•
29. jan 2008zabudla som doplnit: ja by som aj 3 rada, ale uz mam dost rokov.....
0
huma3 • Dnes o 21:23
taak piste 🙂 tesim sa
mamartinka • snž • Dnes o 22:12
ahojkaj huma3.my zatial planujeme 2.simona a amalku.zial sa nedari zatial.
bauerka • 1d • Dnes o 22:13
ahojky holky, my zatím máme jednoho chlapečka. Jsou mu tři roky. A ted mu chceme pořídit sourozence tak se snažíme(snad to brzy vyjde). Plánujeme zatím dvě děti. A pak třeba za deset let další. No tak celkově chceme děti 3, ale ted v nejbližší době je aktualní otěhotnět.
debra • 1d • Dnes o 22:15
ahojte...ja mám 1 dcérku,a plánujeme ešte jedno...čoskoro...ak by bolo dievčatko....tak porozmýšlam ešte o tretom,aby bol xlapec... 😉
jerryjanka • Dnes o 22:16
3 🙂
bauerka to je tvoje priezvisko? volala som sa tak za slobodna - alebo teda volali ma tak inak som normalne ova 😃
sisulik • 2d • Dnes o 22:17
mamartinka... amal v arabcine znamena nadej...tiez je dost beznym menom medzi dievcatami..ale pekne meno.. 😉
my mame dve deti..ja by som chcela aspon este jedno niekedy v buducnosti.. 🙂
lyzenka • 1d • Dnes o 22:17
asi tri.. 🙂
cicushka • 1d • Dnes o 22:20
asi 4
musko • 1d • Dnes o 22:21
asi tri
taak piste 🙂 tesim sa
mamartinka • snž • Dnes o 22:12
ahojkaj huma3.my zatial planujeme 2.simona a amalku.zial sa nedari zatial.
bauerka • 1d • Dnes o 22:13
ahojky holky, my zatím máme jednoho chlapečka. Jsou mu tři roky. A ted mu chceme pořídit sourozence tak se snažíme(snad to brzy vyjde). Plánujeme zatím dvě děti. A pak třeba za deset let další. No tak celkově chceme děti 3, ale ted v nejbližší době je aktualní otěhotnět.
debra • 1d • Dnes o 22:15
ahojte...ja mám 1 dcérku,a plánujeme ešte jedno...čoskoro...ak by bolo dievčatko....tak porozmýšlam ešte o tretom,aby bol xlapec... 😉
jerryjanka • Dnes o 22:16
3 🙂
bauerka to je tvoje priezvisko? volala som sa tak za slobodna - alebo teda volali ma tak inak som normalne ova 😃
sisulik • 2d • Dnes o 22:17
mamartinka... amal v arabcine znamena nadej...tiez je dost beznym menom medzi dievcatami..ale pekne meno.. 😉
my mame dve deti..ja by som chcela aspon este jedno niekedy v buducnosti.. 🙂
lyzenka • 1d • Dnes o 22:17
asi tri.. 🙂
cicushka • 1d • Dnes o 22:20
asi 4
musko • 1d • Dnes o 22:21
asi tri
Maminky, myslíte si že mať jedno dieťa je sebectvo??? Ak to beriem z tej stránky, že ako to bude v budúcnosti, tak si myslím že voči tým rodičom to sebectvo je.
Čo ak sa tomu dieťaťu niečo stane? kto zostane rodičom? kto sa o nich postará? A kto zostane rodičom?? kto ich uteší, pohladí, poláska???
Ak sa nad tým zamýšľam, tak aj dve deti sú málo...
Čo ak sa tomu dieťaťu niečo stane? kto zostane rodičom? kto sa o nich postará? A kto zostane rodičom?? kto ich uteší, pohladí, poláska???
