icon

Koľko času denne strávite za PC a internetom?

norikk
20. feb 2011

otazka bola polozena, dodam uz len, ze sa pytamm na cas, ktory sem nestravite pracovne.
ja by som sem dokazala byt stale,ale je to uz zavislost a na ukor maleho, preto chcem vediet,kde beriete tolkocasu byt na nete?? kde su vtedy vase deticky?? 🙂

julianka777
20. feb 2011

ono je rozdiel byt prihlaseny a sediet tu cely den 🙂 ja som skoro cely den prihlasena a ked sa da tak sem nakukujem,ale isto nie na ukor mojej dcerky 😀

erika0802
20. feb 2011

ja tu dokazem aj 4hodky ale nie kazdy den..uz ma to nejako nebavi radsej sa idem s malou prejst 😀 😀 😀 ale dnes mi to tu ide uz som tu 3a pol hodky 😀 😀 😀

adriana02
20. feb 2011

Ja mam pc zapnuty cely den aj prihlasena som tu stale,ale sadnem si sem az vecer ale sem tam sem nakuknem aj cez den ale ozaj iba na chvilu,lebo tych mojich neposedov nemozem nechat nikde samych 😀

pink_lady
20. feb 2011

😀 cez vianoce som bola chora, maleoho to drzalo mesiac, tak som tu bola skoro furt...novorocne predcavzatie bolo ze obmedzit kona 😀 😀 😀 😀 ale tak pride jar, leto a budeme viac vonku ako doma, ...a robim aj ine veci na pc no a potom ze nekukni aj maily, kona, a podobne 😀

vodnarky
20. feb 2011

tak po pravde???mozno taku hodku a ani to nie kazdy den...mojej malej slecne a nasmu tatinovy by sa to urcite nepacilo,keby som pri nom(alebo tu) vysedavala hodiny............ 😉

traktor
20. feb 2011

nooo..tak ak by som ja napisala, ze som tu len minimalne..pochybujem, zeby mi niekto uveril 😀 😀 😀 ..tak ako to je u nas..som prihlasena stale..lebo..uz sa mi stalo, ze som sa odhlasila a mala som problem sa prihlasit..hold ,nie vo vsetkom som dokonala 😀 😝 ..to, ze som stale prihlasena, vsak neznamena, ze som tu 24 hodin denne..som tu zväcsa vtedy ,ked matko spinka../spinkava este 2 x za den/, ked ho beru deti von...takze to nikdy nie je na ukor deti..deti su cely den v skole,tak sme s matkom sami doma, ale matko ma uz aj svoje zaujmi, je dost samostatny 🙂 ...som tu, ked peciem, varim, upratujem 😀 ..skratka , ked to uz mam zapnute, tak musim aj nakuknut....co keby mi nieco uniklo? 😀 ..teraz je zima , tak som tu viac..ale ked pride teplo, tak budeme chodit hore, dole..tak tu budem len vecer, ked uz vsetko bude spinkat, pretoze ja som nocny vtacik, spim fakt minimalne... 🙂

ela2710
20. feb 2011

@norikk ja som tu zatial dost casto 🙂 maly vydrzi hore maximalne dve hodinky a potom 3 hodiny spinka, takze mam casu a casu, ale podobne ako @traktor som tu prihlasenas cely den, ked upratujem, alebo ked dokukam film, pridem si sem odpisat, a ak ma nieco zaujme v bazare alebo vo fore tak sa zdzim dlhsie, aj na pokeci a na facebooku som prihlasena cely den, ale nesedim tam non-stop, dokopy som na nete za den ak zratam vsetky tie minutky co sem denne dobieham cca 3 hodinky, niekedy aj viac, niekedy menej, naozaj podla maleho nalady, podla toho ci spinka, alebo ci je doma aj priatel, ale nikdy by som tu nesedela na ukor maleho, ked bude vacsi a bude hore dlhsi cas, tak sem budem chodit menej 🙂

lenka3007
20. feb 2011

ahojte, tak ja som tiež stale prihlasena, ale kukam sem a na facebook max. 4 krát za deň, potom až večer ked všetci zaspia a chce sa mi. Kolko krát už ani neviem čo mám na tom internete hladať. No ale výčitky svedomia nemusíte mať ani jedna, lebo poznam jednu ženu, ktorá ma 3 ročného syna a tá presedi za internetom 10 hodin denne, Za tých 6 mesiacov čo ju poznam som ju nikdy nevidela hrať sa so synom, alebo variť niečo ine než omeletu a zapekane cestoviny (mame spoločnu kuchynu, takže vidim) a ked jej syn za nou dojde a reve, tak ho od nervov kolko krat vycape, len aby jej volaco z roho facebooku neušlo.

kawasaki17
21. feb 2011

ahojte,
ja sa tu pridem pozriet tak raz alebo dva krat za den, niekedy viac niekedy sem nejdem aj niekolko dni, hlavne poda nalady a podla mojho drobca, ktory je neskutocne zivy a vobec mi cez den nechce spat. takze pri nom nemam velmi casu... 🙂