icon

Koho podviedla predávajúca Gabi Krizanova?

nikola81
22. nov 2023

Je tu este niekto taky? Komunikovala som uz aj s adminom. Ma zmysel to riesit cez policiu ci sa zmierit s tym ze som niekomu darovala 13 eur?

simik22
22. nov 2023

13€ cez políciu? Si robíš srandu snáď

barbora0308
22. nov 2023

@simik22 Predpokladam, ze pani pridala prispevok prave preto, lebo chce vediet, ci sa nazbiera adekvatny pocet okradnutych ludi a suma by sa vysplhala na dost vysoku na to, aby bolo trestne oznamenie podane na policii 🤷...

palculienka40
22. nov 2023

@nikola81 jedine ze by sa vas naslo viqc podvedenych a suma by sa scitala a bola by ako tresrny cin.

nikola81
autor
22. nov 2023

@barbora0308 Presne tak som to myslela 😉

nyusika
22. nov 2023

@simik22 nerobi si srandu.
prave poreto sa pyta, aby odali hromadne oznamenie.

a aj kvoli 13 euram sa to oplati, ptretoze ju policajti musia potom kontaktovat - niekomu taketo "upozornenie" od policie staci na to, aby sa vyplasili a spamatali sa.

anjelicek26
22. nov 2023

Oni tie sumy podvedenych scitaju dokopi, takze ano, aj kvoli par euram, treba ist na policiu.. lebo taketo slecny tu operuju roky, vzdy iny nick, ina fotka, iny profil, predaju par veci vzdy pod limit a zasa sa po nich zlahne zem, ucty na deti popisane, normalne s toho ziju...

palculienka40
22. nov 2023

@nikola81 mne sa to stalo pred rokmi bolo to 23 eur plus postovne. A po dvoch rokoch sa mi ozvali policajti a bola som vypovedat. Suma sa tak tej zene nazbierala, ze ju aj odsudili a verte neverte peniaze sa mi vratili.

katka2602
22. nov 2023

@simik22 skús niečo ukradnúť z obchodu za 13€ a uvidíš či si budú policajti robiť srandu. To že suma nedosahuje výšku na trestný čin neznamená, že ju nebudú riešiť za priestupok. A ak sa suma vyšplhá nad 266€ už to trestný čin bude. Presne preto, že ľudia mavnu rukou nad takou sumou, tu potom takýto ľudia okrádajú veselo kade koho.

sazumak
22. nov 2023

Mne sa to stalo na FB. Kúpila som dcére knihy za vyše 40 eur a pani sa neozývala. Potom sa ozvali viacerí ľudia, že ich podviedla, zozbierali sa na messangeri a asi traja sa toho chytili, že pôjdu na ňu podať trestné oznámenie. Ona takto okradla strašne moc ľudí. Tak sa zľakla a asi do 2 mesiacov to všetkým vrátila.

sazumak
22. nov 2023

@simik22 Keď to spraví napr. 80 ľuďom, tak sa celkom pekne nabalí. Klobúk dole pred pani, že to chce riešiť.

alickapusinka
22. nov 2023

@simik22 no predstav si že nerobí ak bude okradnutých viac tak sa podá trestne oznámenie. Pre 13 eur sama síce neuspeje ale viac ak ich bude tak potom ju vyšetrovať budú. AK by si si niečo vzala z hoci akého obchodu za 13 eur predavačka povie to nič to si z nás len robíte srandu to určite hned by prišla polícia a zápis za krádež. Ak teba niekto okradné o 13 eur a máš na to necháš to tak a preto sú zlodejky podvodníčky a darí sa im.

simik22
22. nov 2023

@katka2602 ukradli mi z obchodu telefón za 500€ ..a ver tomu že to mali vieš kde ;) takže najprv reálne skúsenosti a potom sa vyjadrovať ;)

simik22
22. nov 2023

To platí pre všetky. Nezmozete nič, je mi to ľúto , ale je to realita.

maranco
22. nov 2023

@nikola81 napíš podrobnosti na https://podvodnabazaru.cz/ ak niekto bude googliť jej údaje nájde to
vytlač si všetku komunikáciu, pozbieraj dôkazy a choď na políciu podať "priestupok proti majetku"
prečítaj si aj https://www.modrykonik.sk/faq/faq-index-pravna-pomoc-pre-poskodenych/

lilope
22. nov 2023

@simik22 chceš povedať, že policajti od teba neprijali oznámenie o krádeži? Ak je to tak, porušili svoje povinnosti a mala si na nich podať sťažnosť. Ak to riešili, ale páchateľa nevypátrali, čo je normálne keďže sa nedá dopátrať každý jeden zlodej, nefunguje to ako v seriáloch CIA, tak zavádzaš.

simik22
23. nov 2023

@lilope samozrejme že prijali.

kismarika
25. nov 2023

@nikola81 aj mňa okradla o 15€. Objednala som si u nej tri knihy,poslala mi svoje č.ú., hneď som jej predviedla peniaze na účet. Na druhý deň už mala adminmi pozastavené predávanie v bazári, vymazané inzeráty aj účet .. Knihy mi neposlala,ani peniaze nevrátila..
Písala som Vám súkromnú správu.