icon

Koho plánujete voliť o týždeň?

31. máj 2024

Ja rozmýšľam nad Veronikou Ostrihoňovou a druhého netuším.

Strana
z2
ahhola
31. máj 2024

@viestta no a este co? Lebo tieto temy mš pred volbami nerozmazava...
Tranzicie ma vzdy pobavia, ked si predstavim, ze sa tykaju 1/1 000 000 mozno, ked exustuju😅a vklada do toho tolko energie, plavacka aj prostrednik... A ludia ich strasne sikanuju, ako poznaju transosobu... ja sa tak nevyznam v tychto dolezitostiach a neviem, ci nejaku transtranziciovanu osobu nesikanujem💦

zuzudrnda
31. máj 2024

PS, wietzik, odor, hojsik ...rozhodnem sa este

alenamihal
31. máj 2024

demokrati alebo ps

viestta
31. máj 2024

@ahhola 🙄

kleopatra114
31. máj 2024

Odor

beataxxx
31. máj 2024

Odor

jednoduchomaria89
1. jún 2024

Ďakujem za opýtanie , neviem ešte , sledujem kampane , pozriem si ich programy /vizie … určite nie hlasosmerosns , republika nie , dôvody : SNS sa chce venovať národným veciam - národne menu atd - tomu nech sa venujú na Slovensku , smer - majú pozastavené členstvo vo svojej frakcii , ich kamaráti sa s nimi už nechcú kamarátiť , takze nevedia nič presadiť , mier je uz zabezpečený , 15.6. Nastupuje prezident mieru , hlas - copy paste smer. Republika - jediným program je zastavme šialenstvo z Bruselu , ehm to k rozvoju krajiny nepomôže , tiež sú nezaradeni

ahhola
1. jún 2024

Rada som pridala ruku k dielu, ako povedal Matel pri sparackach🥲

ahhola
1. jún 2024

Daniel Sliž
Šimeckovci aký dedo taký syn a taký aj vnuk pre Slovensko nikdy nič dobré nepovedali! Slováci nemôžu za to ,že museli odísť z Čiech preto,lebo dedo udal Milana Kunderu na ŠTB. Otec sa vychvaľuje ,ako sa pozná zo Sorosom a ako sa mu vďaka nemu podarilo položiť Meciarovu vládu. Vnuk ten nič iné nevie ,ako zvolávať ľudí na akože slušné protesty, behať po eú parlamente a kydať zo svojimi "spolubojovníkmi" , namiesto toho aby konečne začal robiť v prospech Slovenska. Ale to oni nedokážu ,lebo Slovensko ich vlasť asi nie je! A podľa toho sa aj správajú - čím horšie pre Slovensko,tým lepšie pre nás. Sic !!!

Fejsbuky

paradajkova
1. jún 2024

@ahhola Plavakova, ani Prostrednik sa do EP urcite neprekruzkuju, kedze nekandiduju, takze sa nemusis bat, ani zbytocne riesit temu, ktoru vobec nemaju spojenu s volbami do EP.

paradajkova
1. jún 2024

Volim PS, kruzkujem Odora a Hojsika.

Hojsik realne v EP pracuje, nie ako ini europoslanci, co si tam chodia len tocit videjka, alebo tam ani nechodia. Pre mna je dolezite, ze clovek co dostava cez desattisic eur za svoju robotu, ju realne vykonava. Umiestnil sa v MEP indexe na poprednych prieckach (top 20 zo vsetkych poslancov v EP), co sa vacsine poslancov zo Slovenska nikdy nepodarilo.

avicii18
1. jún 2024

Republika...neteší ma to ale musí to byť

gribka1
1. jún 2024

@avicii18 Veď každý koho chce, ale aký máš dôvod? V čom sú lepší od ostatných?

kris_tin257
1. jún 2024

My sme odcestovaní na dovolenke, keby sme ale neboli tak voliť by som nešla, ak by ma k tomu ale niekto dokopal tak PS 🤷

jana_eyre_2
1. jún 2024

Volím odora a wieznika.. odora preto, lebo som ho začala vnímat ako premiéra, kde vystupoval vždy odborne a vecne.. takého ako on si predstavujem ako premiéra, bohužiaľ dostal veľmi krátky čas..

Wieznika Michala už dlho sledujem na fb, venuje sa ekológii, má veľmi rozumné príspevky a fajn vystupovanie..

aduskalac
3. jún 2024

Demokratov Hamran Žitňanská, lebo si zaslúžia byť v EP,chcela som najprv PS ale im percenta chýbať nebudú,treba podporiť aj túto stranu

simca06022011
3. jún 2024

tych istych co do parlamentnych :D a veru nebude to kolalicia, ani PS.. :D

Strana
z2