Koho voliť?
Tak co ,Slovaci, a Slovenky ,volby sa blizia, koho volit,? Nemam sa s kym poradit ,kazdy ma na kazdeho nasho pohlavara iny nazor.,jednoducho to zacina byt ako gulas,na dovolenke chcem mat klidek,ale potom o tom teda volby ,No rozhodne nebudem volit Sula, rozbijaca,kazdej vlady,ale co este koho nevolit.?Celkom sa mi pozdavaju Zaborska ´+ Majersky, No proste ,poradte, Nam ako rodina sme velmi socialne na tom dobre,ale chcem aby aj ostatnym ,seniorom mladym bolo dobre.takze volit pojdem ,len neviem koho.
Ja keď čítam tieto diskusie, tak si vravím že radšej nevedieť kto koho voliť bude, lebo to je niekedy fakt strašne... Aj v práci sa odmietam baviť o tejto téme, lebo keď mi nejaka kolegyňa či kolega čo sú fakt že fajn povie že bude voliť Fica alebo olano, tak to by som sa najradšej otočila na päte.. (našťastie nikto ešte nespomínal kokotlebovov a podobných luzrov)
Ja viem koho budem voliť a veľmi dúfam že sa nájde čo najviac ľudí ktorí budú voliť rovnako ako ja 🤪 nikoho však presviedčať nebudem, som liberál takže nikoho nebudem do ničoho tlačiť..
@jana_eyre_2 no Olano a Smer nebudem určite. Ako volia ostatní no ...tí čo volia iné strany - a nemusia to byť tie tvoje, si možno myslia to isté ako ty. Každý si myslí, že volí správne.
@evamarek77 keď je Fico taky super ako za 12 rokov pomáhal ľuďom??? On iba vystihol super obdobie že tu nebol covid, inflácia a vojna na Ukrajine a ver tomu ze keby tu bol v tomto čase on sme ešte vo väčších sra*kach. Len si pozri ako rástli napr. RP, rodicak za Fica- par centov. Aj 13. Dôchodok schválil až tesne pred voľbami aby si nahrabal hlasy. Keby tak chcel ľuďom pomôcť prečo ho neschválil už 10 rokov dozadu keď ekonomika šľapala a boli na to peniaze? Vieš prečo? Lebo by mal menšiu hromadu z ktorej môže kradnúť.
ja som vylucila SAS a Olano, kvoli Sulikovi a Matelkovi, tie ich natahovacky mi isli riadne na nervy a ziadna snaha sa nejako dohodnut. Ani Smer, ani Hlas, ani Uhrika. Asi budem vyberat z mimoparlamentnych...
@evamarek77 co hovoris na uradnicku vladu? Velmi si po nej svojho casu volala a obhajovala ju ako jedinu moznost. 😁
@evamarek77 ja sa obávam že majú dosť veľké zastúpenie medzi mladými ,
Urcite to nebude Olano, SNS, Smerohlas, Sme rodina, Kotleby v akejkolvek forme,ani v tej kravatovej Republikovej. Takze popzeram programy,kto ma co. Inak nerozumiem tomu zboznovaniu politikov. Vsak to nema byt Slava mu a podobne. To maju byt ludia,ktori pre nas pracuju a bodka. Ale tu sa vytvaraju kulty osobnosti,akoby to boli nejaki nadludia. Najradsej by som si nechala tuto uradnicku,ale tak co uz
@mala_zabka prečo si myslíš že ty máš pravdu? Nejde o to, že by som s nou súhlasila, ale veľa ľudí ma takéto ,,povýšenecké,, alebo ako to správne nazvať, neviem, - správanie. Myslia si, že len ich názor je správny a druhých nie.
@evamarek77 ale bude ich dosť, aj keď mohla by si mať pravdu
@mamula20 Teba beriem ako ludi, co si s prepacenim seru do huby. Ako islamisti, co sa pchaju na zapad a tam nadavaju na zapad. Vy ste v nemecku ze? Vyzierate tamojsi system, vylihujes doma na ucet nemeckych danovych poplatnikov a a plujes na eu. Vies kedy ti uverim, ked sa zoberies a s celou rodinou vypadnete zit na Sibir. Co ste si pomylili smer a miesto na vychod ste zabludili na zapad?
Bud frajerka a chod zakricat v nemecku pred radnicu slava Putinovi. Vyexportuju vas domenko raz dva, ako nedavno sprostu rusku a potom budes prelievat slzy, co si hubu nedrzala a dobry zivot skoncil.
Vzdy ma fascinovalo to, ako ti co najviac vyzieraju a vyciciavaju system, na neho este najviac nadavaju.
@evamarek77 tak to by bola dvojka 😂
@kvetinka75 no veď o tom sú voľby nie? Každý má právo myslieť si a voliť koho chce, tak ako aj ja si môžem priať aby čo najviac ľudí volilo tych, čo ja😉
@jana_eyre_2 to áno, len mňa udivuje, ako povýšenecky a arogantne sa niektorí vyjadrujú o tej druhej strane. Akoby oni mali vždy vo všetkom pravdu.