Koho sa patrí pozdraviť?
Zdravite iba ludi, ktorych poznate? Napriklad studentom pedagogickej fakulty na praxi na ZS je vycitane, ze nezdravia ucitelov. Prax maju jedenkrat do tyzdna. Su v kontakte s jednou ucitelkou. Inych ucitelov nepoznaju. Je v poriadku, ak im pedagogicky zbor vycita, ze nezdravia?
Keď som bola na absolventskej praxi, zdravila som každého, aj stránky, nevedela som kto je kto. Už tam robím 13 rokov a stále zdravím všetkých. Je mi to prirodzene
Toto je snáď vymyslená téma Čo tých študentov pedagogickej fakulty vychovali vlci?
@evamarek77 minule som tak sedela u lekára vošla žena asi s 2 ročným dievčatkom ani búú ani múú zato malá na plnú čakáreň "ahooooj"
Vždy keď som bola na praxi v MŠ som sa pozdravila každej dospelej osobe, je jedno, či to bola kuchárka, upratovačka, učiteľka...proste je to slušnosť 🙂. Ako potom môžeme chcieť od detí, aby sa zdravili, keď mi samé to nerobíme? 🤔
Tak napisem z pohladu pedagoga, co to zazil. Vadilo mi to, pretoze praktikantky tym davali zly priklad ziakom a preto, lebo z ich strany to bol prejav totalnej neucty. Dokazali sa pozdravit, len ked nieco konkretne odo mna potrebovali, inak ani mu ani me...
Mne vadí, aj keď niekto zdraví len “Dobrý”

Prekaza im to aj preto, ze ak ty nevies, co je slusnost, ako budes viest det k slusnosti? Ak to nevies, do pedagogickych radov sa nehodis a mala by si zmenit smer buducej kariery. Uz len tvoja otazka napoveda, ze momentalne sa na tuto profesiu nehodis. Sorry.