksttájm,,? 😁

viestta
1. mar 2023

@evamarek77 napriklad taky starosta Zehry, tak to uz bude ina vyhra v legislativnom procese. Skoro vacsia ako MUDr. Zaborska a JUDR. Danko

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
viestta
1. mar 2023

@evamarek77 realne moze byt este horsie. Po precitani tejto diskusie zacinam mat vazne obavy

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
angelinja
1. mar 2023

@milanemila no mozno by si bol prekvapena ja sice mam VS ale to neznamena ze s VS clovek je normal..moji byvali kollegovia grc hnus a vsetko judr mgr...liberali oni vsetko druhi nic..stat nema nic nikomu dat ale ked sa to tykalo ich dqli si zaplatit aj servitky do kancelarie. Ohureni z tejto vlady a urcite su doteraz strasni pomahaci no ked islo pomoct kolegovi bol skutek utek a bla bla vedela by som rozpravat

viestta
1. mar 2023

@evamarek77 za ten stav su v prvom rade zodpovedni volici, pretoze koho sme si zvolili, toho tam mame.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená