Koho voliť za prezidenta? Pozrite si výnimočné video
Pozrite si to ten moderator je genialny.
@tykat
@vyrovnanaosoba
Vždy v dejinách bola satira na politikov, vždy. A vždy sa vyťahovali všetky možné pikantnosti. Politik ako verejná osoba, ktorá má riadiť štát musí zniesť aj kritiku na svoju osobu.
A za ďalšie existuje čierny humor, humor o blondínkach a aj satiricky humor.
Vyprazdneny moderátor, skrachovy komik.
"...ked je na to citlivy preco sa trepe..."
On to dava uplne na pana, obdivujem ako dokaze odolavat takymto podpasovym narazkam a nereagovat.
Mne vadi ze ten "akozekomik" ide stavat vtip na sex.orientacii niekoho. Proste uboziak, v jednom vreci s Matovicom a jeho vyrokmi ku homosexualite Pelleho. Mne sa z nich dviha zaludok.
v každej satire či vtipe je kus pravdy a tí, ktorí to sledujete tak musíte vedieť, že sú tam časti veľmi pravdivé btw, nikto by si ústa neopieral o sexuálnu orientáciu, keby táto vláda sa nevyjadrovala na tému LGBT nevhodne a nepolarizovala spoločnosť, nehovorí sa tomu aký požičaj taký vráť či vodu kážem , víno pijem? a komu sa to nepáči, nech nepozerá...
@tykat ale ved to snad pelegriny vie obstat svoju orientaciu,nie?Co na co ju potrebuje skryvat?Nemyslim ze to je vhodne ale kebyze to po ie na rovinu a je s tym ok tak si z neho nebudu srandu robit.Lenze ak to skryva umyselne kvoli hladom potom aj sam je si vinny.
@tykat a ked ho to tak trapi tak nech ide do ustrania kde si z nebo nik srandu robit nebude.
@777januska777 ale tak doba snad pokrocila od "minulosti", teda aspon dufam ze toto uz je len nejaky ojedinely nezorientovany jedinec. Konecne sme sa trochu naucili nevtipkovat o farbe pokozky, tak hadam casom dokazeme nechat sex.orientaciu inych tiez na pokoji.
@tykat no máš pravdu musi veľa zniesť, jemu ide predsa o veľa, keď neprejde ako prezident nebude mať voľnú ruku na kšefty. A sakra oni fakt tie kšefty potrebujú, to už nie je o nich, ale o oveľa mocnejsich ludi, im ide o ich krky.
A jasne, ze doba nepokrocila, jednoducho sa vtipkuje o všetkom a vyťahuje sa všetko. To je svet, takto to funguje. Chceš byť politik, chceš mať moc, musíš zniesť všetko.
Caputovej sa vyťahovali dvaja manželia, majerskemu tiež druha žena, Boris množstvo žien atd atd.
@777januska777 ved pisem ze on to znasa.
Ja pisem o tom, ze za mna tento druh humoru by mal byt minulostou. A je jedno ktory kandidat by to bol. Ale vidim, ze je tu vacsina, ktora je s tym v pohode a zabavi sa na teplom kandidatovi, tak asi si video svoje obecenstvo najde.
@tykat pre teba, jednoducho zosmiesnovanie vždy bude druh humoru, ktorý bude veľmi populárny. Ono každý humor ma svoje špecifiká a každý človek má pre niečo určitý humor obľúbený.
A to, ze teraz niekto zosmiesnuje pelleho pre orientáciu, tak nemusí byť znak nejakej preferencie homoru, keďže politici sú svojska kategória. V tomto prípade je to skôr zúfalstvo, ze človek co hlása nenávisť voči homosexuál je sám homosexuál.
@vevesh no vidíš a potom tu mame Fica, ktorý má rovnako pekne naštudovanu manipuláciu verejnej mienky a to ti nevadí? Ved ten chlap už roky rokuce funguje v politike, smer je a bola vždy najsilnejšia strana, mali a majú všetky sane, všetky organizácie a co zostane nám? Len to co vybudovali komunisti.
Ak politik a strana co vlastní všetku štátnu moc v krajine a pokúša sa o získanie ďalšej a pritom reálne pre krajinu nerobí absolútne nič príde v pohode tak fajn.
cele je to jedna velka hanba. 😀 jedini dvaja ludia su tam normalni, tych sa da aj realne volit a jedneho z nich aj volit jednoznacne budem, ostatni su na smiech. alebo skor do placu 😀 vcera pri tej relacii sa mi chcelo ozaj plakat, nedalo sa to pocuvat, obzvlast teda Harabin.
@tibor79 ty zosmiesnujes moderátora on zosmiesnuje iných. Prexo si myslíš, ze práve ty môžeš zosmiesnovat a ini nie?
@mima172 vidíš a potom tu mame konšpiračné média, ktoré sleduje veľká polovica slovenska a tie zosmiesnuju len a len korcoka. Ci sa mýlim?
@777januska777 vadi, ale ja som fica a ani nikoho z vlady nevolila 🙃 ale to neznamena, ze je spravne takto pretlacat koho volit - a je rozdiel, ked manipuluje politik vo svoj prospech a ine komik "vybranych kandidatov podla svojej vole"..
@777januska777 ja ho nikde nezosmiešňujem. Píšem, že nemá žiadnu úroveň prejavu, je afektovaný a nesymp. Bez afektov. To ti pripadá na smiech? Naštuduj si princíp zosmiešňovania.
@vevesh to rozdiel nie je. Neexistuje predsa nič také, kde môže niekto manipulovať a niekto už nemôže.
Ale áno rozdiel je asi v tom, len ze keď manipuluje politik je to ovela horšie, lebo on zmanipuluje ludi na svoju stranu a pre svoje záujmy, ale taky moderátor z toho fakt nemá nič, jedine tak nejakú sledovanosť.
@tibor79 tak počkaj ty urážaš, on zosmiesnuje. Nejako nevidím rozdiel. Ešte raz sa pýtam, ty môžeš druhý nie?
@777januska777 kde konkrétne urazam?
@miriam11 to si myslela vazne, ze kazdy si zvoli to, co vyhovuje jeho potrebam?Naozaj?Cize ludia sa pri volbach nepozeraju na celkovy prinos pre spolocnost, ale na seba. Vyborne. Uz sa necudujem, ze sme v situacii akej sme. To ako jedna napisala, ze volila Smer, lebo ona sa pocas ich vlady mala najlepsie. Normalne odpad toto 🤮
@tibor79 "nemá žiadnu úroveň prejavu, je afektovaný a nesymp." Ty môžeš, druhý nie?
@777januska777 to nie je definované ako urážka. Naštuduj slovník, čo sú urážky.
@tibor79 to nie je definované ako urážka? Kde ma urážka nejakú presnú definíciu a hranice? Urážka nemá hranicu ide o pohľad samotného človeka.
Ked mne niekto povie, ze som škaredá, neurazim sa, teda pre mňa to urážka nebude, ale ak to poviem niekomu inému, ten sa urazí, tak pre neho to urážka je.
Zo slovnika: urážka výrok, správanie, čin, ktorý sa dotýka niečej cti
@777januska777 no komik ma byt neutralny, takisto ako napriklad televizia, noviny a pod., ale jedine ze uz sme uz v spolocnosti dosiahli vrchol, kde nic nie je neutralne, tak moze kazdy manipulovat co a koho chce a zapajat politiku kam chce...🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@777januska777 a sme doma 🤣ja nikoho neurazam, hovorím svoju realitu. Aj to úctivo.
@777januska777 Pre svoje zdravie a psychickú pohodu nesledujem médiá (ani alternatívu, konšpiračné, mainstreemové). Akurát som si pozrela, kto kandiduje. Podľa mňa médium ako aktuality, ktoré sa tvári ako objektívne a nezávislé, by absolútne nemalo zverejniť takéto video.

@tykat ja si Ťažký týždeň púšťam pravidelne každý piatok ráno 😁 čiže hej, sú ľudia, co to pozerajú dokonca. Aj keď od volieb je Ťažký týždeň smiech cez slzy... 🤷♀️