Ak sa nad tým zamýšľam, tak aj dve deti sú málo...
charlinka- písala som ti na skype 😉 ale si mi tam zmizla, takže ešte raz: gratulujem!!!!!!!!!!!!! 😃
baskaj, to je fajn a kedy začnete? 😃
My chceme v lete začať pracovať na poslednom treťom. 😉 🙂
My chceme v lete začať pracovať na poslednom treťom. 😉 🙂
Ahojte,
ja som odmalicka vravela,ze budem mat 2deti.Aj ja mam len 1 sestru ale s tou moc ani nevychadzam.Nikdy sme sa nevedeli normalne porozpravat,ani o chlapcoch ci tajomstvach.Je medzi nami 2.5r. rozdiel.Ja mam 1 dcerku,bude mat o par mes. 2r.Chcela som max.3 rocny rozdiel medzi detmi,ale kedze chceme stavat dom a byvame u svokrovcov,tak som si myslela,ze az za take 2r. sa pokusime o 2.dieta.Chcem mat uz kludnejsie tehotenstvo a kludnejsie prostredie pri vychove 2.dietata vo vlastnom dome :-N No zacali sme uz rozmyslat,ze by bolo pekne mat aj 3deti.Mozno jedno adoptovane alebo v "profi rodic." No nedavno som sa dozvedela od mamin,ktore uz 2 deti maju,ze je dobre rodit max. do 3 rokov od prveho porodu,ze vraj je lahsi a rychlejsi 😃 No a to je moja otazka na vas maminy,ktore uz mate viac ako 1 dieta.Myslite ze to je pravda (neviem ci to nahodou nepovedal aj nejaky gynekolog).Moja mamina to len potvrdila,lebo sestru rodila po 2.5r. a ledva stihla prist do nemocnice.Ja som mala 1.porod tazky,trval 27h a 3h v tazkych bolestiac.Tak som si povedala,ze uz nikdy viac ]-( Ale samozrejme ze chcem este dieta alebo deti.Aj ked som na "to" este stale nezabudla 8-( A to by som uz musela otehotniet najneskor tento rok v decembri aby som to stihla do tych 3rokov =-) Viac mamin to potvrdilo,ze to je pravda,tak sa prosim vyjadrite k tomu,napr. MIMKAO; VERULKA a dalsie... DAKUJEM 😃
Neviem ci to je naozaj taka velka pravda alebo len nahoda.Ja sa teraz totiz neviem rozhodnut,ze co,lebo nechcela som uz vychovavat 2.dieta u svokrovcov,necitim sa tam dobre a stale mi tam nieco vadi a predsa,vlastny dom je len vlastny dom a pohoda a klud v nom (dufam)
ja som odmalicka vravela,ze budem mat 2deti.Aj ja mam len 1 sestru ale s tou moc ani nevychadzam.Nikdy sme sa nevedeli normalne porozpravat,ani o chlapcoch ci tajomstvach.Je medzi nami 2.5r. rozdiel.Ja mam 1 dcerku,bude mat o par mes. 2r.Chcela som max.3 rocny rozdiel medzi detmi,ale kedze chceme stavat dom a byvame u svokrovcov,tak som si myslela,ze az za take 2r. sa pokusime o 2.dieta.Chcem mat uz kludnejsie tehotenstvo a kludnejsie prostredie pri vychove 2.dietata vo vlastnom dome :-N No zacali sme uz rozmyslat,ze by bolo pekne mat aj 3deti.Mozno jedno adoptovane alebo v "profi rodic." No nedavno som sa dozvedela od mamin,ktore uz 2 deti maju,ze je dobre rodit max. do 3 rokov od prveho porodu,ze vraj je lahsi a rychlejsi 😃 No a to je moja otazka na vas maminy,ktore uz mate viac ako 1 dieta.Myslite ze to je pravda (neviem ci to nahodou nepovedal aj nejaky gynekolog).Moja mamina to len potvrdila,lebo sestru rodila po 2.5r. a ledva stihla prist do nemocnice.Ja som mala 1.porod tazky,trval 27h a 3h v tazkych bolestiac.Tak som si povedala,ze uz nikdy viac ]-( Ale samozrejme ze chcem este dieta alebo deti.Aj ked som na "to" este stale nezabudla 8-( A to by som uz musela otehotniet najneskor tento rok v decembri aby som to stihla do tych 3rokov =-) Viac mamin to potvrdilo,ze to je pravda,tak sa prosim vyjadrite k tomu,napr. MIMKAO; VERULKA a dalsie... DAKUJEM 😃
