icon

Koleso šťastia

viktora26
19. sep 2016

boze ja viem ze tu mate fakt niektore take problemy a ja tu traposim s touto diskusiou ale musim to zoseba dostat von :D neska ked som to kukala jak tu pesnicku dali od jany kirschner proste a ta beta sa tam zacala tocit a spievat a ani slova nevedela boze mne tak bolo trapne.. som az musela otocit hlavu na stenu a nekukat sa tam.. nemusite na to ani nic ja som to len chcela vypustit ze mi je trapne za nu :D a asi sa aj nudim pred porodom :D :D

alex49
•
19. sep 2016

za to ju platia, možno sa cíti trápne aj sama, ale prachy sú prachy 😀

viktora26
autor
•
19. sep 2016

@alex49 ze by az take prachy to boli aby sa oplatilo strapnovat sa pred celym sr? :D

sibalka21
•
19. sep 2016

@viktora26 presne moja rec :D ja sa vzdy kukam inde ked tam zacne tancovat lebo sa citim trapne aj za nu :D

viktora26
autor
•
19. sep 2016

@sibalka21 dokedy to ide byt? nemaju tam daco pozeratelnejsie na 6tu? :D aj ked setko by bolo pozeratelnejsie.. ako nechcem jej zle robit ani nic mne neurobila nic ale podla mna si tak doj**ala zivot koli tej relacii co sa tyka trapnosti a zhadzovania sa ze az :D

cerez
•
19. sep 2016

Tiež sa s manželom bavíme na jej tanečnej kreácií a srandovnom tlieskaní. V lete som povedala, čakám keď bude od septembra KREDENC a Betka bude preslávená aj tu. Bum, prišlo to. 😀
Inak iba mne príde zvláštne, že ľudia dlho rozmýšľajú nad slovom a vytvárajú absurdné slová k priradenému písmenku napr. A ako ahoj, T ako terminátor. 😀 Mne príde skôr automatické povedať B ako Betka.

lauritta0407
•
19. sep 2016

Ja to pozerám raz za čas ale vždy sa na nej zasmejem . Naposledy som čítala že boris kollar sa rozčuľoval prečo nevyhrala miss a že sa mu veľmi páči. No kto vie možno bude onedlho aj ona mamička :D

viktora26
autor
•
19. sep 2016

@lauritta0407 :D :D :D :D :D :D

zlatkakatka
•
19. sep 2016

@cerez oni tam musia hovorit slova na pismena.mena nemozu.

cerez
•
20. sep 2016

@zlatkakatka veď aj meno je slovo
To majú tak v pravidlách? Nepostrehla som to.
V minulosti keď bolo koleso šťastia tak tak bežne hovorili T ako Tomáš, A ako Adam, M ako Mária len teraz je to iné.

mariannastancelova
•
20. sep 2016

je to trapna ,ako sa tam kruti ,tancuje,...ale pozeram to len kvoli tomu ze to je trapne ,aspon sa zasmejeme... to ako citam tie rozzurene komenty na fb k nej nechapem ,nechcem pozerat prepnem,ja ju tiez nemusim trapka hlavne ked vysvetluje co je ukryte v tajnicke,a vzdy sa na tom fajne zasmejem..

waitinka7
•
20. sep 2016

fakt je trápna s tým tancovaním....a podľa mňa je trápny aj Adamec s tým jeho afektovaním......no ale ako bolo spomenuté, prachy sú prachy 😀D
Tiez mi je divné, prečo nehovoria písmená spolu s menom....ale vymýšľajú tam podivné slová, ktoré koľko krát nie sú ani v slovníku spisovnej slovenčiny 😀D

viktora26
autor
•
20. sep 2016

hej akoze nechapem preco mena nevravia ale polhodinu rozmyslaju nad nejakym slovom a trapne ticho lebo nevedia na nic prist :D no komedia riadna tato relacia :D

mata1001
•
20. sep 2016

Baby mate pravdu...ja som to pozerala raz a ked som ju videla ako sa tam vrti no prisahambohu ze som sa citila trapne za nu...uz to odvtedy nepozeram...

dominika6
•
20. sep 2016

@viktora26 u nej platí prirovnanie,,krásna ale tupá,,

viktora26
autor
•
20. sep 2016

kokos a teraz pri svokre sa zas idem zarevat :D ach