Koho voliť?
Tak co ,Slovaci, a Slovenky ,volby sa blizia, koho volit,? Nemam sa s kym poradit ,kazdy ma na kazdeho nasho pohlavara iny nazor.,jednoducho to zacina byt ako gulas,na dovolenke chcem mat klidek,ale potom o tom teda volby ,No rozhodne nebudem volit Sula, rozbijaca,kazdej vlady,ale co este koho nevolit.?Celkom sa mi pozdavaju Zaborska ´+ Majersky, No proste ,poradte, Nam ako rodina sme velmi socialne na tom dobre,ale chcem aby aj ostatnym ,seniorom mladym bolo dobre.takze volit pojdem ,len neviem koho.
@evamarek77 Respektujem ine nazory, ale nie ine (vymyslene) fakty. V Kosiciach zije clovek, ktory spochybnuje nasobilku (naozaj). Treba aj jeho nazory na nasobenie respektovat?
@evamarek77 Bohu vdaka za demokraciu! Tak ako ty mozes vyjadrit svoj nazor, my sa mozme pytat na zaklade coho si si ho utvorila napr. ty, mamula... A tiez mozeme predkladat fakty, dokazy o klamstvach, ktore siria politici, konspiratori, uzitocni idioti, prip. teroristickym statom plateni kolaboranti. Je uplne uzasne vychovavat deti a starat sa rodinu, ale neznamena to nedotknutelnost. Lebo naozaj nezavidime, vela deti vychovavame, o rodinu sa starame a manzelov milujeme aj my, co pracujeme, platime dane a hlavne nesirime konspiracie a neverime bludom...
@ivka225 nejdem čítať celú diskusiu, klikla som len na poslednú stranu. Takže podľa teba človek, ktorý ma iný názor ako ty je automaticky hlupák?
Hlupakom je skôr ten, čo si mysli, že má patent na rozum.
Ďalšia zastankyňa totality a autortarskeho režimu. Si asi nežila v socializme, čo?
@mala_zabka každé tuplrkp boli PS. Banda podobná konkubine na hrade. Ich bude zaujímať UA a nie ľudia.aj rozum prosím ťa. Alebo nevol.
@bambulka_1 In case of problems with Slovak feel free to use English language, most of the audience will surely understand.
Dovolim si šíriť aj moj nazor - volby nic nezmenia. V zmysle, dlh pojde hore, neefektivne hospodarenie pobezi dalej, co to sa na oko zmeni, jedna ruka da, druha zoberie. Kym uvidime co tieto rozhodnutia sposobia, autori uz budu niekde na ostrovoch, alebo vo vilach.
Mimochodom, to co nie je az tak v kompetencii vyhradne len vlady a to prakticky akejkolvek, je skryta daň a vola sa to inflacia.
Za mna je system na tento sposob vopred beznadejne prehraty boj 🙂
PS: nie som zastanca absolutne ziadnej strany. A to som pozitivista v sukromi.
@sheila121 Tiež sa nemôžem vynačudovať🙈.
Osobne si myslím, že buď sú to ľudia ktorí sa cítia byť progresívny, moderný a tolerantný.
Alebo sú to ľudia ktorí sa absolútne neorientujú v politike, nesledujú ju ...proste nič.
Alebo očakávajú od nich zázraky...
V každom prípade NECHÁPEM!!!
.
@liljana "EU sa uz nastve, kopne na vystrahu mafianske staty Orbana aj Fica do prdele, odstrihne od eurofondov a budeme ruske satelitovo"
EU sa svojim samoznicujucim sposobom rozpadne aj sama.
Greendeal ju dorazi.
Zatial co staty BRICS budu ekonomicky prosperovat a neskrtit sa eko teroristickymi nefunkcnymi pravidlami, tak EU bude zavadzat eko dane, znizi chov dobytka a tym znizi potravinovu sebestacnost, bude mat extra drahe energie, zruinuje si priemyselnu vyrobu lebo ta sa presunie do krajin s lacnimi energiami a dostupnimi lacnimi surovinami (BRICS), znizi si zivotny standard naproti rastu zivotneho standardu v BRICS krajinach.