Neviem ci to je naozaj taka velka pravda alebo len nahoda.Ja sa teraz totiz neviem rozhodnut,ze co,lebo nechcela som uz vychovavat 2.dieta u svokrovcov,necitim sa tam dobre a stale mi tam nieco vadi a predsa,vlastny dom je len vlastny dom a pohoda a klud v nom (dufam)
No a tie 3 deti sa mi viac pozdavaju,lebo vo vacsej rodine je viac radosti (aj starosti),ale ked si predstavim,ze tie deti budu mat raz deti a my budeme stari,tak k nam vsetci budu chodievat v nedelu na obed a budeme sa takto stretavat... To je pekna predstava,moj ocino je z 5-tich deti a vsetci sa takto s rodinou stretavame u nasich starych rodicov,ktori uz maju aj prve pravnuca-moju dcerku 😃 Stale sa rozrastame a keby ste videli aka tlacenica je v nedelu u babky a dedka v kuchyni... Tam vsetci sedavame,rozpravame sa jeden cez druheho... Je to mile,ze sa takto mozme stretavat,nikdy neboli ziadne rodinne hadky alebo tak.No tak si to predstavujem aj ja 😃
Marfusa, pobavila si ma 😃 Podľa mňa je sebectvo porodiť dieťa (deti) pre vlastný rozmar, aby ma mal kto poláskať. Chcem svojmu dieťaťu (deťom) dopriať pozornosť a dať možnosti slušného rozvoja osobnosti (nie, to neznamená značkové oblečenie) A to väčšina ľudí zvláda len pri nižších počtoch. Klobúk dolu pred každým, kto sa dokáže uspokojivo postarať (materiálne i psychicky) o päť a viac detí. Ale kalkulovať s tým, že ak dieťa umrie, nebude sa mať kto o mňa starať - no, môj dobrý kamarát na to vravel: "Dekuji, už jsem blil!" Tiež mám síce len jeden kus domácej výroby (dve k tomu sú dovlečené od chlapa), ale rozhodne si neprajem, aby ma raz moje dieťa muselo opatrovať....
Takže k pôvodnej téme: chcela som jedno, mám tri.
Takže k pôvodnej téme: chcela som jedno, mám tri.
emmka,ja som 1x rodila 27 hod. tiež (normalne,3500g)a druhe po 29 mesiacoch som rodila 33 hodin(cisarom,3980g).to som uprosila dr.,lebo oni čakali na normal. ]-( 😞
pýtala som sa prečo to tak dlho trvalo, lebo sa hovorí čím viac detí, tým to ide rýchlejšie.dr. mi nič nepovedal a pri nahliadnutí do zápisu (musela som ísť ku kožnému na ambul., inak mi tam nechceli docvoliť nahliadnuť ]-( :-S ) som čítala že uvolňovali malemu šnúru okolo hrdla.Tak fakt bolo aj na mieste urobiť ten cisársky. :-p
Ja na to tiež nezabudam,ale mam radosť že mam zdravé a živé detičky.mimochodom buduci rok si to chcem zopakovať, ale naposledy. :-N :-|
pýtala som sa prečo to tak dlho trvalo, lebo sa hovorí čím viac detí, tým to ide rýchlejšie.dr. mi nič nepovedal a pri nahliadnutí do zápisu (musela som ísť ku kožnému na ambul., inak mi tam nechceli docvoliť nahliadnuť ]-( :-S ) som čítala že uvolňovali malemu šnúru okolo hrdla.Tak fakt bolo aj na mieste urobiť ten cisársky. :-p
Ja na to tiež nezabudam,ale mam radosť že mam zdravé a živé detičky.mimochodom buduci rok si to chcem zopakovať, ale naposledy. :-N :-|
Začni písať odpoveď...

Odošli