Prečo manžel sleduje päť rôznych Veroník?
Baby, potrebujem váš názor, lebo ja už neviem, či sa mám smiať, plakať, alebo založiť vyšetrovací tím. Včera som úplnou náhodou zistila, že môj manžel má druhý Instagram, o ktorom som vôbec nevedela. Keď som sa pozrela, koho sleduje, skoro som spadla zo stoličky. Sleduje tam mňa, moju mamu, jednu stránku o autách a päť rôznych žien, ktoré sa všetky volajú Veronika. Ja sa nevolám Veronika, moja mama sa tiež nevolá Veronika a podľa profiloviek to dokonca nie sú jedna a tá istá žena. Každá vyzerá úplne inak. Jedna má psa, jedna malé dieťa, jedna podľa všetkého pravidelne cvičí, jedna stále pridáva fotky z dovoleniek a pri piatej si dokonca nie som istá, či je vôbec skutočná ale všetky vekom jeho ex Veroniky. Manžel na moje otázky zatiaľ povedal iba "To nič nie je" TAK ČO TO JE?.. Prečo práve päť Veroník? Sú to bývalé? Je medzi nimi jedna bývalá a štyri náhody? Prečo sleduje aj moju mamu? A prečo má na tomto účte tak málo sledovaných? Najviac ma však zaujíma, prečo mi povedal "to nič nie je" skôr, než som sa ho vôbec stihla opýtať, kto tie Veroniky sú. Prosím, skúste byť detektívky a podľa týchto indícií mi povedzte, čo si myslíte, že sa za týmto účtom reálne deje. A hlavne, ktorá z piatich Veroník je podľa vás tá hlavná postava?
Tuto telenovelu my nevyriesime, ale co je iste je, ze pan manzel daco taji
Kto si si myslela, že to je, keď píšeš, že ta sleduje a zároveň, že si o tom profile nevedela? Asi sa ho nepokúša zrovna skrývať pred tebou, keď tam sleduje aj teba, aj tvoju mamu… celý príspevok divný
Možno má fetiš na meno Veronika. Vola sa to nominofilia
Som Veronika ale nemam insta😀
A toľko teda zien nepoznám, žeby bolo az tak náhodne
A ešte ked si o tom účte ani nevedela, zvláštne velmi
Keď niesu ani si podobné,iba meno🤔
Možno hľadá niekoho s menom ale nevie koho....ale prečo...?😅
A možno ideš na to úplne zo zlej strany. Možno je žiarlivý a majetnícky a chce nepozorovane sledovať Teba. Tvoja mama je medzi sledovanými len kvôli tomu či niečo nezverejní o Tebe ona. A tie Veroniky sú len "krovie," aby si tam nebola len Ty a Tvoja mama. Náhodne vybrané za radom podľa abecedy.
No čo asi? Že tá podvádza. Čo iné? Asi? Taji niečo a má fetis na meno veronika. A vypisuje si s nimi . Čo asi? Zapoj hlavu. Stalo sa mi to isté. ti fejk insta .
Ach.. To narobi veľa neplechy
@anonym_autor nevies si predstavit kolko chlapov ma chut pretiahnut nejaku Veroniku.
veronikovy uchyl 🙂
@anonym_autor a prečo nemôže sledovať tvoju matku? čo ti na tom vadí?
Už to že má 2 profily na Instagrame chystá sa viesť dvojitý život?
Chlapi sú jednoduchy. Ak bola jeho bývalá Veronika, chcel ju sledovať (ten insta si založil kvôli nej, aby ona nevedela, že ju sleduje) a kým našiel správnu Veroniku, začal ich sledovať niekoľko
Chlapi sú jednoduchy. Ak bola jeho bývalá Veronika, chcel ju sledovať (ten insta si založil kvôli nej, aby ona nevedela, že ju sleduje) a kým našiel správnu Veroniku, začal ich sledovať niekoľko
@anonym_f47b64 asi tak je to.pravdopdobne. dobre mu vynadaj a nech ti za to niečo kupi
@anonym_autor manžel je pedofil, maniak, chce ich postupne zlikvidovať..... potrebuje lekára !!!
Ma zalozeny pokec, kde si pise s Veronikou...a tak skusa pridavat si postupne Veroniky z okolia pripadne zeny podobne tym ako sa mu opisali.
Moja dcéra je Veronika a cvičí 🤦🏻♀️😛 snáď ju nesleduje tvoj chlap (!) má len 19..
Hľadal svoju bývalú Veroniku a pritom ako otváral profili a hľadal ju omylom dal sledovať ale to nemusí nič znamenať len bol zvedavý chcel ju vidieť. Ja si niekedy tiež na Facebooku hľadám bývalých len tak zo zvedavosti
@anonym_autor Dávam sem prekopírovanu odpoveď,lebo vyzerá to na podobný problém ako v inom fóre.
Každým muž ako keby má na každom pleci jeden hlas.Jeden hlas prasaťa a druhý hlas gentlmena. Záleží ako sa rozhodne.Lebo pocitovo má bližšie k prasaťu.A je ľahšie sa rozhodnúť chovať sa ako prasa.Ale takéto chovanie prináša deštrukciu vzťahu.
Každý človek potrebuje zažívať, že má hodnotu.A veľa mužov si tú hodnotu a dôležitosť dokazuje počtom " ulovených" žien.
Byť iba pre svoju manželku je to ťažšie rozhodnutie ale buduje vzťah.Proste každý muž potrebuje niečo alebo niekoho,kto je väčší ako jeho sexualita.Niečo,alebo niekoho , kto vie tú sexualitu správne ovládať.
Poznam jednu Veroniku, s ktorou ked sa zoznami, tak to meno uz nebude chciet ani vidiet 😃

🤦🏼♀️ a co my poznáme tvojho muza? Odkiaľ by sme asi tak mali vedieť ktorá je "hlavná postava"? Ty s nim žiješ tak by si ho mala poznať najlepsie