icon

Koho voliť za prezidenta? Pozrite si výnimočné video

21. mar 2024

Pozrite si to ten moderator je genialny.

777januska777
21. mar 2024

@vevesh prosím ta, žiadny komik nebude a nie je neutrálny, ved komédia sama je založená na svojom pohľade na svet.
Taka žena s blbý manželom nebude v komédii neutrálna, ale bude zosmiesnovat mužov. Co chcem povedať, že komik dáva sam seba a to nikdy nebude neutrálne.

777januska777
21. mar 2024

@tibor79 neodpovedal si na otázku ty môžeš on nie?

tibor79
21. mar 2024

@777januska777 sama si si odpovedala na tému urážky

vyrovnanaosoba
21. mar 2024

Ale ved v poriadku, keď majú čo vykrikovať, nech... Ale nie zosmiesnovat jeho orientáciu. Sú oveľa dôležitejšie veci na poukazovanie a nie porovnávať ho s teplým chlebom.

jessica6
21. mar 2024

@tykat tak urcite nebudem volit toho, kto za 12 rokov priniesol spolocnosti velke nic, odhliadnuc od ostatnych pocetnych kauz..

777januska777
21. mar 2024

@mima172 veľké internetové denníky majú svoje podskupiny pre rôzne smery, kde prispievajú autori. Hlavný prúd aktualít je nezávislý, ale blogy už nezávislé nemusia byť. Ved sam taky dag danis (konspirator) mal podobný blog pár na aktualitach a casom na postoji.

vyrovnanaosoba
21. mar 2024

@777januska777 je rozdiel humor ako taký, ale aj opakovaný vtip nie je vtipom. 😉

777januska777
21. mar 2024

@tibor79 ja áno, ale od teba odpoveď nemám, ty urážas komika a komik nemôže? Fakt už nechápem, bud nečítas s porozumením alebo neviem co to môže byť.

vevesh
21. mar 2024

@777januska777 komik ma byt politicky neutralny - moze si robit srandu zo vsetkych, ale nie iba z urcitych jemu nepriatelnych politikov a potom svojho favorita do nebies vyniest- toto je vysoko neprofesionalne. To je ako keby ti moderatori predkladali vlastny politicky nazor v telke. Alebo knizni kritici urcovali, co mas a nemas citat...

777januska777
21. mar 2024

@vyrovnanaosoba nie je rozdiel v humoru. To je taka veta ako keď ja poviem, mam rada čierny humor, ale toto je už cez. Jednoducho tu hranica nie je, keďže každý z nás má iné preferencie.

ibatanecnica
21. mar 2024

@tibor79 prosím ťa, že niečo také aj pozeráš, jednostranne zamerané.

777januska777
21. mar 2024

@vevesh fakt neviem, v akom si myslíš, ze to žijeme svete. Nik nie je neutrálny, nik. Svet a ludia v ňom vždy budú k niekomu inklinovat, jednoducho je to naša postata, áno môžeme sa to snažiť vyrovnať a snažiť sa byť čo najneutralnejsi ale aj tak to také nikdy nebude. A fakt komik absolútne nemusí byť profesionál. Ved je to komik, pozri si takeho Rickyho Gervaisa.

777januska777
21. mar 2024

@ibatanecnica ja viem na infovojne ci hlavnych spravach neexistuje niečo také ako zosmiesnovanie korcoka, však nie?

tykat
21. mar 2024

@jessica6 tak ty nie, ale ona to tak nevidi, jej bolo dobre, nema dovod to menit. O tom je politika, pred volbami presvedcit aby ta volili a pocas vladnutia si udrzat priazen volicov, u tejto pani sa to podarilo. Nema dovod volit niekoho ineho ked sa za Fica mala dobre.

autor
21. mar 2024

@vevesh Np ale koho ny si volila toho s popletenymi vlasmi?

autor
21. mar 2024

@tykat a preco si sa vlastne zameraka len na Pelegrinoho?To ja som glo,glo glo,bum bum bum nemusim du du du ti nevadi?Alebo cujte co co co cujte ci ci ci🙂😅Ale o Martinka z turca oardon z kitsse to ti nevadi,vadi ti jedine orientacia peleho ktory inak sa moc nepostabil na stranu lgbt ked isko do tuheho.

autor
21. mar 2024

@tykat a a i si nereavovala na bobkovy list,coze sa ta dotkol len pelegriny?

jessica6
21. mar 2024

@tykat jasne ze to tak nevidi, lebo je typicky ficovolic - zamerany len na seba..hlavne nech mne je dobre, co tam po skolstve, zdravotnictve, mafii, vrazde novinara..

