Koho voliť?
Ja len milé dámy, keby ste nevedeli, koho voliť...nezabudnite, že Odor je nominant našej pani prezidentky, ktorá je z tábora PS. Cize len smelo do toho a bude mam naozaj sveta zit👌
Vsak uz sa vyjadrili ze sochodky na SK sú vysoké a treba ich samozrejme znizit🤣
Arogantná ako Fico.
@lucia851 máš rada ľudí, ktorí vravia niečo iné a robia niečo iné však? Takých tých väčších kecalov.
@lucia851 veď vol. Právo na to máš, ja tiež budem voliť toho pre koho sa rozhodnem a tiež mi bude jedno čo si druhí myslia
@cocolino234 ja som nebola prvá, to ostatne pani múdre tu mali potrebu riešiť moju osobu namiesto toho aby sa vyjadrovali k téme.
Dokonca mi tu jedna napise, ze co sa starám ze pokial ONA VIE ze nie som zo Slovenska? 🤣🤣🤣 Dana pani okrem mudrovania vie akurát tak veľké guľové . Ale jasne, to podla teba nie je arogantne ani trosku, ze? Trosku objektivity by ti nezaškodilo, ale beriem.
A vôbec ma osobne nepoznáš, tak ma prosím laskavo nehodnot ci som arogantná alebo nie na základe toho, že sa tu nemienim dat urážať zakomplexovanymi mudranami. Ďakujem ti.
@lienka.7 všetky tvoje príspevky v tejto bez nejakého zjavného účelu (že by len na zahnanie tvojej nudy?) vytvorenej diskusii sa dajú zhodnotiť dvoma slovami: si trápna. A len tak na okraj, to, čo si myslela slovom "unblock" sa píše "en bloc" - keď cudzie výrazy, tak správne
@danica2711 diskusie sú na to, aby sa diskutovalo. Ak ti to náhodou nedošlo. Ci tu funguje nejaký filter o com sa môže alebo o com uz nie?
Pokial sa ti zdá diskusia trápna, tak sa nemusíš zapájať ani vyjadrovať. A tobôž uz k mojej osobe.
Ja si tiež o mnohých diskusiach myslím, že sú o nicom a trápne, ale v živote by ma nenapadlo to tam autorke napísať. Tomu sa vravi taktnost, vies?
Ale tak snáď si si uľavila a budeš mat krajší deň. 👌
@lienka.7 ale veď my všetky vieme, ktoré sa kedy a kde vyjadrujú arogantne, preto ich netreba komentovať. 😀 Ty si zachovaj tvoju tvár, nenechaj sa vytočiť. 🙂
@cocolino234 ano, mas pravdu. Nechala som sa zbytočne uniesť. 👌 dakujem ti. ❤
Dámy, ktoré ste sa ohradili proti propagande - nedávno tu bol príspevok, v ktorom autorka vyzývala, aby sme volili rozumne. O pár príspevkov ďalej sa priznala, že bude voliť PS. Nevidela som, žeby sa tam niekto ohradil voči jej podprahovej agitácii.
Vtedy vám propaganda nevadila?
@kvetinka75 prosim ta, ktora materska je do 5 rokov? Zas mi nieco uslo?
@babulkomale ja som písala ,,pomaly,, do 5 rokov a nie že je
@kvetinka75 tak pomaly. Ktora, pre koho? Nejake zmeny nastali?
@777januska777 keby ho nevolili moji rodičia a môj muž tak nevolím nikoho
@babulkomale no nastali, ak nie je dieta v troch rokoch veku prijate do statnej skolky, tak sa matke predlzuje rodicak. Takze nateraz je to do 4 rokov, uvidime takto o rok
@isadoraisa prepáč....a s touto vládnou koalíciou sme kde teraz.....
@lucia851 aj ja.... takú šaškáreň akú sme tu mali doteraz už stačilo
@lucia851 nie su to moje slova na adresu nasho dobrotiveho sudruha (a da Boh uz navzdy) expremiera Fica, ale vystihuju ho v celej jeho podstate
to je ten pravdovravný politik, verný manžel, vzorný otec, čestný chlap, etalón morálky, spravodlivosti a slušnosti, birmovaný aj komunista aj katolík, aj narodný aj sociany aj ochranca slabých a chudobných ako aj postrach oligarchie? Tento romantický rytier na bielom koni, svetlo na konci tunela tento mimoriadne vzdelaný džentlmen vyriešil všetky problémy tejto krajiny!!!
to je ten čo dostaval diaľnicu z Bratislavy do Košíc do roku 2010?
ten čo do roku 2014 už nie v politike?
ten čo si nikdy nesadol do parlamentu ako opozičný poslanec?
ten čo v roku 2016 vyhlásil že u odsúdeného človeka by nikdy nebýval?
ten čo ako predseda vlády v lete 2015 daroval Sorosovej Nadácii otvorenej spoločnosti z peňazí štátneho rozpočtu milion euro?
ten čo opravil všetky vysokoškolské internaty do roku 2019??
ten čo ná doviedol do jadra EU??
ten čo nakupil F16?
ten čo vyjednal zmluvu s USA proti ktorej teraz bojuje?
ten čo spustil mýtny system taky, ze peniaze sa stracaju v danovych rajoch?
ten čo slovenske lesy nechal vyrubat svojim ministrom?
ten čo Sirokemu dovolil okradnut zivnostnikov ......
ten pravdovravný politik, verný manžel, vzorný otec,čestný chlap, etalón morálky, spravodlivosti a slušnosti, birmovaný aj komunista aj katolík, aj narodný aj sociany aj ochranca slabých a chudobných ako aj postrach oligarchie?
slopaci maju pamat rozpustenu v alkohole takze to uz nie je pravda!
@viestta aha toto myslis. Skoda ze sa ma to uz netyka, ja som bola bohuzial zadarmo doma pri neprijati.
Skoda ze matky sa obuvaju do matiek prave kvoli tomuto.
@walentina7 a teraz sa mame ako?Inak nepos co este nie je.

Kľudne si myslíte čo chcete ale ja budem voliť Fica