icon

Koliky a problémy so stolicou u 3-mesačného.

barbara151
18. mar 2020

Dobrý deň mám 3 mesačne babätko, a stále nekaka. Tlačí ale nejde mu. Každý druhý deň mu musíme dávať t gumenu rurku do zadku a iba tak sa mu úľavy. Máte s tým niake skúsenosti? Co by som mala urobiť aby sa mu to spustilo same. ( sab simplex dostáva, pupikom masirujeme bruško, pije feniklovy čaj,dostava bio gaia kvapky) už sme fakt zúfalý . Vopred ďakujem za každú odpoveď 🙏✌

romanka_369
18. mar 2020

@barbara151 ahoj.. Ja som mala take problemy s prvym synom.. Bol na UM a pomahalo cvicenie s nozickami, espumisan kvapky do kazdejj flasky 25 kvapiek a obcas aj ta rurka, ale to doktorka vravela casto nepouzivat aby sa naucil tlacit sam.. Ale ked sa zacne pretacat tak bude lepsie treba len vyckat😊

hermionia
18. mar 2020

@barbara151 my sme sa snažili cvičiť nozkami kedy zohnute v kolenách zdvihas k brušku bábätká, dávať bábätko na bruško, tymto si tiež precvicuje aj brusne svaly a jasné aj hlavičku 😉, neviem či kojis ak áno, skús si ty uvariť rascovy čaj. Držím palce, prejde to.

papaya308
18. mar 2020

Vysad fenykel.

barbara151
autor
19. mar 2020

Dakujem za odpovede🙏 kojim a pritom dostáva trocha sunaru. Nozicky pritlacame stále a aj ho otáčame. Asi skusime ten sab simplex vymeniť za espumisan