tykat
21. mar 2024

Preco Pelle? lebo som skoncila pri teplom chlebe... toto mi odobralo chut dalej to pozerat a preto to riesim. Pre mna je toto stopka, dalej uz moze hovorit dotycny co chce, uz ma to nezaujima.

vevesh
21. mar 2024

Nie, ani jedneho z uvedenych. Vaham medzi dvoma, konecne rozhodnutie si este nechavam na nejake info, ci vyzistim...

tykat
21. mar 2024

@jessica6 ale ako chces taku osobu presvedcit aby volila niekoho ineho ked jej je dobre? Asi chodi aj k lekarom a OK, aj decka chodia do skoly a OK, mafia jej z uctu peniaze nezobrala, nikoho z jej blizkych nezavrazdili... zije sa jej dobre, nema dovod to menit. A ked je takych ludi vela tak tak volia Fica. A ked je ich viac ako tych ostatnych tak Fico zvitazi.
A to je to co sa stalo. A otazka je ako to zmenit. Nemozes pani drzat pistol pri hlave so slovami "hodte to niekomu inemu lebo je to lepsie pre spolocnost". Opozicia sa snazi to zmenit ale ked pozries na aktualne prieskumy tak sa clovek chyta za hlavu.

ibatanecnica
21. mar 2024

@777januska777 ja som sa vyjadrila ku konkrétnemu videu a nie osobne k politikom, ktorí tam boli uvedení

apolka77
21. mar 2024

Ale prosím Vás , ťažký týždeň je super.
Bezi to už roky.
Je to politická satira. Hallo !!!
To, že Fico v priamom prenose dehonestuje inych politikov, správa sa ako arogantne prasa v krčme to vám nevadí?
To, že je Pelle gay ani v tomto videu nie je dôležité, komik zdôrazňuje oveľa väčšie prešľapy a klamstvá pána Pellegriniho a jeho súdruha Fica plus ostatných. Myslím že ste to mnohí nepochopili.
A komik je geniálny robi to skvele.
Vlastné Naša koalícia ide také perly že sa zosmiešňuju sami a je veľmi dôležité na to nezabúdať.
Zrejme sa to dotklo voličov smeru, hlasu ,SNS . Prečo asi? Žeby preto, že je to pravda.

tykat
21. mar 2024

@apolka77 "To, že je Pelle gay ani v tomto videu nie je dôležité, komik zdôrazňuje oveľa väčšie prešľapy a klamstvá pána Pellegriniho"
A prave preto ze materialu je dost, tak "teply chlieb" mohol kludne vynechat a neznizit sa k tomu, ze si berie do ust niekoho sex.orientaciu.
Priznam sa, mna to doslova nasralo. Odkedy sa pri Teplarni strielalo som na tieto vtipky extra alergicka.

petronelag
21. mar 2024

Ja takýchto komikov nepovažujem za geniálnych, kritizuje a zosmiešňuje sa ľahko, ale tvoriť a byť zodpovedný, uzatvárať kompromisy - čo robia politici, to už nie je také ľahké.
Bez takéhoto komika by všetko išlo ďalej.

tibor79
21. mar 2024

@777januska777 ja nikoho nezosmiešňujem. Slová, ktoré som napísala nie sú zosmiešňujuce.

viestta
21. mar 2024

@miriam11 sedovala som diskusie, sledujem politiku a aj bez Tazkeho tydna viem co je kto z kandidatov zac.

jaroe
21. mar 2024

@777januska777 áno, vždy bola politická satira, ale bola taká laskavejsia. Ja si tie casy pamätám. Tá dnešná je priliš tvrdá, drzá, cez všetky čiary. Ja som sa voľakedy aj na zomri občas zabavila a teraz sa za to hanbím. Doteraz si pamätám to meme /bolo to o politikovi, ktorý mi bol proti srsti/, kedy sa vo mne niečo zlomilo a odvtedy sú pre mňa títo baviči odpad.

tibor79
21. mar 2024

@jaroe dnešní mladí nepochopia, že aj opačný názor by sa dal vyjadriť s určitou úctou. Dnes je moderné zhadzovať čo a ako sa len dá. Čím horším spôsobom, tým lepšie 😞

diewcatqoo
21. mar 2024

Ja teda sa uz za uplne najmladsiu nepovazujem a myslim, ze Tazky tyzden je fajn. Pokial sa nemylim, scenar k niektorym castiam pisal aj Lubo Nemes. Luborg kedysi pisal na Dailymale. Jeho Mnohosrd vysiel aj knizne a je to super zrkadlo politikom (ak by ste sa niekto chceli vratit v case a zaspominat na kauzy, ktore nas kedysi trapili a o ktorych sme si mysleli, ze uz hlbsie sa klesnut neda).
A ze sa da politicka satira vyjadrit aj s uctou. Ehm, cim vacsie politicke dno, tym ostrejsia satira.