icon

Koho voliť?

lienka.7
13. júl 2023

Ja len milé dámy, keby ste nevedeli, koho voliť...nezabudnite, že Odor je nominant našej pani prezidentky, ktorá je z tábora PS. Cize len smelo do toho a bude mam naozaj sveta zit👌
Vsak uz sa vyjadrili ze sochodky na SK sú vysoké a treba ich samozrejme znizit🤣

Strana
z3
viestta
13. júl 2023

Pokial viem, zijes v Cesku, tak co ta trapi koho si my zvolime?

katkatonkova
13. júl 2023

Kľudne ma ukameňujte...no ja budem rozhodne voliť FICA....

dskjhfdlkdjhl
13. júl 2023

Prazdniny, prazdniny, ach tie prazdniny😉

lienka.7
autor
13. júl 2023

@viestta som z Bratislavy moja, takže menej mudrovania nabudúce. Toto ti tento raz nevyšlo 🤣🤣🤣

isadoraisa
13. júl 2023

@katkatonkova tak to sme fakt v riti ach jaj, nepoucitelni

viestta
13. júl 2023

@lienka.7 tak potom sa staraj hlavne o to koho budes volit ty. Ostatnym nechaj na vlastne zvazenie koho zvolia

zmrzlinka2021
13. júl 2023

@lienka.7
KONECNE!!!!

Vsetky tieto prispevky su sprostosti na entu a ludia to zaplatia z ineho vrecka.

Hovori sa tomu "kupovanie voliča". Proste urcita forma manipulacie, ako ludi opit suchym rozkom. Vacsinovy volic ma za sebou slabe slovenske skolstvo, nulove kriticke myslenie, nulovu financnu a ekonomicku zdatnost, cize uspiet na slovensku je lazo plazo - staci dat ludom "zadarmo" a vselijake "prispevky" a budu ta volit...

... a potom pride brutus narast cien..oni si popindaju, ty sa na nich urehlis, ze si budes brucho chytat....

a tento postup opakujes pravidelne aby si sa dostala k moci.

lenka.25
13. júl 2023

no tuto z troch útržkov a cielených si treba vyberať stranu...
A inak ja som za , trošku priškrtiť kohútik dlhodobo sediacim matkám doma na riti, veď to je už neúnosné . Niektoré by tu dojčili aj do osemnástky keby z toho vytrieskali prachy

lienka.7
autor
13. júl 2023

@viestta ja som sem ten príspevok dala preto, aby ľudia vedeli, čo reálne chystajú, vies? Len ti to asi nedobija, ale to je u teba štandard, ze kecas do čoho vobec nerozumieš a nevieš si priznať chybu, že??? 🤣😉

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
zmrzlinka2021
13. júl 2023

@katkatonkova
Nikto ta tu nebude kamenovat.

Proste mas to tak nastavene v hlave, nemas problem s korupciou, praktikami mafie, podvodmi..... a proste zial mnohi na slovensku funguju tak ako ty, preto sa slovensko velmi tazko dostava medzi vyspele staty.

Je to o mindeste... a ten mame stale este "smer vychod", preto je tazke si narokovat na zapadny styl zivota.

lienka.7
autor
13. júl 2023

@elizabet173 no pod mami, daj prednášku... už sa teším 👌😉

lienka.7
autor
13. júl 2023

@lenka.25 staci upraviť zákony tak, aby špekulanti nezneuzivali systém. Prečo trestať unblock všetkých? To ti príde fér?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
riamia91
13. júl 2023

@katkatonkova
🙈🙈🙈
Hovorí sa, že 2x nevstúpiš do tej istej rieky, niekto sa smelo aj opakovane vykúpe. Smelo do toho, aspoň vieme, čo nás čaká 😅.

viestta
13. júl 2023

@lienka.7 jaj, tak ty tu v podstatne plnis edukacne poslanie.
A neboj sa o mna, ja si viem aj bez tvojej edukacie vybrat koho budem volit aj preco.

lienka.7
autor
13. júl 2023

@elizabet173 no super, tak roluj dalej, výber si inú diskusiu a nemudruj tu na moju adresu ako kamoska viesta keď k téme nemas co iné povedať. Ja nie som predmetom diskusie. Ok? 😉

zelenakobyla123
13. júl 2023

@lienka.7 a koho budeš voliť ty? Dávaš tu rady, ale stále si sa sama “nepriznala”

lenka.25
13. júl 2023

@lienka.7 prečo to berieš ako trestanie ? Podľa mňa , keď sa človek rozhodne mať dieťa , má sa vedieť o neho postarať a nie kalkulovať koľko dostanem od štátu . Dva roky s dieťaťom za podpory štátu je až až a keď chceš byť dlhšie, OK , ale za svoje .

lienka.7
autor
13. júl 2023

@viestta edukačné poslanie 🤣🤣🤣 no daj, pod ešte dalej pani mudra... nejaké ďalšie "erudovane" slová ešte vytiahni 👌
Mas niečo povedať k téme? Ked nie, platí aj pre teba vyššie uvedené.
Ci ked neviem sa zapojiť do témy, mudrujem o inom?

lienka.7
autor
13. júl 2023

@zelenakobyla123 ja tu nikomu nedávam rady... ak áno, poprosím uviesť kde.

zelenakobyla123
13. júl 2023

@lienka.7 no a koho budeš voliť? Či to sa nedozvieme?

dskjhfdlkdjhl
13. júl 2023

@lienka.7 A co si taka nasertivna?

kvetinka75
13. júl 2023

@zmrzlinka2021 ja nebudem voliť Fica ale teraz mafiu nemáme vo vláde?

walentina7
Odpoveď bola odstránená
viestta
13. júl 2023

@lienka.7 ja som uz k teme povedala vsetko. Kazdy nech sa rozhone koho bude volit sam.
Taketo agitacne prispevky ma sice bavia, ale v konecnom dosledku sa aj tak kazdy rozhodne sam. Nastastie uz sa moze kazdy rozhodnut sam, mame na vyber.

lienka.7
autor
13. júl 2023

@zelenakobyla123 bola toto pointa môjho príspevku? Nie.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
kvetinka75
13. júl 2023

@walentina7 ja som zistila, že na Slovensku je všetko možné. Okrem zbohatnutia poctivou prácou 😂

kvetinka75
13. júl 2023

@lenka.25 u nás je taká mentalita, že veď nech sa štát stará a nie že ja chcem deti, rodinu, je to na mne. Štát má vytvoriť podmienky - vhodné prac. miesta a pod. ale nie suplovať rodičov a materská pomaly do 5 rokov, lebo veď deti netreba trhať od matky

Strana
z3