Potom sa budu obyvatelia EU statov tak burit ked to budu vidiet ako idu dolu vodou, ze nebudes stihat sledovat, ktora krajina bude skor ohlasovat svoj EU-EXIT
@ice8 "volby nic nezmenia"
myslim ze to aka bude vlada, but urychli pad SK spolu s EU alebo ho aspon spomaly a da ludom sancu sa nejak zabezpecit.
Smerovanie do noveho digitalneho otroctva asi uz nezastavime, je mozne ho ale spomalit a oddialit - ja sa budem snazit o to aby to bolo oddialene, kedze mam este male deti, nech si uziju hojnost pred nastupom nedostatku a nech su uz skoro dospele kym to zacne padat na hubu
Preto pre mna tieto volby budu podstatne.
@zelenakobyla123 "keby mám 5 detí, radšej by som si to hodila, nie to ešte závidieť🤣 "
Su rodiny a nie tie marginalizovane, ktore sa o deti casto adekvatne nestaraju, kde zvladaju aj 5 lebo chcu mat velku rodinu a je to pre nich proste zivotna priorita.
Udrzuju tak Slovensky narod zivotaschopny a nevymierajuci. Take rodiny by skor mali mat obdiv - tie sporiadane.
@evamarek77 "každý môže mať svoj názor, žijeme v slobodnej krajine."
Nemyl si demokraciu a slobodu slova so sirenim klamstiev. Mas dojem, ze v demokracii su povolene podvody a klamstva? No nie su. Ak ta niekto uvedie do omylu, oklame, sposobi skodu, ide pred sud a do vazenia. Len tu sa dezolati hraju na to, ze ked niekto klame, ale nesposobi druhemu priamo skodu (na majetku), tak je to vraj v poriadku a klamat sa smie. Dezolati Blaha a Fico vykrikuju, ze prezidentka je ku.va, obvinuju ju ze je americka agentka a obhajuju sa demokraciou slobodou slova. Wtf. Klamu, ze rusko ma pravo utocit, vrazdit a zabijat a zase sa ohanaju demokraciou a slobodou slova.
Raz bol jeden pekny komentar v diskusii na inom fore v zneni. Sloboda prejavu konci tam, kde ti niekto rovnako slobodne na oplatku rozbije hubu za klamstva o nom.
Vcera som si pozrela Na hrane s premierom Odorom a mozem povedat, ze to bol priepastny rozdiel oproti predchadzajucim premierom, vsetko k veci, profi analyzy, neuveritelne rychlo sa zorientoval, ziadne populisticke kecy, velka skoda, ze nemozeme mat vladu zlozenu s mudrych ludi……tu by som naozaj nemusela riesit dilemu koho volit….programovo PS
Ja inak stale hovorim, ze system volieb tak ako ho pozname, nie je dobry. Ano, volby su obrazom naroda. A potom vidime ako to tu vyzera. Na kazdu poziciu musi uchadzac splnat nejake kriteria, prax, vzdelanie, prejst nejakymi pohovormi, ci je dostatocne kvalifikovany, previerkami a podobne. Len na pozicie, ktore maju riadit stat nie. Potom to tak vyzera, ze je to tam sami amater a podvodnik a ak sa raz za cas vyskytne niekto pricetny, ako napriklad prezidentka, tak miesto toto, aby sa venovala svojej praci, musi bojovat s utokmi od ludi, co sa zlaknu, ze zrazu maju za krkom niekoho kto aj rozmysla a robi veci poriadne a neo.ebu ho vysokym uplatkom. Tak ako dobreho automechanika nemoze robit kazdy, lebo by sme sa na cestach prizabili, tak na riadenie statu proste nema kazdy a bol by najvyssi cas to akceptovat. Miesto volieb, ktore davaju sancu dostat sa do parlamentu kazdemu Janovi z Hornej Dolnej co ledva skoncil skolu, ale vie dobre nadavat na EU, by maly byt nejake pevne dane poziadavky ohladom vzdelania a praxe a normalne vyberove konania pred odbornou viac-nazorovou komisiou.
@lucilaines stým začiatkom súhlasím. S tou prezidentkou si to zabila 😂

@evamarek77 keby mám 5 detí, radšej by som si to hodila, nie to ešte závidieť🤣