Koho voliť?
Ja len milé dámy, keby ste nevedeli, koho voliť...nezabudnite, že Odor je nominant našej pani prezidentky, ktorá je z tábora PS. Cize len smelo do toho a bude mam naozaj sveta zit👌
Vsak uz sa vyjadrili ze sochodky na SK sú vysoké a treba ich samozrejme znizit🤣
@lucia851 máš rada ľudí, ktorí vravia niečo iné a robia niečo iné však? Takých tých väčších kecalov.
@lucia851 veď vol. Právo na to máš, ja tiež budem voliť toho pre koho sa rozhodnem a tiež mi bude jedno čo si druhí myslia
@cocolino234 ja som nebola prvá, to ostatne pani múdre tu mali potrebu riešiť moju osobu namiesto toho aby sa vyjadrovali k téme.
Dokonca mi tu jedna napise, ze co sa starám ze pokial ONA VIE ze nie som zo Slovenska? 🤣🤣🤣 Dana pani okrem mudrovania vie akurát tak veľké guľové . Ale jasne, to podla teba nie je arogantne ani trosku, ze? Trosku objektivity by ti nezaškodilo, ale beriem.
A vôbec ma osobne nepoznáš, tak ma prosím laskavo nehodnot ci som arogantná alebo nie na základe toho, že sa tu nemienim dat urážať zakomplexovanymi mudranami. Ďakujem ti.
@lienka.7 všetky tvoje príspevky v tejto bez nejakého zjavného účelu (že by len na zahnanie tvojej nudy?) vytvorenej diskusii sa dajú zhodnotiť dvoma slovami: si trápna. A len tak na okraj, to, čo si myslela slovom "unblock" sa píše "en bloc" - keď cudzie výrazy, tak správne
@danica2711 diskusie sú na to, aby sa diskutovalo. Ak ti to náhodou nedošlo. Ci tu funguje nejaký filter o com sa môže alebo o com uz nie?
Pokial sa ti zdá diskusia trápna, tak sa nemusíš zapájať ani vyjadrovať. A tobôž uz k mojej osobe.
Ja si tiež o mnohých diskusiach myslím, že sú o nicom a trápne, ale v živote by ma nenapadlo to tam autorke napísať. Tomu sa vravi taktnost, vies?
Ale tak snáď si si uľavila a budeš mat krajší deň. 👌
@lienka.7 ale veď my všetky vieme, ktoré sa kedy a kde vyjadrujú arogantne, preto ich netreba komentovať. 😀 Ty si zachovaj tvoju tvár, nenechaj sa vytočiť. 🙂
@cocolino234 ano, mas pravdu. Nechala som sa zbytočne uniesť. 👌 dakujem ti. ❤
Dámy, ktoré ste sa ohradili proti propagande - nedávno tu bol príspevok, v ktorom autorka vyzývala, aby sme volili rozumne. O pár príspevkov ďalej sa priznala, že bude voliť PS. Nevidela som, žeby sa tam niekto ohradil voči jej podprahovej agitácii.
Vtedy vám propaganda nevadila?
@babulkomale no nastali, ak nie je dieta v troch rokoch veku prijate do statnej skolky, tak sa matke predlzuje rodicak. Takze nateraz je to do 4 rokov, uvidime takto o rok
@lucia851 nie su to moje slova na adresu nasho dobrotiveho sudruha (a da Boh uz navzdy) expremiera Fica, ale vystihuju ho v celej jeho podstate
to je ten pravdovravný politik, verný manžel, vzorný otec, čestný chlap, etalón morálky, spravodlivosti a slušnosti, birmovaný aj komunista aj katolík, aj narodný aj sociany aj ochranca slabých a chudobných ako aj postrach oligarchie? Tento romantický rytier na bielom koni, svetlo na konci tunela tento mimoriadne vzdelaný džentlmen vyriešil všetky problémy tejto krajiny!!!
to je ten čo dostaval diaľnicu z Bratislavy do Košíc do roku 2010?
ten čo do roku 2014 už nie v politike?
ten čo si nikdy nesadol do parlamentu ako opozičný poslanec?
ten čo v roku 2016 vyhlásil že u odsúdeného človeka by nikdy nebýval?
ten čo ako predseda vlády v lete 2015 daroval Sorosovej Nadácii otvorenej spoločnosti z peňazí štátneho rozpočtu milion euro?
ten čo opravil všetky vysokoškolské internaty do roku 2019??
ten čo ná doviedol do jadra EU??
ten čo nakupil F16?
ten čo vyjednal zmluvu s USA proti ktorej teraz bojuje?
ten čo spustil mýtny system taky, ze peniaze sa stracaju v danovych rajoch?
ten čo slovenske lesy nechal vyrubat svojim ministrom?
ten čo Sirokemu dovolil okradnut zivnostnikov ......
ten pravdovravný politik, verný manžel, vzorný otec,čestný chlap, etalón morálky, spravodlivosti a slušnosti, birmovaný aj komunista aj katolík, aj narodný aj sociany aj ochranca slabých a chudobných ako aj postrach oligarchie?
slopaci maju pamat rozpustenu v alkohole takze to uz nie je pravda!
@viestta aha toto myslis. Skoda ze sa ma to uz netyka, ja som bola bohuzial zadarmo doma pri neprijati.
Skoda ze matky sa obuvaju do matiek prave kvoli tomuto.

Kľudne si myslíte čo chcete ale ja budem voliť Fica