Koho voliť?
Tak co ,Slovaci, a Slovenky ,volby sa blizia, koho volit,? Nemam sa s kym poradit ,kazdy ma na kazdeho nasho pohlavara iny nazor.,jednoducho to zacina byt ako gulas,na dovolenke chcem mat klidek,ale potom o tom teda volby ,No rozhodne nebudem volit Sula, rozbijaca,kazdej vlady,ale co este koho nevolit.?Celkom sa mi pozdavaju Zaborska ´+ Majersky, No proste ,poradte, Nam ako rodina sme velmi socialne na tom dobre,ale chcem aby aj ostatnym ,seniorom mladym bolo dobre.takze volit pojdem ,len neviem koho.
@mamula20 ehm,taky mier ako popisujes sme tu uz raz mali. Prenechat uzemia,ved sa nas to netyka (teda nas Ceskoslovenska sa to tykalo,len ostatnych sme akosi nezaujimali),hlavne nech je mier. Volalo sa to Mnichovska dohoda a ako to pomohlo vieme vsetci. Dakujem,druhykrat neprosim
@kvetinka75 Kdeže, to nie je o povýšeneckosti. Nemám problém diskutovať o názore na to, či je kráľovská modrá pekná na šatách alebo je segedín chutné jedlo. Nájdi mi ale logiku v hlasovaní a adorovaní smerohlasu po tom, čo tu prebiehalo. Sú mnohé "porovnávacie" videá napríklad na YouTube o tom, čo ti dvaja tvrdili celé roky pri vláde a čo tvrdia teraz, keď sú v opozícii (v ktorej Fico nemal ani byť, lebo už 10 rokov predsa v politike nie je). Prezliekači kabátov, ktorí si len naháňajú politické body a hovoria to, čo sa im práve viac hodí. A pre mňa je proste totálne nepochopiteľné, že to polovica Slovenska nevidí. To nie je žiaden "iný názor", ale popieranie faktov 🤷 netvrdím, že hlasovanie za PS bude do budúcna to pravé, môžu sa tiež krásne vyfarbiť. Svätí by určite neboli tiež, nemám zas ilúzie. Ale všetky ostatné dostupné varianty, ktoré majú šancu sa do parlamentu dostať sa už vyfarbili. Samozrejme, právo voľby máme všetci a všetci môžme vyjadriť svoju vôľu. Preto by sme toho mali využiť.
@mamula20 Takze ked ta niekto znasilni, zavrazdi ti deti a okradne, tak dotycneho nepotrestame a neposleme do vazenia, on slubil, ze uz bude dobry. Pritom vsetci vedia, ze to uz urobil predtym vela krat a ze klame, ked povie, ze uz to neurobi. A dokonca ze je tak drzy, ze ta pride okradnut znova, lebo uz vie, kde byvas a lebo byvas hned za rohom. Niektori ludia by nemali mat volebne pravo.
@mamula20 Druha svetova vojna vznikla a rozsirila sa do celeho sveta, zomrelo v nej 100 milonov ludi, len preto, ze sa nespojili vsetci na zaciatku a zlo potom prilis zosilnelo. Lebo toto, co hovoris si vraveli vsetci. Mna sa to netyka, kaslat na nich. A nakoniec sa to tykalo vsetkych. Dokonca sa to tykalo aj Nemiek, ktore veselo hajlovali na zaciatku vojny (urcite si vsimnes moju paralelu s tebou), ked pol miliona ich znasilnili a vela potom aj zabili ruski trestanci v ruskej armade, aby nehovorili.
@mala_zabka tak SMER nebudem voliť ani ja. Jasné že prečo nie. To ozaj iba slepý nevidí čo sa dialo 12 rokov.
@mamula20 myslím, že ,,veselo,, ešte len bude.
@mamula20 no preco asi?
PS
@evamarek77 "Nastúpia sobáše LGBT, adopcia pre páry rovnakého pohlavia, Green agenda a podobné chuťovky" ... podobne kraviny pisali mnohi pred komunalnymi volbami ... ze ked v BB kraji zvolia Luntera, bude tam stavat mesity. Ukaz mi jednu jedinu mesitu, ktoru dal Lunter postavit.
@mamula20 Ti slovaci a cesi, co vobec, kedy utekali do ruska, skoncili v gulagoch a boli radi, ked ich prezili a rusi ich pustili domov o 3 generacie neskor. Aby nerozpravali, ako sa zije v bolsevizme. Ved uz tam bez konecne a mozno nam raz posles spravu o zivote pod dozorom tajnej policie.