Koho voliť?
Tak co ,Slovaci, a Slovenky ,volby sa blizia, koho volit,? Nemam sa s kym poradit ,kazdy ma na kazdeho nasho pohlavara iny nazor.,jednoducho to zacina byt ako gulas,na dovolenke chcem mat klidek,ale potom o tom teda volby ,No rozhodne nebudem volit Sula, rozbijaca,kazdej vlady,ale co este koho nevolit.?Celkom sa mi pozdavaju Zaborska ´+ Majersky, No proste ,poradte, Nam ako rodina sme velmi socialne na tom dobre,ale chcem aby aj ostatnym ,seniorom mladym bolo dobre.takze volit pojdem ,len neviem koho.
@cajomila Nie. Pozri si spravy a komentare 10 rokov dozadu. Putin uz 14 rokov dozadu naznacil zapadu, ze sa mu nepaci politicke usporiadanie sveta, ake nastalo po rozpade ZSSR. Vojna nie je hra na pc, stoji miliardy usd a musis mat pripravenu a vycvicenu armadu. To za pol roka nedas. Na vojnu a velky konflikt sa pripravujes minimalne 10 rokov ... Putin bol pripraveny na tento konflikt uz v roku 2014, ked prvi zeleni muzikovia zacali prechadzat cez hranicu do Donbasu. A na Krym tiez nemohol zautocit nepripraveny. Musel uz vtedy cakat, ze svet sa proti nemu postavi. Zial, postavil sa az po roku 2022. Vtedy si ymslel, ze ked mu vsetko doteraz preslo, prejde mu aj toto.
@cajomila myslim, ze to tu budes zbytocne rozoberat = to nie je dolezite. Uz sa to tu v tolkych temach rozoberalo. Proste to je jedno preco, nikoho to nezaujima. agresor je jeden, ten co chcel rokovat predtym a ignorovany bol, a rupli mu nervy. Naozaj tu len cas treba, vela casu. Ono to kto naoazj v com mal prsty, kto kde taha spagatiky, uvidime roky po konflikte. Ci naozaj to islo od Ruska, od Usa, od ukrajiny.. alebo kombinacii, mozeme sa len dohadovat. Jedine co sa mne nepaci, ze nemaju zaujem rokovat, riesit... netlacia do toho europske krajiny, netlaci usa. Riesi to afrika, azia z toho co tu pozeram... aj mne aj inym, kazdemu to pripadat inak... podmienka ako "nech odidu prec a budeme rokovat" je smiesna.
@simca06022011 Ked ti nejaka banda obsadi dom, vsetko ti zoberu a ukradnu a povie, ze dom je nas, uzavrieme mier a ty na svoj dom zabudni, predpokladam, ze usmiata pojdes spat aj s detmi pod most.
@simca06022011 Úplne súhlasím.
Veľká časť ľudí sa pevne drží výrokov "Pravda je len jedna."
"O pravde sa nediskutuje".
@cajomila Daj mi nejaky doveryhodny link z medzinarodnych novin na vrazdy ruskohovoriaceho onbyvatelstva. Ak ho nedas, tak ti rovno hovorim, ze iba opakujes ruske vymysly a klames. Netvrd nic, co nemozes podlozit faktami.
Ja sa snazim vzdy overit, co tu napisem a pridam ti k tomu kludne 4-5 odkazov na nezavisle zdroje.
nech sa paci. Zaujima ma tvoj nazor, ci to video je seriozne, alebo hoax.
@liljana nevidím jeden hoax, ktorý by som tu napísala. Ale kľudne ešte tu básnickuj. Troll.
@ice8 Mam pozretu stvrtinu, nemam cas sediet na koniku, musim pracovat. Je to pohlad jedneho cloveka na tu oblast, na co ma kazdy pravo. Moj nazor je. Minske dohody su mierove dohody, ktore boli podpisane po napadnuti Ruska Donbasu. Nedodrziaval ich nikto. To iste sa stane s "mierom", ktory sa akoze ma podpisat tera a nechat obsadene uzemia rusku. Poskytne cas Rusku na dalsiu pripravu a dalsi utok na UA.Rusko ide salamovou metodou. Najskor Donbas, potom Krym, teraz pobrezie,... Bude postupne ukrajovat z Ukrajiny.
Merkelova sa snazi vyvliect z toho, ze Nemecko (Schröder a ona) od 2014 dali prednost lacnemu ruskemu plynu pred Ukrajinou a netlacili viac na rusko, aby stiahlo. A nepomohlo im to, vojna prisla tak ci tak. Rusi boli rozhodnuti obsadit ukrajinu. Obsadili ju.
Inak celkovo Indická televízia nemá problém odvysielať správy, ktoré sa u nás vďaka cenzúre do médií ani nedostanú.
A to sú správy ohľadom Európy.
A potom sa tu niekto čuduje, že médiá nemajú dôveryhodnosť občanov.
Fúha fuj, zase ten hnusný lacný ruský plyn.
Len netreba zabudnúť, že prosperita Európy je založená na lacný zdrojoch energií... väčšinou z RF.
@cajomila Dnes mame plyn z lng za 23 eur a prosperita nezmizla. Kde udelali soudruzi z USSR chybu? Usilovne zatvarali kohutiky, az sa plyn splhal na 350 eur/MWh a ruski trolovia sli odpadnut od orgazmu, ze budu moct platit tak vysoke ceny za teplo a ako super. Dnes su nastvani, ze platime iba 23 eur za lng, lebo vraveli, ze bez rusov zmrzneme a nezmrzli sme.
Mimochodom, aj za socializmu sme mali akoze lacne energie zo ZSSR a ho.no v regaloch. Ako bonus pracovne tabory a ostnate droty na hraniciach.
... a pozeram, ze vela ludom sa zase cnie za tou dobou.
@simca06022011 Preco troll. Ze mam svoj nazor a som za slobodu a demokraciu? Uz si ma urazila, ze ci beriem drogy, teraz, ze som troll. Mam pisat ja, ze si asi ku..a? Ked to mas rada a budes pokracovat prezyvkovym a urazlivym stylom, tak sa viem prisposobit.