icon

Koho sa patrí pozdraviť?

4. mar 2023

Zdravite iba ludi, ktorych poznate? Napriklad studentom pedagogickej fakulty na praxi na ZS je vycitane, ze nezdravia ucitelov. Prax maju jedenkrat do tyzdna. Su v kontakte s jednou ucitelkou. Inych ucitelov nepoznaju. Je v poriadku, ak im pedagogicky zbor vycita, ze nezdravia?

Strana
z2
portret7
4. mar 2023

Prekaza im to aj preto, ze ak ty nevies, co je slusnost, ako budes viest det k slusnosti? Ak to nevies, do pedagogickych radov sa nehodis a mala by si zmenit smer buducej kariery. Uz len tvoja otazka napoveda, ze momentalne sa na tuto profesiu nehodis. Sorry.

heidi4
4. mar 2023

@portret7 momentalne aj mentalne

portret7
4. mar 2023

@heidi4 😂👍🤐

leskky
4. mar 2023

Keď som bola na absolventskej praxi, zdravila som každého, aj stránky, nevedela som kto je kto. Už tam robím 13 rokov a stále zdravím všetkých. Je mi to prirodzene

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
katka700
4. mar 2023

Toto je snáď vymyslená téma Čo tých študentov pedagogickej fakulty vychovali vlci?

monillia
4. mar 2023

@evamarek77 minule som tak sedela u lekára vošla žena asi s 2 ročným dievčatkom ani búú ani múú zato malá na plnú čakáreň "ahooooj"

bebemonika
4. mar 2023

Vždy keď som bola na praxi v MŠ som sa pozdravila každej dospelej osobe, je jedno, či to bola kuchárka, upratovačka, učiteľka...proste je to slušnosť 🙂. Ako potom môžeme chcieť od detí, aby sa zdravili, keď mi samé to nerobíme? 🤔

aaadkaaa
4. mar 2023

Tak napisem z pohladu pedagoga, co to zazil. Vadilo mi to, pretoze praktikantky tym davali zly priklad ziakom a preto, lebo z ich strany to bol prejav totalnej neucty. Dokazali sa pozdravit, len ked nieco konkretne odo mna potrebovali, inak ani mu ani me...

zuzana76
4. mar 2023

@zooeynka idu ako telce

zuzana76
4. mar 2023

@autor pretoze od VS studenta sa ocakava aspon aky taky stupen inteligencie a poznania zakladnych pravidiel slusneho spravania

zuzana76
5. mar 2023

Mne vadí, aj keď niekto zdraví len “Dobrý”

Strana
z2